Gość: jas IP: *.strefanet.pl 25.11.13, 10:55 A dlaczego nie piszecie o petardzie hukowej rzuconej przez kibiców gospodarzy na boisko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z_miasta W czasie meczu chuligani wtargnęli na płytę boiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 12:16 Najstarszy miał 63 lata... Myślałem, że debilizm z wiekiem mija. Najwyraźniej myliłem się:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: W czasie meczu chuligani wtargnęli na płytę b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 14:03 A ja dziwię się, gdy ochrona sprawdza mnie, gdy wchodzę z kilkulatkiem na mecz. Zawsze myślałam, że to nadgorliwość, a teraz muszę przyznać, że to doświadczenie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rechnung buźki IP: *.free.aero2.net.pl 25.11.13, 18:18 ja bym robił im zdjęcia i publikował wraz z podaniem adresu, społeczeństwo byłoby świadome gdzie mieszka i jak wygląda takie zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: buźki IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.13, 18:36 Buahaha przecież to z wyglądu tępe mordy i od razu wiesz czego się po nich spodziewać. "Zakamuflowani" stadionowi chuligani to jakiś mały procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: buźki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 18:57 Jeśli wierzyć mediom, wśród zadymiarzy stadionowych są adwokaci, policjanci, studenci, młodzież z tzw. dobrych domów. Nie ulegaj stereotypom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin śląska kultura i tradycja IP: *.31.106.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.13, 19:25 na występach w Beskidach, 'gratuluję' ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc73 Re: śląska kultura i tradycja IP: 78.8.107.* 26.11.13, 04:52 zaluje ze zlikwidowano obowiazek bycia w wojsku takim szczawikom ktorzy robia zadymy dyscyplina i musztra w wojsku by sie przydala Odpowiedz Link Zgłoś