Gość: imi IP: *.sympatico.ca 20.07.01, 04:22 Czy duzo osob z Bielska mieszka na tym kontynencie,i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.07.01, 07:18 Myślę, że niewielu. Bo to z Bielska cholerniy kawał drogi... PS. Jak tam będzie jakieś miejsce dla mnie daj znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 19:44 Gość portalu: kot napisał(a): > Myślę, że niewielu. Bo to z Bielska cholerniy kawał drogi... > PS. Jak tam będzie jakieś miejsce dla mnie daj znać... Witam . Kot czy z Warszawy jest blizej ? Chyba nie ale zycze powodzenia i obys nazbieral na powrot . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.07.01, 13:20 Mirek! Przestań! Nie rozpętuję kolejnej wojny regionalnej. Jestem z Bielska! A że Kanada mi się podoba (również) i chętnie bym tam pojechał na jakiś czas to co, taki mój kaprys. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.bielsko.msk.pl 25.07.01, 21:37 byłem przez dwa tygodnie na zachdnim wybrzeżu (Kalifornia) a później na wschodnim (Chicago i Floryda). zachdnie jest OK jeżeli lubisz podróżować i bawić się, polecam roller-coster''s w Six Flags i parki tematyczne - REWELACJA !!!. Koniecznie wypożycz samochód. Dzielnica LA - Holywood to nic innego jak zabudowa w Bułgarii a ''Aleja Gwiazd'' to jak chodnik w Koziej Wólce. Bewerly Hill''s jest OK.W Chicago i na Florydzie można zdechnąć w lecie i w zasadzie nie ma tam nic ciekawego. Polecam trzeźwą ocenę tego co sobie wyobrażamy o Stanach. Ja przeżyłem wielki prysznic i teraz mogę z całą świadomością docenić to co mamy, a mamy naprawdę wiele, tylko że nie umiemy tego tak sprzedać jak amerykanie, i musimy się od nich tego nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imi Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.sympatico.ca 26.07.01, 04:21 macie racje,zjechalam juz tez troche USA I Kanady, im wiecej jezdze tym bardziej jestem rozczarowana. W sumie krajobrazowo jest w wielu miejscach O.K., ale miasta to w wiekszczosci kupa dziadostwa,najlepiej zwiedzac noca. Zreszta ktos powiedzial "oto cala Ameryka ,gdy sie sciemni to syf znika" wiec cos w tym jest. Najladniej to wyglada na amerykanskich filmach,ktorych tam w Polsce za duzo ogladacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: 192.160.110.* 26.07.01, 16:15 usa - to tylko piękna przyroda, parki narodowe i pustkowia reszta to syf i kupa ludzi o mentalności sowietów (u nas wszystko największe i najlepsze). Wkrótce USA będzie wypłacać odszkodowania za pracę niewolniczą ciemnoskórym tak jak teraz wyciągają kasę z RFN. Syf pod hasłem - wolności. Kanada ma lepiej bo łatwiej zrobić middle class z 25 mln. niż uszczęśliwić 300 mln. Odpowiedz Link Zgłoś