Gość: damatr IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.14, 09:31 Co się działo w nocy w Bielsku,że jeszcze po północy dobiegało wycie od Szyndzielni?Co to była za impreza? Kto wyraził zgodę na zakłócanie ciszy nocnej?Współczuję pacjentom Szpitala Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Nocne wycie IP: 78.9.6.* 20.07.14, 10:28 Pewnie katooszołomy się zebrały i odprawiały swoje obrządki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Karpackiego Re: Nocne wycie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.14, 14:32 20 lat Radia Bielsko. "Łubudu" do późnej nocy. Na Karpackim nie można było spać przy otwartych oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34latek Re: Nocne wycie IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.14, 23:07 Ale macie problem. Nie macie innych problemów ludzie? Na przyszłość życzę mniej nadgorliwości i małostkowości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0202122 Re: Nocne wycie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.14, 23:48 Niech zgadnę, jesteś 34-letnim bezdzietnym kawalerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34latek Re: Nocne wycie IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.14, 00:01 Ktoś kto mieszka np. przy Żywieckiej może narzekać na ciągły hałaś. A tu ktoś przez kilka godzin narzeka na słyszane z daleka pogłosy muzyki no to można to nazwać tylko wyjątkową małostkowością i nadgorliwością. Ot to takie polskie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nocne wycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 08:43 Gość portalu: 34latek napisał(a): > Ktoś kto mieszka np. przy Żywieckiej może narzekać na ciągły hałaś. A tu ktoś p > rzez kilka godzin narzeka na słyszane z daleka pogłosy muzyki no to można to n > azwać tylko wyjątkową małostkowością i nadgorliwością. Ot to takie polskie..... Takie "polskie" to jest co innego - nie umiesz dobierać przykładu do stwierdzenia, to się za to po prostu nie bierz! Sam mieszkam właśnie przy bardzo ruchliwej ulicy I CO INNEGO ciągły - mniej lub bardziej głośny - hałas samochodów, a CO INNEGO RYK głośników do 1-wszej w nocy, gdzie wszystko wskazywało na kompleksy sterujących nagłośnieniem, że "każda głośność to za cicho". P.S. Jednak chyba jesteś bezdzietnym kawalerem albo w związku tej samej płci - jak zauważył mój przedmówca. Polskie to jest mierzenie innych swoją miarą. I nie wnikam czy jesteś głuchy czy głu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damatr Re: Nocne wycie IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.14, 21:23 Zgadzam się w 100 procentach.I tak się tylko zastanawiam,czy nie można było zacząć tej imprezy 3 godziny wcześniej? Kto decydował o godzinie zakończenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34latek Re: Nocne wycie IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.14, 00:35 nie macie innych problemów w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nocne wycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 12:44 Gość portalu: 34latek napisał(a): > nie macie innych problemów w życiu? Nie - nie mam innych problemów, niż 4-ka małych dzieci, które nie mogą spać z powodu wycia. A twoim problemem co jest: poderwać dziewczynę lub chłopaka w lokalu - to twój jedyny problem? Są ważniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nocne wycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 11:14 ja jestem matką tylko jednej - trzynastolatki. I moje dziecko się cieszy, kiedy w BB od czasu do czasu są imprezy. A w nocy - śpi. Nic jej nie obudzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damatr Re: Nocne wycie IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.14, 16:41 Ja się też cieszę,że w Bielsku są imprezy.Tylko niekoniecznie muszą to być imprezy zewnętrzne z takim mocnym nagłośnieniem i niekoniecznie do 1 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś