Dodaj do ulubionych

Kanada pozdrawia Bielsko

IP: *.sympatico.ca 20.07.01, 04:22
Czy duzo osob z Bielska mieszka na tym kontynencie,i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: kot Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.07.01, 07:18
      Myślę, że niewielu. Bo to z Bielska cholerniy kawał drogi...
      PS. Jak tam będzie jakieś miejsce dla mnie daj znać...
      • Gość: mirek Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 19:44
        Gość portalu: kot napisał(a):

> Myślę, że niewielu. Bo to z Bielska cholerniy kawał drogi...
        > PS. Jak tam będzie jakieś miejsce dla mnie daj znać...

Witam . Kot czy z Warszawy jest blizej ? Chyba nie ale zycze powodzenia i obys
        nazbieral na powrot .
        • Gość: kot Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.07.01, 13:20
          Mirek! Przestań! Nie rozpętuję kolejnej wojny regionalnej. Jestem z Bielska! A
          że Kanada mi się podoba (również) i chętnie bym tam pojechał na jakiś czas to
          co, taki mój kaprys.
          Pozdrawiam!
          • Gość: andrzej Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.bielsko.msk.pl 25.07.01, 21:37
            byłem przez dwa tygodnie na zachdnim wybrzeżu (Kalifornia) a później na
            wschodnim (Chicago i Floryda).
            zachdnie jest OK jeżeli lubisz podróżować i bawić się, polecam roller-coster''s
            w Six Flags i parki tematyczne - REWELACJA !!!. Koniecznie wypożycz samochód.
            Dzielnica LA - Holywood to nic innego jak zabudowa w Bułgarii a ''Aleja Gwiazd''
            to jak chodnik w Koziej Wólce. Bewerly Hill''s jest OK.W Chicago i na Florydzie
            można zdechnąć w lecie i w zasadzie nie ma tam nic ciekawego.

Polecam trzeźwą ocenę tego co sobie wyobrażamy o Stanach. Ja przeżyłem wielki
            prysznic i teraz mogę z całą świadomością docenić to co mamy, a mamy naprawdę
            wiele, tylko że nie umiemy tego tak sprzedać jak amerykanie, i musimy się od
            nich tego nauczyć.

• Gość: imi Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: *.sympatico.ca 26.07.01, 04:21
        macie racje,zjechalam juz tez troche USA I Kanady, im wiecej jezdze tym
        bardziej jestem rozczarowana. W sumie krajobrazowo jest w wielu miejscach O.K.,
        ale miasta to w wiekszczosci kupa dziadostwa,najlepiej zwiedzac noca. Zreszta
        ktos powiedzial "oto cala Ameryka ,gdy sie sciemni to syf znika" wiec cos w tym
        jest. Najladniej to wyglada na amerykanskich filmach,ktorych tam w Polsce za
        duzo ogladacie!!!!
        • Gość: emi Re: Kanada pozdrawia Bielsko IP: 192.160.110.* 26.07.01, 16:15
          usa - to tylko piękna przyroda, parki narodowe i pustkowia reszta to syf i kupa
          ludzi o mentalności sowietów (u nas wszystko największe i najlepsze). Wkrótce
          USA będzie wypłacać odszkodowania za pracę niewolniczą ciemnoskórym tak jak
          teraz wyciągają kasę z RFN. Syf pod hasłem - wolności. Kanada ma lepiej bo
          łatwiej zrobić middle class z 25 mln. niż uszczęśliwić 300 mln.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka