Dodaj do ulubionych

Psie nieczystości

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.02.05, 17:58
Kiedy wreszcie właściciele kochanych skądinąd piesków będą sprzątać po swoich
pupilach. Teraz na sniegu szczególnie widac te liczne kupki.Miłośnicy piesków
wasz przyjaciel też moze ubrudzić sobie łapki.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: Psie nieczystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:09
      Niech w końcu straż miejska się za to weźmie! Dzisiaj przechziłem przez centrum
      miasta i na chodniku co jakiś czas widziałem psie odchody! A co dopiero w
      piaskownicach i placach zabaw! Czas z tym skończyć!
      • mcmaxim Re: Psie nieczystości 11.02.05, 22:41
        tak! skonczmy z tym! wystrzelajmy wszystkie psy!...
        a tak powaznie: czy ktokolwiek z was kiedykolwiek zwrocil uwage wlascicielowi psa ze jego pupil zalatwia sie w niestosownym miejscu? no wlasnie. panstwu podziekujemy. najpier troche odwagi w zwracaniu uwagi, to moze sie naucza, a nie ze wszyscy narzekaja (wsrod nich - dam glowe uciac - wlasciciele psow), ale nie ma komu zaczac dzialac.
        • Gość: ania Re: Psie nieczystości IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.02.05, 06:48
          owszem zwróciłam, nie dalej jak wczoraj baba wyszła z klatki obok i tuż przy
          latcejej pies się zaczął załatwiać, na środku chodnika! Wypadałoby iśc i
          narobić jej na wycieraczkę.
          • Gość: gigi Re: Psie nieczystości IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.05, 12:00
            Właściciele piesków powinni wreszcie zrozumiec ,że najwiekszymi wrogami są oni
            sami.Poniewaz piesek jak każde stworzenie kupke musi robić ,gdyby sprzątali po
            swoich podopiecznych ,nikt by sie nie wyżywał na niewinnych pieskach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka