Dodaj do ulubionych

Żółty Hummer H2

IP: 212.106.128.* 18.10.04, 20:03
Hallo! Widziałem kilka razy na drodze w stolicy Beskidów pięknego żółtego
Hummera, który przez jakiś czas był wystawiony do sprzedaży w jednym z
komisów. A teraz jakoś ślad po nim zaginął. Czy orientujecie się może kto
pomyka taką exkluzywną bryczką?
Obserwuj wątek
    • Gość: PeVeX Re: Żółty Hummer H2 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.10.04, 17:30
      W Białymstoku jest ten Hummer, koleś ma też Maserati GranSport, Ferrari 360 i
      takiego śmiesznego 2 osobowego Chryslera!!
    • jimmi11 Re: Żółty Hummer H2 03.11.04, 13:05
      Szef knajpy przy kortach
      • Gość: Wszystkowiedzący Re: Żółty Hummer H2 IP: *.bielsko.msk.pl 03.11.04, 14:27
        Chyba były szef byłej knajpy przy kortach (w Bielsku-Białej, ul. Partyzantów).
        Knajpa już nie działa. Budynek jest do wynajęcia.
        • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 03.11.04, 17:16
          A może właściciela "Mety" ze Szczyrku? Chyba tak.
          • Gość: jaz Re: Żółty Hummer H2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:48
            jak tankowalem na bp w bb, to wszyscy mu sie klaniali
            kliecni , pracownicy
            hmmm
            mily czlowieczek
            nie wiem kto to
            pzdr
            • Gość: livia Re: Żółty Hummer H2 IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 20.11.04, 20:06
              a ja wiem na bank ze to faceta od kortow- faktycznie budynek do wynajecia ale
              wlasciciel sie nie zmienil...i to jego bryka jest bo sama widzialam
    • kjs13 Re: Żółty Hummer H2 04.11.04, 14:07
      Widziałem go na parkingu przy kortach na Partyzantów ( chyba właścisiel)
      wieczorami jechał Partyzantów i Bystrzanska w strone Bystrej.
      Potem stał w komisie na skrzyzowaniu Partyzantów/Andersa, potem nagle zniknal i
      widziałem jak jechał obok hotelu Prezydent w strone Katowic. Sa dwie
      mozliwosci, albo jakis hanys zobaczyl ten samochod jak jechal do Szczyrku i
      kupił albo jest/był w jakims komisie w wiekszym miescie (Katowice?)gdzie i
      wiecej ludzi gotowych zapłacic za taki samochod.
      • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 04.11.04, 19:21
        Raczej jest kogoś z okolic Bielska. A taka ciekawostka to-jest wozik z zeszłego
        roku (prawie nówka), a cena była wystawiona 550 tys zł. Jak widać sporo i to
        bardzo. Dla porównania taki model w USA kosztuje 52 tys USD-co daje ok 185 tys
        zł. Jak widać zarobek jest i to spory (cło, akcyza, podatek, LPG).
        • rapida Re: Żółty Hummer H2 11.11.04, 20:06
          co tam hummer, may w Bielsku kilka Porsche Cayenne.............
          • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 12.11.04, 08:36
            Tak to prawda-Porsche w okolicy kilka widziałem (przeważnie czarnych)-ale nie
            koniecznie na miejscowych tablicach rej. Ciekawe kiedy pojawi się takie cudo
            jak Maybach, bo powim szczerze, ze jestem ciekawy jak wygląda. Ale Hummer też
            jest żadko spotykanym samochodem (tymbardziej model nowszy H1, H2) na polskich
            drogach i stąd moje zaciekawienie tym modelem. Pozdrawiam
            • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 12.11.04, 08:38
              Ale byka zrobiłem-wybaczcie. Rzadko miało być-a nie "żadko". Przepraszam za ten
              karygodny błąd ortograficzny. :)
            • Gość: bis Re: Żółty Hummer H2 IP: *.isuzu.pl 15.11.04, 16:09
              Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

>.... Ciekawe kiedy pojawi się takie cudo
              > jak Maybach, bo powim szczerze, ze jestem ciekawy jak wygląda. ...

Hmm...no właśnie jakiś miesiąc temu widziałem to cudo na dwupasmówce w
              Czechowicach jak pomykał od Bielska....niezły szok zobaczyć to z bliska.
              • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 15.11.04, 18:30
                A jednak już szusują po drogach-niesamowite. też z niecierpliwością czekam aby
                to "cudo" zobaczyć "live". :)
    • Gość: alek Re: Żółty Hummer H2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:01
      Poprzedni model Hummera był - na mój gust ładniejszy
      • Gość: Remi Re: Żółty Hummer H2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:03
        Yes, starszy model jest ładniejszy!
        • Gość: Adek Re: Żółty Hummer H2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:06
          Z ciekawszych to jeszcze Tuareg VW bo ML i x5 to juz pospolite , no nie:)
          Widuje tez rozniste Jaguary i złotego Daimlera.

A pod szyndzielnia widywalemczesto Seata Toledo ...combii.
          Powaznie dziwny woz.
          pzdr
          • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 28.11.04, 13:36
            Poprzedni model jest nadal produkowany za oceanem. Jeden ma oznaczenie H1
            natomiast drugi (bardziej sportowy H2). Różnica jest w cenie dwukrotna-ten
            pierwszy ponad 100 tys USD, natomiast H2 nieco ponad 50 tys USD. Po
            Podbeskidziu jeździ H2. Ja mam "hopla" na widok terenowych wozów, a ten rzuca
            się w oczy i to bardzo. Wczoraj byłem w Bielsku i właśnie wyprzedzałem tego
            żółtego H2 na amerykańskich tablicach (było ciężko ale wykiwałem go koło
            Vienny)-znaczy nadal jeździ po okolicy. Jest to wóz właściciela (byłych) Kortów
            w Bielsku i kanjpki Meta w Szczyrku-teraz to już wiem na 100%. Miałem okazję z
            gościem rozmawiać w lokalu w Szczyrku (zupełnie przez przypadek)-bardzo miły i
            sympatyczny człowiek. Pozdrawiam :)
            • Gość: Alex Re: Żółty Hummer H2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:35
              Tak, samochód jest niczego sobie. A hummera H1 to posiada chyba były właściciel
              BOLIX-u.
              • Gość: Ciekawy Re: Żółty Hummer H2 IP: 212.106.128.* 29.11.04, 18:30
                Dokładnie-chyba posiadał, ale czy nadal posiada? Widziałem go kilka razy w
                Żywcu-ale jakiś czas temu. Na pierwszy rzut oka jest to samochód już
                nieco "leciwy"-ale nadwozie pancerne i nie jeden nowy przeżyje. Jednak niech
                coś w takim "czołgu" nawali-makabra. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka