Dodaj do ulubionych

DOBRY GINEKOLOG!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:02
poszukuje dobrego,sprawdzonego ginekologa w bielsku-b, mam 2 stopien
nadrzerki i potrzebuje porady ,jak sie jej pozbyc...moze ktoras z was miala
taki problem? jestem tzw "nierodka" fatalne slowo... prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: niczka Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:19
      na ul. ikara jest bardzo fajny pan. wystarczy zadzwonic i jeszcze tego samego
      dnia lub nastepnego jest wizyta (bezplatna). tel. 8182471
      • Gość: 100krotka Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:28
        jak mam na nazwisko?
    • i.n.f.i.n.i.t.y Re: DOBRY GINEKOLOG!!! 23.07.05, 12:51
      podaje link do "BIAŁEJ LISTY DOBRYCH GINEKOLOGÓW W BIELSKU-BIAŁEJ"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11473825&v=2&s=0
    • Gość: Ojciec Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:38
      ... wiem jako facet mogę być niewiarygodny ....
      ale moja zona po wizycie u 5 - 6 ginekologów i wybuleniu strasznej kasy (przez
      5 lat..) trafiła do dr Adama Bargiela i po 2 miesiącach wizyt zaszła w ciążę i
      dzisiaj cieszymy sie naszą wspaniałą pociechą ...
      ma profesjonalny sprzęt , podejście do kobiet (do facetów też ... )i przede
      wszystkim WIEDZĘ !!!
      Nie jest tani ... ale warto !!
      Gorąco polecam tel. do gabinetu 811 85 53 adres ul. Pienińska 8
      • Gość: bielszczanka Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.07.05, 16:01
        polecam dr Marka Stoleckiego to naprawde dobry specjalista jest "dokładny"
        ("Polimed" ul. Kustronia 8161100)oraz dr Lasatowicza z os. Karpackiego (8187578)
        (na Karpackim chyba teraz maja urlopy...)
        • annakubica Re: DOBRY GINEKOLOG!!! 14.08.05, 19:48
          Witam. Ja też miałam taką nadżerkę. Byłam u kilku lekarzy. Kazali mi wypalać. W
          końcu trafiłam na wspaniałą lekarkę. Pani Irena Ozimina. Ma wspaniały aparat do
          USG w gabinecie. Jest bardzo miła i dużo osób ją poleca i zna. Jej nr tel. 603-
          235-032. Przyjmuje niedaleko Germanosa. Nie pamiętam, jaki tam jest adres, ale
          przez telefon można się wszystkiego dowiedzieć. Wizyta kosztuje ok. 60-80 zł.
    • carmella Re: DOBRY GINEKOLOG!!! 19.09.05, 11:09
      up
      • Gość: sturt Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.devs.futuro.pl 19.09.05, 12:59
        Moja żona chodzi do Pani Małeckiej - Holerek i bardzo sobie chwali.
        Adres gabinetu - w poprzednich postach (zatytułowanym Jej nazwiskiem).
        • Gość: libra72 Re: DOBRY GINEKOLOG!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:25
          nie mieszkasz w W -wie np. rzeby przebierac w ginach bo jest ich nie wielu ,a
          dobrych mozna na palcach jednej reki policzyc pozatym jest biala lista ! Ja na
          szczescie do tej pory moglam korzystac z dobrych na slasku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka