nita9 21.11.12, 11:35 Hej Dziewczyny znacie kogoś kto robi kartki świąteczne na zamówienie? chciałabym zamówić sobie kilka oryginalnych ręcznie robionych. Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorpressa Re: Kartki świąteczne 21.11.12, 22:26 Hello, ja robię kartki różnymi technikami aa najbardziej lubię quillingu. 3- 3,50 zł z kopertą Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: Kartki świąteczne 22.11.12, 10:01 jeśli o mnie chodzi to dośc napięte terminy ale pisz malflu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aa_dorota Re: Kartki świąteczne 26.11.12, 10:56 Ja też robię kartki Link do bloga w stopce Za 2 tygodnie będę w BB Odpowiedz Link Zgłoś
twoja-kartka.pl Re: Kartki świąteczne 10.12.12, 11:47 twoja-kartka.pl Tradycyjne kartki pocztowe wprost do domów twoich bliskich.... Wysyłaj kartki pocztowe nie ruszając się z fotela ! To dziecinnie proste. Wszystkie nasze kartki są drukowane na wysokiej jakości papierze o grubości 450g/m2 i wysyłane do adresata w ciągu 24 godzin od zamówienia. Pełna oferta sklepu znajduje się pod adresem www.twoja-kartka.pl Wszystkie nasze kartki wysyłamy gratis ! Odpowiedz Link Zgłoś
olila2 Re: Kartki świąteczne 10.12.12, 16:53 Zapraszam na moją stronę - projektuję i drukuję bardzo fajne świąteczne foto kartki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kartka-swiateczna Re: Kartki świąteczne 10.10.14, 04:42 Ja również mogę zaprosić www.kartkiswiateczne.studioluksja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko22210 Re: Kartki świąteczne 10.12.12, 22:11 Witam. Posiadam kilkanaście gotowych kartek własnoręcznie wykonanych, sprzedam w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam sloneczko22210@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
an077 Re: Kartki świąteczne 11.11.13, 19:25 Może tutaj coś znajdziesz dla siebie: www.as-studio.net/swieta-bozego-narodzenia-c-28_36.html Jak dla mnie te kartki mają swój urok. Ja wybrałam miedzy innymi tę www.as-studio.net/kartka-boze-narodzenie-007-p-416.html Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta Re: Kartki świąteczne 02.12.13, 13:07 Polecam świetną firmę, tu mają stronę: www.free-ideas.pl. Mają sporo gotowych wzorów ale można też zamówić z uwzględnieniem swoich potrzeb. Super wykonanie! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmina Re: Kartki świąteczne 12.09.14, 15:47 Ja robię kartki na zamówienie :) Wszystkie znajdziesz tutaj: www.mojafamiliya.blox.pl W zakładce "Do kupienia" znajdziesz aktualne kartki, które czekają na nabywców =) nita9 napisała: > Hej > Dziewczyny znacie kogoś kto robi kartki świąteczne na zamówienie? chciałabym za > mówić sobie kilka oryginalnych ręcznie robionych. > Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
kartka-swiateczna Re: Kartki świąteczne 10.10.14, 04:06 Ja zamawiałam kartki świąteczne dla moich firm z nadrukowanym logo też ręcznie robione tutaj: kartkiswiateczne.studioluksja.pl i jestem bardzo zadowolona. Wysłałam część znajomym i rodzinie też się ucieszyli. Zamówię w tym roku znowu tym bardziej, że mają nietypowe i niespotykane wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
qarteq Re: Kartki świąteczne 24.10.14, 19:41 nie jestem pewien czy mają też ręcznie robione ale warto sprawdzić: www.kartkiswiateczne.com.pl. Mają piękne wzory Odpowiedz Link Zgłoś
kartka-swiateczna Re: Kartki świąteczne 10.10.14, 04:40 Polecam www.kartkiswiateczne.studioluksja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś