Gość: ja IP: *.183.129.125.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.08.12, 10:57 Czyżby biała dama? I dobrze, niech ją wyp... na zbity ryj!! Ona jest nienormalna. Oblewała wszystkich moich znajomych, w szczególności facetów. Dobrze, że mnie nie egzaminowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądz IP: *.cluster-e.websense.net 16.08.12, 11:22 6 razy u niej oblałem. Nie mam prawka, jezdżę bez i zawsze zgodnie z przepisami (nawet bzdurnymi) i od lat mnei nikt nie zatrzymał. Może pokuszę się o kolejną próbę, skoro jej już nie ma :D Hell yeah, dobrze jej tak. I przyznam rację, że facetów oblewała jednego za drugim. Siedząc w poczekalni wracała średnio co 5 minut po kolejną ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.12, 12:35 Bardzo się cieszę, że ta Pani wygrała. Zdałem u niej za pierwszym razem. Dzięki takim egzaminatorom, mniej baranów jeździ po naszych drogach. Szkoda, że uczciwie traktujących swój zawód, odpowiedzialnych jest tak mało. Gratuluję Pani Lucyno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiok z Pewly Re: Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądz IP: *.ecatel.net 24.08.12, 23:25 Lucyna!! weź sie zajmij tera we wrześniu koponiem zimnioków niż se soma piszesz pochwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eklest Czy badali to że jej syn prowadzi kursy na prawko? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.12, 14:14 jak w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czy badali to że jej syn prowadzi kursy na pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 17:45 a co? nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądzie IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 16.08.12, 18:15 jak słyszę PO obrzydzenie mnie bierze ! dodam ,że lemingi zarzucą mi pisiorstwo ! za ten komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzam Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.12, 22:18 Gajewski to niech lepiej zdrowia pilnuje a nie bierze się za egzaminowanie. 70 lat na karku i jeszcze mu mało, a młodzi nie maja pracy panie Gajewski !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_01 Zwolniona egzaminatorka wygrała z WORD w sądzie IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.12, 10:36 Jedna z pierwszych "egzaminatorek"? Dziwne - w Bielsku-Białej w latach 80-tych była pani egzaminator - i to na kategorię C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś pół prawdy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 11:56 Pani Biała Dama, tak ją zwano, faktycznie miała niską zdawalność ale nie dlatego że sprawiedliwie oceniała tylko dlatego że pracowała na cały etat jako dyrektorka szkoły a jeszcze musiała w WORDzie wyrobić normę. Czasu brakowało to trzeba było zawijać za bramę i z powrotem. Czasami jak ktoś mniej kumaty to można było kit pocisnąć i oblać na miejscu (nie każdy wie że po negatywnym może jechać na miasto) lub kopnąć tyczkę i powiedzieć że było najechanie. Jak mówi o pasji to mi się coś dzieje. Zły system rozliczania sprawia że pierwszych 8 osób oblewa się na placu, potem żeby była lepsza kasa trzeba wyjechać przynajmniej za bramę, wtedy w protokole jest "miasto" i inna stawka. Kiedyś rozmawiając przez komórkę podczas egzaminu na placu Słowikowa tak była zaoferowana rozmową że weszła tyłem pod cofający samochód egzaminacyjny. Potem przez pół roku była na L4. Były na nią liczne skargi. Co do jej synów to też prawda, prowadzą ośrodek szkolenia. Nie jest to tajemnica, mają na aucie ogromny napis SŁOWIK. W sumie to nie przeszkadza bo system losowania egzaminatorów to przewiduje i jest tak skonstruowany że Pani Słowikowa nie mogła wylosować kursantów swoich synów. A co do Pana Gajewskiego... Jeden z największych jej wrogów w czasie gdy oboje pracowali. No ale że Dyrektor postanowił się pozbyć leśnych dziadków i posłał na emeryturę tych, co już dawno na nią zapracowali (Tyszkowski przecież też poszedł a jakoś o nim cicho) to Gajewski stał się jej wielkim przyjacielem. Tylko po to, żeby zamieszać i świadczyć przeciwko dyrektorowi z zemsty za zwolnienie go. On się na tym zna, jest przysięgłym czy coś takiego. Może niech Pan Gajewski siedzi cicho bo pewnego dnia Gazeta może napisać o nim i o jego przekręcie z ZUS-em (tak, teraz z emeryturki pewnie brakuje na spłacanie nieprawnie zgarniętych pieniążków a sumka jest spora). A jeszcze trzeba utrzymać 3 mieszkania i 2 auta (majątek jawny bo był radnym przecież). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant egzaminator Gajewski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.12, 23:28 Zdawałem na kategorię C u pana G, oblałem za totalną głupotę. Więc Pan G wsiadł za kierownicę ciężarówki to co przeżyłem było dla mnie szokiem ( szarpanie zgrzytanie i jazda po krawężnikach) w pewnym momencie myślałem że ta ciężarówka się rozleci. Moim zdaniem egzaminatorem powinna być młoda osoba a nie starszy człowiek który jest schorowany i nie posiada już refleksu. Życzę mu Zdrowia i pozdrawiam. Kursant kat C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkA za białą damą nikt nie płakał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 12:31 wszyscy mieli banany na gębach. dla takich ludzi nie ma miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Skoro dyrektor popełnił błąd to 28.10.12, 08:47 dyrektor ma teraz odpowiadać . ktoś kto ten ośrodek nadzoruje winien potrącić z pensji dyrektora odpowiednie sumy . No bo takie zachowanie nie może być bezkarne . A swoja drogą podejrzenia o korupcje i faktyczna korupcja w takich ośrodkach w całym kraju są dość powszechnie . Podstawy do tego osądu są . Odpowiedz Link Zgłoś