dyziolek-1 04.05.11, 10:56 Robiłyście ? Gdzie polecacie w Bielsku ? Chodzi mi o usg pomiędzy 11 a14 tyg ciąży . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigula74 Re: Usg genetyczne 04.05.11, 22:42 ja robiłam w dwóch miejscach - w BB www.supra-med.pl/, umówić sie trzeba szybko, bo trochę to badanie trwa, terminy pamiętam ze były dosyć odległe i tak na styk zdążyłam terminem , na jedno dziecko trzeba liczyć około 30 minut. Pan dr bardzo dokładny i skrupulatny, przesympatyczny. robiłam tez z pewnych powodów www.echo.pron.pl/ a tutaj to już normalnie wyższa liga jeżeli mogę to powiedzieć. pani dr jest cudownym lekarzem, fachowo, rzeczowo, skrupulatnie, w miłej atmosferze...ech.... aż mi sie ciepło na sercu robi jak wspominam ten czas :) tylko że do pani dr, to trzeba do katowic pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Usg genetyczne 04.05.11, 23:38 Robiłam u dr Falkowskiego w Czechowicach-Dziedzicach - ma stosowny certyfikat FMF i współpracuje w razie "w" z dr Włoch właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
phere_nike Re: Usg genetyczne 05.05.11, 12:33 tez robilam u doktor Włoch tez sama z siebie ale dlatego ze jest bardzo dobra i uznana specjalistka i wiedzialam ze jak cos to wypatrzy nieprawidlowosci na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas81 Re: Usg genetyczne 20.05.11, 10:16 Ja również robiłam u Dr. Włoch, w okolicy BB tylko Falkowski (Czechowice) ma certyfikat z tego co się orinetuję Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Usg genetyczne 20.05.11, 10:46 Dr Fender ma certyfikat i przyjmuje w Bielsku-Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Re: Usg genetyczne 21.05.11, 08:47 Ja też Ci mogę polecić dr Fender bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa175 Re: Usg genetyczne 28.04.12, 14:53 Ja robilam w Jawiszowicach, ok 20 km od bielska przyjedza tam taki specjalista z Krakowa - dr Zalewski, jest po prostu swietny, badanie mega dokladne , wszystko wytlumaczone , jak nalezy ,umowic sie trzeba telefonicznie,bo przyjezdza tylko na badania. Odpowiedz Link Zgłoś