Dodaj do ulubionych

Pralnia Bielsko- Biała

IP: *.ghnet.pl 08.02.11, 16:45
Może mi ktoś polecić jakąś dobrą pralnię chemiczną? Potrzebuje wyprać porządnie wszystkie dywany a mam ich troche
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Pralnia Bielsko- Biała IP: *.ghnet.pl 21.02.11, 23:54
      Witam, ja zawsze piorę w pralni interkol. Mają jakieś super nowoczesne maszyny do prania...nie znam się na tym ale jedno jest pewne - super efekt. Pralnia jest na 11 Listopada
      • Gość: Monikaaaaa Re: Pralnia Bielsko- Biała IP: *.ghnet.pl 31.03.11, 18:57
        Ja też polecam. Farbują też skórę
        • Gość: Martyna Re: Pralnia Bielsko- Biała IP: *.26.euro-lan.pl 31.03.11, 20:56
          Darmowa reklama?
          • Gość: kamyk Re: Pralnia Bielsko- Biała IP: *.bielsat.com.pl 31.03.11, 21:35
            ta dyskusja to nie objaw schizofrenii? a nie to darmowa reklama hahaha
            • Gość: Nika Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 21:21
              Skuszona reklamą która tu się już wcześniej pojawiała skorzystałam z usług pralni i nie polecam:
              -firma w centrum,trzeba szukać miejsca parkingowego , płacić i potem taszczyć dywan,
              -trzymali mi dywan przez tydzień-typ shaggi i po rozpakowaniu w domu zero różnicy.
              Dywan nawet nie pachniał. Odradzam
              • Gość: Gosia Re: Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.ghnet.pl 29.04.11, 12:14
                Nie jestem pewna czy mówimy o tej samej pralni ale jeśli tak to ja tam prałam i byłam zadowolona. Akurat to, że w centrum jest to mi pasuje. Jakby było daleko to by znowu znalazły się osoby, które by zrzędziły że za daleko.
                Nika. Jak chcesz żeby Ci ktoś ze starego 20letniego dywanu zrobił nówkę to nie licz na cuda.
                Reklama czy nie reklama internet jest od tego żeby można było konsultować z innymi swoje decyzje. Jak się to komuś nie podoba to niech się nie wypowiada a nie kłóci czy to reklama czy nie.
                Pozdrawiam
                Gosia
                • Gość: nathan Re: Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.unknown.vectranet.pl 30.04.11, 14:42
                  .ghnet.pl

Czyżby właściciel pralni?
                  • Gość: Aga Re: Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.ghnet.pl 09.05.11, 14:45
                    Zamiast się kłócić czy to reklama czy nie to możecie podać adres jakiejś dobrej pralni w Biesku?
                    • Gość: Radek Re: Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.ghnet.pl 02.06.11, 13:53
                      A ja jestem zadowolony z ich usług. Nie wiem jak dywany, ale odratowali moją koszulę, która po weselu była oblana winem. Nie wiem jak Wy ale ja na pewno skorzystam jeszcze z usług Interkolu, bo według mnie to solidna firma...
                      • Gość: Marta Re: Nie polecam pralni z 11 listopada IP: *.ghnet.pl 17.06.11, 10:06
                        Ja też polecam Interkol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka