Dodaj do ulubionych

Przychodnia Troclik os. Karpackie

08.02.11, 15:45
Muszę wybrać lekarza rodzinnego. Próbowałam do dr Iwanek na os. Karpackim ale niestety nie przyjmują deklaracji. Polecono mi przychodnię Troclik na os. Karpackim. Które spośród lekarzy wybrać? Ktoś ma jakieś opinie? Proszę o pomoc!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mama33 Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 16:02
      Polecam dr med Aleksandrę Woźniak-jest stosunkowo nowa w zespole, ale zawsze ma czas dla pacjenta-podejrzewam, że nie ma ich tak wielu jak inne lekarki w tej przychodni. Wyczerpująco odpowiada na pytania. Pamięta(!) pacjenta po jednej wizycie. Kilka moich sąsiadek, ktore całe lata chodziły do innych lekarek pierwszego kontaktu, po pierwszej wizycie u pani doktor było bardzo pozytywnie zaskoczonych. Polecam! Stara (choć nie koniecznie wiekiem) gwardia do odstawki!
      • Gość: asiula Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 21:49
        zgadzam sie z przedmówczynia w 100%!! Pani dr jest super
    • Gość: EDI Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.c192.msk.pl 12.02.11, 05:15
      domo5 napisała:

> Muszę wybrać lekarza rodzinnego. Próbowałam do dr Iwanek na os. Karpackim ale n
      > iestety nie przyjmują deklaracji. Polecono mi przychodnię Troclik na os. Karpac
      > kim. Które spośród lekarzy wybrać? Ktoś ma jakieś opinie? Proszę o pomoc!!!!!

Przychodnia TROCLIK jest podzielona na przychodnię dziecięcą i dla dorosłych
      Twoje zapytanie jest nie kompletne,,czy bardziej chodzi o dziecko czy dorosłą osobę, jestem pacjentką TROCLIKA i nazwisko dr Iwanek nic mi nie mówi,jeżeli chodzi o dziecko to polecam dr Żuk,
      • Gość: Jasam Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: 78.8.107.* 12.02.11, 16:58
        Pytanie rozumiem tak. "Muszę wybrać" czyli ja, osoba dorosła.
        Juz nie pamietam w jaki stosób trafiłem do dr. Wozniak, ale ponieważ byłem u niej raz to póżniej zawsze mnie do niej kierowali. Kobieta naprawde się toba interesuję, ma pojęcie to ci może dolegac i kieruje na badania- co w Trocliku jest sporadyczne.
        Jedna wizuta u dr. Wożniak i zmnieniasz zdanie o lekarzach, oby jest tylko "stara kadra" nie przerobiła.
      • Gość: Pacjent Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 25.10.17, 14:07
        Zdecydowanie polecam dr Aleksandrę Woźniak. Wyróżnia ją niezwykle życzliwy stosunek do pacjenta. Spokojna, rzeczowa, merytoryczna. Nie skażona rutyną - zawsze stara się dogłębnie poznać przyczyny schorzenia i z reguły stawia trafne diagnozy. Potrafi wysłuchać pacjenta nie okazując najmniejszego zniecierpliwienia. Mimo młodego wieku posiada rozległą wiedzę medyczną. Od lat uczęszczam do niej bo wiem, że zawsze udzieli mi wszechstronnej , skutecznej pomocy. Pełna empatii, kojąco wpływa na psychikę chorego, co ma niebagatelny wpływ na proces leczenia.
    • Gość: gosc Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: 78.9.15.* 17.11.11, 08:44
      polecam dla doroslego pania doktor.Wozniak,a dla dzieci pani dokto krol
      • Gość: szanya Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.play-internet.pl 13.12.11, 08:25
        Na os. Karpackim nie istnieje tylko jedna przychodnia lekarza rodzinnego, przypuszczam, że dr Iwanek przyjmuje w przychodni obok Troclika;)
        Ja również polecam dr Woźniak, kompetentna, życzliwa, konkretna, nie zjedzona monotonią życia lekarskiego:)
        • Gość: Z Karpackiego Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.11, 16:17
          Na Karpackim są dwie przychodnie: ul. Morskie Oko 23 (dr Woźniak i inni), ul. Morskie Oko 25 (dr Iwanek i inni). Obie obejmuja opieką lekarską zarówno dzieci jak i dorosłych. Do dr Iwanek juz od dawna nie rejestrują nowych pacjentów.
          • Gość: franio Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 19:49
            polecam w trocliku doktor szatkowska
            • jarek2800 Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie 21.05.14, 11:58
              Na leże do tej przychodni od początku powstania Ole zastanawiam się nad zrezygnowaniem z ich usług.
              Dlaczego .
              Nie punktualność lekceważenie naszego czasy przychodzą do pracy jak chcą .
              Nie odbieranie telefonów ,nie raz z żonom dwa dniu dzwonimy i nikt nie odbiera jak przyjadę do nich to telefonów nikt nie odbiera kilka razy już się z nimi pokłóciłem .
              Ja sądzę że z tymi problemami z tą Przychodniom borykają się wszyscy pacjęci.
              Pozdrawiam Jarek
              • Gość: seb Re: Przychodnia Troclik os. Karpackie IP: *.30.120.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.14, 16:13
                Jeżeli wypowiadasz się tak jak piszesz, to nie dziwię się, że nie chcą z Tobą rozmawiać. Po prostu nic nie rozumieją. Zadzwoń trzy dniu, może się uda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka