IP: *.c39.178.msk.pl 13.06.11, 19:30
Mam pytanie. Co się dzisiaj stało się w autobusie lini 7 na Przystanku Hotel Prezydent w kierunku Kamienicy. Podobno była Policja i Pogotowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: linia 7 IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.11, 00:07
      ciekawość to 1 stopień do piekła, a Ty moherku przecież masz obiecane przez ojca prowadzącego co innego. Wybacz nie będzie plotek i nie będzie o czym na osiedlu opowiadać :( Tak mi przykro..
      • Gość: maks Re: linia 7 IP: *.c39.178.msk.pl 14.06.11, 13:08
        Słuchaj sss nie jestem mocherem i odwal się od mojego ojca.Głupi baranie!!!!!!!!!
        • Gość: Ktoś Re: linia 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 15:08
          Padłem hehe. Jemu chodziło o ojca Tadeusza R. znanego szerzej jako ojca dyrektora, lub ojca prowadzącego. To Twój tatuś?
      • vobi Re: linia 7 14.06.11, 22:09
        Litosci... gosc zadal proste pytanie, a tutaj od razu akcja... Jesli nie macie nic do powiedzenia w temacie , to sie nie oddzywajcie, to takie trudne? Poza tym, myslicie ze wyzywanie goscia od moherow (z blizej nieznanych przyczyn) jest lepsze od plotkowania? Nawinal sie, to mu zasadzmy tekst o moherkach? Zenada :(
        • Gość: maks Re: linia 7 IP: *.c39.178.msk.pl 15.06.11, 10:46
          Dzięki vobi, że stanąłeś w mojej obronie. Myślałem, że już nie ma inteligentnych osób, a jednak są przykładem właśnie jesteś np TY.
          • Gość: sss Re: linia 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 11:58
            normalne osoby nie interesują się tym co stało się w 7demce o g 14 któregoś tam. To tyle w temacie.
            • vobi Re: linia 7 15.06.11, 22:09
              Gość portalu: sss napisał(a):

> normalne osoby nie interesują się tym co stało się w 7demce o g 14 któregoś tam
              > . To tyle w temacie.

"Normalne" osoby nie zabieraja glosu kiedy nie maja nic do powiedzenia albo kiedy temat uwazaja za nieinteresujacy.
              • Gość: sss Re: linia 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 09:32
                normalne osoby właśnie wtedy zabierają głos kiedy słuchają takiego p*przenia..Idź gościu krucjatę przeciwko bezsensownym postom prowadź na innym forum.
                • vobi Re: linia 7 16.06.11, 13:17
                  sss, nie, trudno gdziekolwiek znalezc tak bezsensowne posty jak twoje
                  • Gość: sss Re: linia 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:41
                    Jak to mówią : "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. " Ty Vobi już przebiłeś wszystkich :)
    • Gość: Erdos Re: linia 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 13:33
      > Mam pytanie. Co się dzisiaj stało się w autobusie lini 7 na Przystanku Hotel Pr
      > ezydent w kierunku Kamienicy. Podobno była Policja i Pogotowie?

Zemdlał dyrektor MZK Bielsko-Biała. Chłop był na wizytacji linii nr 7, a że był upał i tłok w autobusie nieziemski, to nieprzyzwyczajony do takich warunków Dyrektor poczuł się słabo, a kierowca wezwał Policję i pogotowie. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Ot i wszystko...
      • marcelekk Re: linia 7 16.06.11, 17:22
        SSS w takim razie z Tobą pewnie nie częstko ktoś dyskutuje bo jesteś wyjątkowym imbecylem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka