Dodaj do ulubionych

endokrynolog

27.02.05, 16:14
Szukam endokrynologa - ktos wie gdzie znajde przymujacego na Fundusz Zdrowia?
(jesli takowi sa)
Bardzo mi to potrzebne!
Dzieki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamiętliwy Re: endokrynolog IP: *.bielsko.msk.pl 27.02.05, 17:59
      Endokrynolog to pojecie bardzo pojemne. Tyle "odmian" endokrynologów ile
      rodzajów hormonow. Napisz, jeżeli możesz i chcesz, o co w przybliżeniu chodzi.
      Informacji udzielą też w NFZ przy ul. Widok. Numeru telefonu nie pamietam.
      • teacherka Re: endokrynolog 27.02.05, 18:28

Problem w tym, ze nie wiem co chce. Podejrzewam nadczynosc tarczycy i poradzono
        mi zbadac hormony. Nie wiem ani jakie badania, ani gdzie sie udac.
        Bede wdzieczna za informacje!!
        Na Widoku to przychodnia?
        Dzieki!
        • Gość: Pamiętliwy Re: endokrynolog IP: *.bielsko.msk.pl 27.02.05, 19:11
          Przy ul. Widok (przecznica z ul. Michałowicza) jest oddział NFZ, a nie
          przychodnia. Tam możesz uzyskać wszelkie informacje i adresy przychodni, w
          których przyjmują lekarze specjaliści. Do endokrynologa musisz miec skierowania
          od swojego lekarza pierwszego kontaktu lub ewentualnie od jakiegokolwiek
          lekarza, u którego sie leczysz. Choroby tarczycy leczy m. in. dr Kozik w
          przychodni przy ul. Pszennej 11 (osiedle Kopernika), tel. 815-79-00 lub 02.
          Bardzo dobrą specjalistką jest lekarka Szymura, ale niestety już drugi rok nie
          podpisała kontraktu z NFZ. Przyjmuje przy ul. Kasprowicza 5a, tel. 496-47-69
          lub kom. 0-604 - 510 - 779.
          Wiem, że u nas w Polsce każdy jest super lekarzem, ale takie Twoje
          niefrasobliwe podejście : "Podejrzewam nadczynność tarczycy i poradzono mi
          zbadać hormony" to chyba jednak przesada.
          • teacherka Re: endokrynolog 28.02.05, 14:06
            Dzieki wielkie za informacje!
            Nie bardzo rozumiem jednak o co Ci tu chodzi:
            > Wiem, że u nas w Polsce każdy jest super lekarzem, ale takie Twoje
            > niefrasobliwe podejście : "Podejrzewam nadczynność tarczycy i poradzono mi
            > zbadać hormony" to chyba jednak przesada.

Jaka przesada? Dbanie o zdrowie? Nie jestem hipohondryczka, jesli o to Ci
            chodzi, a i tez nie zamierzam sie wywnetrzac na forum na temat moich
            dolegliwosci.

Dzieki w kazdym razie za namiary.
            • Gość: Pamiętliwy Re: endokrynolog IP: *.bielsko.msk.pl 28.02.05, 22:18
              Przepraszam, nie chciałam Cie obrazić. Nie pomyślałem o Tobie jako o
              hipochondryczce. Źle mnie zrozumiałaś. Po prostu uważam, że leczyc nalezy sie u
              profesjonalistów. Twoje "poradzono mi zbadac hormony" odczytałem jako poradę
              typu "jedna pani poradziła drugiej pani", bo trudno mi uwierzyc, że lekarz
              poradzil zbadac hormony nie precyzując ktore.
              • mojave Re: endokrynolog 01.03.05, 08:36
                na Komorowickiej jest poradnia endokrynologiczna, przyjmuje tam kilku lekarzy.
              • teacherka Re: endokrynolog 02.03.05, 09:36
                Ok, w porzadku
                Lekarz nie potrafil mi podac przyczyny moich dolegliwosci, wiec szukajac na
                wlasna reke trafilam na informacje, ze moze byc cos nie tak z hormonami.
    • alpino1 Re: endokrynolog 01.03.05, 14:32
      Polecam P. dr Strońską - przychodnia przy ul. Komorowickiej, wprawdzie jest
      nieprzystępna i troszkę oschła ale ja się u niej leczyłam i jest ok. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka