Gość: Basia. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 21:56 Ja gorąco polecam Marcina z salonu przy ul. Broniewskiego, obok sklepu Żabka. Co prawda bierze 50zł za cięcie, ale jest naprawdę wybitny. Ma wyobraźnię, potrafi dobrać gustowną fryzurę do twarzy klientki i - co najważniejsze - potrafi obciąć tak, że nawet, gdy włosy odrastają, to fryzura nadal dobrze się trzyma. Nie olewa klientów i jest niezwykle sympatycznym, solidnym człowiekiem. Miał nawet pierwsze miejsce w ogólnopolskich zawodach fryzjerskich kilka lat temu. Obcinam się u niego już ładnych parę lat i zawsze jestem zadowolona, więc fryzjera już raczej nie zmienię. :) Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.c198.msk.pl 21.09.08, 09:43 A ja potrzebuje za tydzień zrobic sobie fryzurę w stylu retro, nie chce obcinania i koloru tylko dobre ułożenie włosów. U kogo mogłabym to zrobić żebym była zadowolona? Link Zgłoś
Gość: fatme a Hairpark? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.08, 16:13 BARDZO PROSZE O INFORMACJE NA TEMAT SALONU "HAIRPARK" NA BARLICKIEGO I EWENTUALNE POLECENIE FRYZJERA Z TEGO SALONU. Z TEGO CO WYCZYTALAM NA FORUM GLOWNIE POLECA SIE P. KAROLINE, ALE TEZ PANIE BEATE I OLE. WLOSY MAM GESTE, DUZO I GRUBE; SREDNIEJ DLUGOSCI... KTOS MA JAKIES NAMIARY? PRZEZ DLUGI CZAS CHODZILAM DO TRENDY NA BOH.WARSZAWY I OWSZEM ZADOWOLONA BYLAM, JEDNAK JUZ MI SIE ZNUDZILA CALY CZAS TA SAMA FRYZURA. A I TANIO NIE JEST. OBCIECIE 60ZL. Link Zgłoś
Gość: Perla Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:11 ŁUKASZ SPARZYŃSKI ZMARŁ:(:(:(:(:(......... Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 13:25 Słyszałam o tym :( Straszna tragedia (*) Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:10 rany co sie stalo???wlasnie mialam sie do niego umowic...... Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:34 Tak, niestety. W sobote pogrzeb. Lat 26, 4 miesiace po slubie, brak słó [*] Link Zgłoś
Gość: genolina Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:37 a co sie stalo mial wypadek slyszalam ze byl super fryzjerem!!apropo co sadzicie o Asi w trendy na cechowej?? Link Zgłoś
Gość: D. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:09 Ja też nie wiem co sie stało...ale aż ciężko w to uwierzyć!!! Kto obcina u M.Pawia?bo wlasnie sie tam zapisalam...a do Marcina sa miejsca ale daleeeekooo w grudniu :) Link Zgłoś
Gość: [*] dla Ciebie... Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 22:51 Łukasz niestety, miał jakieś komplikację po niewyleczonej grypie... nie chce opowiadać o tym, szczególnie tak na forum... zresztą nie jest to ważne... nie ma go już i nikt nam go nie zastapi... ;((( Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.08, 18:41 Ja normalnie jestem w szoku - nic nie wiedziałam, że Ł. Sparzyński umarł,a jeszcze niedawno o jego ślubie słyszałam ... Straszne Co do Asi z Trendy na Cechowej - jest bardzo dobra!! fajnie strzyże !! Link Zgłoś
Gość: goscxxx Wiśnie w czekoladzie Pani Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 22:38 jak w temacie. Naprawdę gorąco polecam. Świetnie dobiera kolorek i fajnie obcina. Po licznych kursach krajowych i zagranicznych. Pracuje na Matrixie. Chodzę do niej od roku i ani razu mnie nie zawiodła. Wcześniej pracowała w Szalonych Nożyczkach. Link Zgłoś
Gość: justin Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 213.199.193.* 17.01.09, 10:44 hej:) Magda Malarz już nie pracuje w Kublinie:( nie wiecie, gdzie teraz pracuje? macie do niej może jakiś nr kontaktowy? Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel:) Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 20:29 Magdalena Malarz teraz pracuje u siebie:) Listopadowa119 Zajefajny salon otworzyła! Polecam Serdecznie:) Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bsb.vectranet.pl 03.01.09, 21:58 Znam rewelacyjną fryzjerkę Olę. Ma swój salon na Żywieckiej "Alex". Jak dla mnie za obcięcie i modelowanie oczywiście z myciem i tymi wszystkimi ślicznie pachnącymi odżywkami bierze 35 złotych. Więc nie jest drogo :) Ola jest rewelacyjna, kontaktowa, zawsze doradzi i zrobi dokładnie to co klient chce. Jeśli poprosisz o podcięcie końcówek 2cm to tyle obetnie nie więcej (miałam sytuacje w mc hair na 11 listopada, że kobieta obcięła 10 cm i byłam strasznie zła, nie polecam tego zakładu nigdy nie odcięli mnie tak jak chciałam). Byłam w niejednym salonie ale wychodziłam z nich zła, niezadowolona. Polecam Olę :) Link Zgłoś
katarzyna82bb Wojtek z Mc Hair-gdzie teraz pracuje? 12.04.09, 16:19 Hej!Mam takie pytanie, czy ktoś z Was nie orientuje się gdzie teraz pracuje Wojtek z salonu mcHair?Pracował tam jakieś 2 lata temu!Błagam pomóżcie!! Link Zgłoś
Gość: nick Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ists.pl 22.11.08, 17:10 Nie mogę dojść do siebie po tej tragedi:/ Łukasz był najlepszym fryzjerem - stylista z jakim miałem doczynienia :( Czy znacie kogoś kto choć w połowie strzyże tak dobrze jak św. pamięci Łukasz? Chodzi mi głownie o strzyżenie metodą jaką Łukasz preferował tj. strzyżenie na sucho..Pomóżcie bo naprawdę nie wiem gdzie isć..Słyszałem coś o Marcinie Pawiu, czy on jest dobry? Czy strzyże podobnie jak łukasz? [*] Łukasz [*} Link Zgłoś
Gość: basiak Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.spi.net.pl 28.11.08, 09:44 A ja polecam salon o ktorym chyba nikt wczesniej nie wspomnial... chodze juz od jakiegos czasu obcinac sie do salony Ewa na slowackiego.... to jest niedaleko szkoly bodajze 4 lo i jakiejsc budowlanki czy elektronika?? sama nie wiem dokladnie... ale ulica slowackiego ;) pani Ewa ktora tam obcina robi to swietnie... pamietam jak przyszlam do niej 1 raz z jakimis klakami na glowie a nie wolsami to od razu wziela sie do roboty i wyczarowala mi cud a nie fryzure... za stzyzenie placi sie tam ok 40-50 zl wiec cena srednia ale warto;] wlasnie teraz na dniach umowilam sie na nastepna wizyte wiec mam nadzieje ze znow wyjde z piekna fryzura;] Link Zgłoś
Gość: asfree Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 79.139.4.* 03.12.08, 09:57 Ostatnio byłam w Hairparku. Efekt nie jest warty pieniędzy jakie zapłaciłam. Szukam więc dalej fryzjera. Wcześniej chodziłam do Łukasza Sparzyńskiego. Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:36 hehe ja też byłam w hair park i też mam takie zdanie i też chodziłam do lukasza ;( ale możesz tam iść przyjmuje tam teraz marta herma ona tam robiła cały czas z łukaszem i jest tak samo dobra jak on byłam u niej i jestem zadowolona. buziaki Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:15 polecam ci salon u Łukasza Sparzyńskiego (chociaż on umarł niedawno temu) to tam wszystko przejęła jego żona i tam dalej pracuje P. Marta Herma i ona też jest fantastyczna. cena około 60 zł. stanowczo ODRADZAM hair park na barlickiego!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: kati Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ists.pl 06.12.08, 17:34 To żona Łukasz też jest fryzjerką ? Czy strzyże tam tylko Marta? Link Zgłoś
Gość: anna josei? IP: 195.93.134.* 03.01.09, 14:27 witam,a co powiecie o salonie josei na cieszyńskiej?jak tam się sprawdzają fryzjerki?warto iść? Link Zgłoś
Gość: agata Re: josei? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 13:26 Ja byłam w Josei co prawda u kosmetyczki (POLECAM) a fryzjerka też podobno fajna :) Link Zgłoś
Gość: Nowa klientka Marta Herma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 17:09 Ja polecam P.Marte Herme. Poleciła mi ja szwagierka która sobie zawsze ja bardzo chwali.byłam u niej pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona świetny kolor i strzyżenie. Tj.jest jej nr.519-690-066 Link Zgłoś
Gość: Milena Re: josei? IP: *.centertel.pl 21.10.10, 09:55 Hej. Od niedawna sa tam nowe naprawdę bardzo fajne fryzjerki, poprzednio to różnie bywało ;) Teraz polecam! Zwłaszcza panią Anie Link Zgłoś
Gość: Milena Re: josei? IP: *.centertel.pl 21.10.10, 09:57 Podam jeszcze telefon do JOSEI na Cieszyńskiej 819 20 60 Link Zgłoś
Gość: angels Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 81.219.42.* 17.01.09, 11:02 zdecydowanie polecam salon ANGELS na 11go listopada, przedewszystkim Piotra. pracują na orginalnych kosmetykach z loerala, można liczyć na profesjonalną poradę i takież strzyżenie. Nikt się nigdzie nie spieszy, poświęcają każdemu tyle czasu ile trzeba- nie załatwiają na szybko innych w trakcie trzymania farby czy wałków jeśli wiecie o co mi chodzi. A ceny mają trochę niższe niż w trendy. Link Zgłoś
Gość: xenka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 19:36 A ja opiszę sytuację w zakładzie fryzjerskim w centrum Lipnika obok spozywczego przed nowym wiaduktem.Byłam tam 3 razy,pierwszy raz ok nawet cenowo tez,drugi raz odbarwialam wlosy na jaśniejsze.Pani zrobiła to ale na drugi dzień stwierdziłam ze włosy garsciami mi wychodziły a to co zostało to jakaś sieczka łamiąca się.Cudowałam odzywkami z internetu jakoś to uratowałam chodz d ługo czułam sie i byłam jakby łysa.Ostatnio znowu się głupia tam udałam na nałożenie koloru.Szybko i tak bez serca zostałam załatwiona,zadowolona tak na 70%.Ale na przystanku zgadałam sie z panią która miała podobne problemy,powiedziała mi ze kosmetyki w tym zakładzie przywożą w pojemnikach hurtowych duzych,nie znane marki i ze kiedys robiono tam fryzury dłuzej i zdecydowanie lepszymi srodkami.Coś jest na rzeczy.Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami albo na tak albo nie.Podobno ta pani gdzies robila wcześniej na jakim osiedlu i zostala po prostu zwolniona ale nie wiem za co,oby nie za swoją niechlujność i tandeciarstwo Link Zgłoś
Gość: angela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 20:46 to nastepnym razem udaj sie do bielska do szalonych nozyczek a napewno bedziesz zadowolona fryzjer używa kosmetyków matrix i golwella i jest super Link Zgłoś
Gość: kocicas Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 11:50 Najlepszy i nie będziecie żałować Kublin na Stojałowskiego. Rewela! Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 21:51 najlepsza jest magdalena malarz na listopadowej 119!! Link Zgłoś
Gość: ssdi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 83.16.19.* 12.02.09, 17:09 a co sądzicie o Oliwinie??? Bardzo proszę o opinie!!! Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.09, 15:23 jakie sa ceny u p.Magdy Malarz za podciecie włosów i co o niej myślicie? Link Zgłoś
Gość: Marcelina Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:47 Osobiście polecam Magdę Malarz, ma swoje studio na Listopadowej 11. Od dłuższego czasu korzystam z jej usług i nie wyobrażam sobie, żebym mogła pójść do kogokolwiek innego!! Kolor, który mi ostatnio dobrała jej super, strzyżenie bez zastrzeżeń, bardzo gorąco polecam!! Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:55 Listopadowa 119, sorki za pomyłkę :-D Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 08:14 byłam u Magdy strzyzenie świetne ale kolor nie zabardzo. a ceny jak w kublinie Link Zgłoś
Gość: beatas-p Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.05.12, 14:05 RATUNKU!!! Szukam Ramony (nie znam nazwiska) pracowała u Magdaleny Cieślar na Szarotki w Atlier fryzjerskim Vouge ale po sprzedaży salonu przez Panią Magdę nie wiem gdzie jej szukać. Proszę o numer telefonu lub jakieś namiary na nią!!!! Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sferanet.pl 21.04.09, 15:10 Ja też daję 5 gwiazdek dla Salonu Pani Doroty Kublin! Nie jestem częstym gościem w salonach, ale jeśli idę to tylko tam! Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 22:12 chodze tylko do Dorotki Kublin i napewno jej nie zmienie ceny normalne jak na tak ekskluzywny salon obsługa super nic dodać nic ująć polecam serdecznie bo warto:))) Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:23 A dla mnie zdala od Doroty Kublin - jest panią ,która zatzymała się 10 lat temu i czesze tylko (bez obrazy) stare baby. Bez wątpienia Magdy ( Cieslar i Malarz) Sa THE BEST w Bielsku!!! Obie teraz mają swoje salony i o nich się mówi!Nie ma nikogo lepszego w Bielsku niż one. Ja chodziłam kiedyś do Doroty( fatalne ścięcia) a teraz raz do jednej Magdy raz do drugiej bo obie mają wielki polot i są niezastąpione.Polecam VOGUE na Szarotki I Atelier M.Malarz na Listopadowej!!! Link Zgłoś
Gość: bobotek Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:49 Polecam Marte Herme, obcina mnie już od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona z jej strzyżenia. Potrafi dobrze doradzić i zaproponować nową fryzurke. Marta też pracowała w Kublinie a później u ś.p. Ł.Sparzyńskiego. Pomimo tak młodego wieku mogę stwierdzić, że ma już ogromne doświadczenie. Ogólnie polecam Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:48 od pewnego czasu szukałam fryzjera i nigdy nie mogłam trafić na odpowiednią ręke, aż do momentu gdy odważyłam się na wizytę u Marty Hermy. Mogę powiedzieć, że wyśmienicie mi kolor dopasowała oraz ścięcie. Nr tel. 519690066. Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sferanet.pl 21.07.09, 15:04 Jestem wymagająca i choć czasem szukam kogoś nowego, zawsze wracam do p. Doroty Kublin. Starą babą nie jestem a wręcz przeciwnie, jak na swój wiek preferuję dość młodzieńczy image. Może nie jest ona bardzo "tredy" i "the best" (cokolwiek dla niektórych to znaczy) ale jest profesjonalistką i wie co robi. Nigdy się nie zawiodłam. Polecam ją gorąco. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.93.* 09.03.10, 12:28 Żenada,same sobie reklame robią!!!!! Link Zgłoś
Gość: wika Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.11, 08:49 Pełen profesjonalizm. Super strzyżenie. Link Zgłoś
Gość: ghd Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 22:01 szalone nozyuczki juz troche poupadaja .... Link Zgłoś
Gość: Monia Marta Herma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 09:46 Jeśli chodzi o Marte to gorąco polecam! Rok temu ja odwiedziłam i od tego czasu pozwalam sobie tylko na strzyżenie u niej! To jest jedyna fryzjerka, która z moich włosów potrafił ułożyć fryzurę. Ścina bardzo profesjonalnie,głównie tak, żebyś potem sam/a mogła ułożyć fryzurę bez większych problemów!Polecam. tel.608749037 Link Zgłoś
Gość: Gość S T Y L I S T A IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.09, 12:55 Polecam p.Marte Herme. świetnie potrafi doradzić i dobrać fryzure do kształtu twarzy -ścina i układa włosy bardzo profesjonalnie.Gorąca polecam! nr.660-408-197 www.stylista.net Link Zgłoś
Gość: Ja Re: S T Y L I S T A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:12 a ile kosztuję podcięcie włosów i jeden kolor bądź dwa na półdługie włosy ??? u P. Marty Link Zgłoś
Gość: gosc Re: S T Y L I S T A IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 23:18 No właśnie jakie są orientacyjne ceny u Pani Marty Hermy? Link Zgłoś
Gość: gość Re: S T Y L I S T A IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.09, 16:19 Też słyszałam o p.Marcie od znajomej o ceny jej nie pytałam ale poleca mi ja.Chyba najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec jakie ceny sa. Link Zgłoś
sro_sroka Re: Marta Herma 23.07.09, 20:12 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje obecnie pani Marta Herma? W salonie Łukasza Sparzyńskiego czy na Orkana? A może są 2 Marty Hermy? Link Zgłoś
Gość: monia Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:43 Marta Herma pracowała przy katedrze na placu św. Mikołaja ale teraz otworzyła swój salon i przyjmuje na ul. Orkana. Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Marta Herma IP: 91.215.34.* 11.05.11, 23:43 Mera Herma (salon Magma)- NIE polecam!!! Zdecydowałam się na strzyżenie po przeczytaniu opinii na internecie niestety była to fatalna pomyłka :( Mam średniej długości gęste włosy i w cięciu oraz cieniowaniu tego typu Pani Marta się nie sprawdza - włosy nie chcą się układać a na czubku głowy mam podwójną objętość tak że prawie sterczą koguty i jedyna sensowna fryzura aby nie straszyć to spięcie ich gumką.. I to wszystko za 60 zł... Poza tym, profesjonalizmu w tym salonie nie ma co szukać (no może poza ceną) pół godziny poślizgu mimo umówionej godziny - w takim wypadku można było chociaż zaproponować coś do picia, mycie głowy bez masażu, bez odżywki i do tego kiepskie strzyżenie. Na kolejną wizytę umawiam się do sprawdzonego - przynajmniej pod kątem profesjonalnej obsługi - salonu Trendy na Cechowej, szkoda tylko że moja najlepsza fryzjerka już tam nie pracuje.. Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 18:31 A ja jestem bardzo zadowolona z usługi p. Marta. Jest w tym salonie miła atmosfera. I bardzo mi odpowiada strzyżenie, nie muszę poświęcać włosom wiele czasu. Nie zdarzyło mi się bym musiała czekać bywam tam często. Widocznie nie trafiłaś Link Zgłoś
Gość: hno Re: Marta Herma IP: *.c35.178.msk.pl 14.05.11, 19:55 jak można nie trafić ... bo co bo miała zły dzień i źle zrobiła to ja dziękuje za takiego fryzjera,zastanów się Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 09:24 Może, źle się wyraziłam w poprzedniej opinii, ale ja na prawdę jestem zadowolona z usług tego salonu a chodzę już tam dłuższy czas. Ja nie mam zastrzeżeń. Mam zawsze bardzo dobrze nawilżone I ostrzyżone włosy. I nie wydaje mi się by mieli tam złe dni.Taka jest moja opinia Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bsb.vectranet.pl 15.02.09, 15:39 Polecam Hair Park B-B ul. Barlickiego lub Cechowa. Chodzę tam na pasemka . Pracują na bardzo dobrych kosmetykach . Gdyby nie moja fryzjerka pewnie była bym już łysa (dzięki innym fryzjerom). Link Zgłoś
Gość: bazyliszka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 08:36 Czy ktoś zna salon Wiśnie w Czekoladzie? Jak tam ceny? Kogo polecacie? Link Zgłoś
Gość: xxdomixx wiśnie w czekoladzie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 16:38 Naprawdę polecam ten salon. Fryzjerki: Pani Agatka i Ania są genialne. Ceny - ja za komplet:strzyżenie, mycie, modelowanie, farbowanie płacę 130zł. Drogo ale zdecydowanie warto. Link Zgłoś
Gość: qswd Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:33 oj nie tylko nie WIŚNIE W CZEKOLADZIE bylam i jestem krzywo zafarbowana i obcieta masakra również nie polecam SZALONYCH NOŻYCZEK fryzjerki ciagle się tam zmieniają i same młode dziewczyny nie to trgedia te 2 salony odpadaa Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:35 szalone nozyczki to tragedia po prostu dziewczyny uwazajcie na ten salon i omijajcie duzym lukiem Link Zgłoś
Gość: Mateusz Kos Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 10.08.11, 12:51 Tragedia była zdaje sobie z tego sprawę aczkolwiek właściciel i fryzjer to ja i jak najbardziej staram się odbudować zniszczoną renomę salonu!! Serdecznie zapraszam Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:09 Najpierw odrobinę kultury osobistej, potem odbudowa "renomy" chłopcze. Link Zgłoś
Gość: bfnmhh,hfj.gjk. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:41 ????? tzn. Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:15 Ja polecam gorąco p.Magdę Cieślar - otworzyła teraz własne Atelier na ul .Szarotki 10. wcześniej pracowala w Kublinie - dobór koloru i ścięcia - mistrzostwo!! i nie używa degażówek jak wcześniej Dorota Kublin - a to bardzo ważne szczególnie przy mioch krętych włosach.No i ma najpiękniejszy salon w Bielsku. Tel do niej 791 330 770 Link Zgłoś
Gość: theEx Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 03:56 Nie uwierze ze Pani Kublin tak by obcinala krecone wlosy jak tutaj piszesz. Pani Cieślar to od Pani Kublin może się jeszcze uczyć a napisanie, ze p. Dorota `partaczyla` krete wlosy dla znajacych branze jest kpina i jawna grą konkurencji. Pozdro600 Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.93.* 09.03.10, 12:24 co z tego że ktoś ma piękny salon? ważne jak masz włosy ścięte i jak ci sie układaja,ja też myślę ,że to sama pani Magda robi sobie reklame. Na każdym poście adres i telefon,żenada Link Zgłoś
Gość: :( Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.11, 10:41 nie polecam ani tego salonu ani tym bardziej robienia w nim farbowania włosów włosy zamiast blondu wściekle obrzydliwie rude ... miała Pani za długie odrosty.... dlatego taki kolor nie, że za którtko trzymana farba nie że źle dobrany kolor.. za długie odrosty pierwszy i ostatni raz nie moge na siebie patrzeć... żenada Link Zgłoś
dominikanin77 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 18.02.09, 15:53 najlepsze sa w image na broniewskiego 26 Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sotn.cable.ntl.com 09.04.09, 16:44 Skoro mowa o salonach TREDY to z całego serca nie polecam salonu na 11 LISTOPADA!!to jest po prostu kpina a nie fryzjerstwo, byłam tam zrobić pasemka przed moim weselem, myślałam,ze wyszło okey, ale jak poszłam do innego salonu już na fryzurę próbna to pani spytała gdzie farbowałam bo z tylu mam prawie wogole nie pofarbowane!!!miałam normalne duże odrosty,ciężko było zrobić coś fajnego;-((Pomijając fakt, ze byłam umówiona na 15 a przyjęli mnie o 16,30!!!to jeszcze fryzjerka robiła trzech klientów w tym samym czasie!!Soryy, ale zapłaciłam 200 zł za coś takiego?kpina!! Link Zgłoś
Gość: ula Re: polecam studio irys IP: 77.223.200.* 12.08.10, 10:47 studio camila na ul agrestowej 7 boczna cieszyńskiej Link Zgłoś
Gość: Mizia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 09:35 Najlepszy salon fryzjerski jaki znam i ma niskie ceny to Esthetique na Wałowej 27 w tym pasażu przy stacji 123 I wiem ze będzie on przenoszony na 3-go maja na przeciwko przystanku MZK przy dworcu PKP Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 10:13 Ja chodze do salonu JOSEI na ul. Cieszyńskiej 70, dobre ceny i super obsługa. Polecam Link Zgłoś
Gość: kaasia2 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 10:29 Świetny jest salon fryzjerski "IMAGE" na ul.Broniewskigo na przeciwko sawi i fryzjerka Beata L. naprawdę rewelacja najlepsza jaka znam.Jeszcze nie zdazylo mi się żebym była nie zadowolona z jej usług.tak samo mogę polecić "SZALONE NOŻYCZKI" na ul. michalowicza fryzjerka Regina , nie znam bardziej dokładnej fryzjerki.te 2 salony mam już wypróbowane i szczerze mówiąc nie poszłabym w inne miejsce. Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:16 A jakie ceny w szalonych nożyczkach tak mniej więcej za samo ścięcie? Link Zgłoś
Gość: Mizia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 11:11 Najlepszy fryzjer w najlepszych cenach to Esthetique na stronie można zobaczyć gdzie leży www.fryzjerstwo.net Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:59 Kto może coś powiedzieć na temat dwóch fryzjerów: Marcina Pawia i Marcina Heroka ("Carret" chyba). Jakie są ceny, czy jesteście zadowolone z ich usług (obcięcie, koloryzacja). Link Zgłoś
Gość: Kamila Re:KEA? nigdy tam nie wrocę!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 13:41 Nie polecam tej fryzjerki wręcz odradzam!strzeżcie się jej!!byłam 2 razy raz miałam włosy sięgające łopatki i miała podciąć mi końców i podcieła aż do ucha!!kolejnym razem zrobiła to jeszcze krócej!! nie słucha co się do nie mówi. Płakałam przez kilka dni!!Zero profesjonalizmu!Żeby podnieśc trochę włosy u nasady każe schylić się, głowę miedzy nogi i tak suszy włosy klientkom!!Koszmar!! Kamila Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:04 Napewno nie colette na ul glebokiej bo dzisiaj tam bylo i to byl najgorszy krok w moim zyciu. Fryzjerka powiedziała ze nike da sie mnie obciac tak jak ja chce <popimo ze inni fryzjerzy wczesniej jakos dawali rade;/> obciela mnie po swojemu i lipa. Ponadto cogle mowila komentarze w stylu "masz takie zniszczone wlosy ze po co Ci one w ogole: itp......nie polecam a wrecz odradzam Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 81.15.192.* 11.08.09, 12:03 A gdzie dokładnie znajduje sie salon Pani Marty Hermy? moge prosic o nr tel i adres? on ma jakś nazwe? jakie sa ceny za ściecie wlosow? Link Zgłoś
Gość: zawiedziona bielsz Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.09, 23:53 Na pewno nie polecam "Stylu" na oś.Karpackim Bożena Migdał u niej liczy się sztuka a nie zadowolony klient. Także szkoda marnować czas i pieniądze na wyjście do niej. Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.tpnet.pl 08.09.09, 20:44 polecam Martę w Maagmie na Orkana 10, kiedyś pracowała z Łukaszem [*], fajna dziewczyna; doradzi, nie ma obciachu chodzić potem po mieście;) Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 78.133.211.* 14.09.09, 22:25 Witam! Jestem z Cieszyna i wyczytałam tu ,że najlepszym fryzjerem jest pani Magdalena Cieślar z Atelier Fryzjerskie Vogue przy ul .Szarotki 10 . Umówiłam się i jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! Takiego blondu jeszcze nie miałam a fryzura dobrana idealnie do mojej kwadratowej twarzy! W Cieszynie byłam już u wielu fryzjerów - stylistów ,ale dopiero właśnie pani Magda dobrała mi fryzurę odpowiednią dla mnie . Polecam gorąco !!!!! Bardzo miła obsługa i fachowość w jednym! Nr tel 791 330 770! Link Zgłoś
Gość: mis Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 195.93.134.* 05.10.09, 22:42 Od razu widać kto jest autorem tego komentarza... Żałosne to... Link Zgłoś
Gość: Kamelia STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:42 Gorąco polecam studio fryzjerskie Marcina Pawia przy ul. PCK, w kamienicy znajdującej się obok sklepu Społem "Jurand". Zrobią Ci fryzurę dokładnie taką jaką chcesz (lub podpowiedzą jaką zrobić). W salonie urzekła mnie panująca tam atmosfera: leci w miarę cicha muzyka, fryzjerzy obcinają powoli i z najwyższą dokładnością. Od fryzjera wychodzę zrelaksowana i zawsze zadowolona!Usługi może nie należą do najtańszych bo obcięcie kosztuje ok 60-70zł, a pasemka/balejaż na włosach do łopatki wraz ze strzyżeniem 130zł. Mimo cen gorąco polecam. Wszystkie moje koleżanki które raz tam poszły już nie zmieniły fryzjera. Link Zgłoś
Gość: olifka Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 21:10 Ja również polecam Pana Marcina. Prawdziwy fachowiec. Nie stosuje żadnych "udziwnień" typu żelazka, brzytwy, maszynki. Wystarczą mu nożyczki i znakomicie wie co z nimi zrobić. Strzyżenie jest fachowe, nie trwa 5 minut a fryzura potem układa się sama. Ostatnio zmieniałam tam kolor włosów z jasnego blondu na średni brąz i pan Marcin wybrał mi fantastyczny, bardzo naturalny kolor a moich włosów od czasu wizyty u fryzjera nie poznaję. Same się układają i sprawiają wrażenie gęstych i zdrowych. "Przerobiłam" już temat kilku salonów w Bielsku i pomimo cen - pozostanę wierną klientką pana Marcina. Terminy trzeba umawiać sporo wcześniej. Link Zgłoś
Gość: kisia Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: 78.8.106.* 01.11.14, 15:25 oj to bylo chyba dawno temu, pan paw juz przestal sie szkolic chodze tam tzn juz nie bo od 5 lat mialamj ta sama fryzure ... malo inicjatywy monotonia i tasma. Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 21:50 Ja wczoraj zupelnie przypadkiem odkrylam salon hair body desing bylam tam Pani Joanny i jestem pod ogromnym wrazeniem troche zmienilam kolor wlosow wiec musze sie troche przyzwyczaic ale efekt jest taki jak ustalilysmy.Tez dlugo wczesniej chodzilam do Pana Marcina Pawia ale juz nie umial niczym nowym mnie zaxkoczyc a szkoda Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 16.09.09, 14:45 ja 3 razy byłam u Andrzeja Kawuloka na Złotych Łanach, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z efektu. Cena jest wysoka ale myślę, że warto - mój chłopak też zaczął obcinać się u niego i również jest zadowolony. Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.09, 23:02 ja na pewno odradzę ci "Styl "na Karpackim partactwo ze lepiej nie wspominać nowicjuszka lepiej by się zachowała Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 77.252.190.* 08.10.09, 16:51 Ja od roku chodzę do Sfery kiedys do p.Kingi ale juz tam nie pracuje i teraz do p.Sylwii i jestem bardzo zadowolona za kazdym razem, fachowa obsługa, modna i wygodna fryzura, porady, oraz bardzo mila atmosfera. Moj chlopak tez sie u Niej strzyze i zawsze wyglada super.Reszty tamtejszych fryzjerek nie sprawdzilam a jest Ich kilka. Ceny troszke wysokie ale warto. Polecam! Link Zgłoś
Gość: anija44 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 15:04 Przyłączam się do komentarza kamy. Dobra, profesjonalna obsługa. W salonie bardzo miła atmosfera. Polecam też p. Ale i P. Agnieszkę. U obu się strzygłam i byłam zadowolona. Link Zgłoś
Gość: ola M. Cieślar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:49 Chciałam zauważyć, że wszystkie komentarze dot. pani Magdy Cieślar kończą się tak samo tj. "Gorąco polecam !!!" Ciekawe skąd klientki wiedzą o " degażówkac do kręconych włosów itp." Nietrudno się domyślić, że komentarze te pisze jedna i ta sama osoba, która w dodatku jest fryzjerką. Link Zgłoś
Gość: abcde fryzjer IP: 82.177.124.* 14.12.09, 12:51 a ja nie polecam Trendy (dawniej pod orłem) byłam i żałuję, z głowy zeszło mi pół moich włosów -spalili je rozjaśniaczem nigdy więcej Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:09 Jest tam jedna dziewczyna. Brunetka, mocno wycieniowane długie włosy. Niestety nie znam imienia ale uwaga! Mnie i mojej koleżance zrobiła takie schody na głowie, że nie wiadomo teraz co z tą głową zrobić. Link Zgłoś
Gość: niezadowolona123 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 04:02 ja nie polecam salonu ALEX na zywieckiej. pracownica-taka czarna laska kompletnie nie zna sie na fachu, tnie byle jak i nie myje narzedzi co odchorowalam swedzaca skora glowy. strzyzenie bez polotu. nie polecam !!!! Link Zgłoś
Gość: Gosia Adam Trendy - Głęboka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:49 Czytałam już wcześniej kilka uwag o Panu Adamie ;) W szczególności zaciekawiły mnie te apropo fajnego masażu głowy.. dzisiaj byłam u Pana Adama i powiem szczerze, że się nie zawiodłam - masaż naprawdę przyjemny :)) Ścięłam również włosy - i jestem bardzo zadowolona z efektu - fryzurka ładna, prosta, nieprzekombinowana, idealnie dobrana do kształtu mojej twarzy (szczególnie, że troszkę schudłam = a a fryzurka to ukryła) - a Pan Adam bardzo fajny człowiek, naprawdę miło się rozmawiało - wydawało mi się, że pochyla się nad każdym włoskiem, także polecam gorąco :) Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: Adam Trendy - Głęboka IP: *.beskidmedia.pl 21.03.11, 12:15 Nie polecam salonu TRENDY na ul. Głębokiej w BB, a tym bardziej pana Adama. Po namówieniu mnie na "zrobienie mi koloryzacji ton w ton, która będzie idealnie współgrała z moimi naturalnymi włosami" skończyło się na totalnej porażce i oszukaniu mnie. Zrobiono mi kąpiel oczyszczającą a następnie położono kolor. Efekt: jasne odrosty zamieniły sie w ciemne, a reszta jest ryżawa jak ogon wiewiórki. Ale pan Adam udając zadowoloenie odesłał mnie do recepcji, gdzie zapłaciłam tyle, że szkoda gtadać. Reklamacje została zgłoszona. Zaproponowano mi, że zajmą się mną PROFESJONALIŚCI. Oczywiście podziękowałam. Nie polecam z całego serca tego salonu, banda niekometentych amoatorskich cwaniaków i tyle. Link Zgłoś
Gość: TRENDY PORAŻKA Re: Adam Trendy - Głęboka IP: *.c35.178.msk.pl 22.03.11, 09:28 Ja również uważam że Trendy to już nie Trendy,taka jest prawda ale żyrują jeszcze na logo salonu to już nie to samo PO PIERWSZE kljęt jest obsługiwany przez uczniów ana dodatek obsługiwany z innym klijętami na raz ,jak na taśmie.... PO DRUGIE fryzjer mówi jedno a robi drugie ... , PO TRZECIE klijęt mówi co chce a fryzjer i tak robi własną wizje... , po za tym czuć nie miła atmosferę i słychać śmiechy i obgadywanie klijętów Przykro mi to stwierdzić,może kiedyś bardzo dawno temu był to salon na poziomie teraz pozostało tylko puste logo i medialność fryzjerów na przez co ludzie mają sentyment,ale jednak to już nie to po prostu się spieprzyli ... Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.09, 19:22 NIGDY.... PRZENIGDY nie idźcie do fryzjera na ul. Bohaterów Warszawy,blisko 3 maja...PARADISO, ale obcięcie tragedia!! na suchych, prostowanych włosach... maszynką damskie długie włoosy, krzywo!!! chciałam grzywkę... nie obcinałam pół roku... i obcięła mi pani 1 centymetr i lecą mi do oczu, ale już nie prosiłam i nie tłumaczyłam, tylko wyszłam i pójde poprawić do sprawdzonej fryzjerki. TRAGEDIA Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 91.215.34.* 19.12.09, 22:40 A ile płacicie np za kolor ze strzyżeniem powiedzmy na półdługich włosach? Bo mi ostatnio w nowym zakładzie zaśpiewano 160 zł, co po poprzednich 120 zł trochę mnie zdziwiło... Link Zgłoś
Gość: lady_maga Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.10.10, 10:08 A czy korzystacie z salonu w Auchanie? Jakie są Wasze opinie? Link Zgłoś
Gość: en Cameleon IP: 62.87.186.* 30.12.09, 10:13 ja polecam fryzjera prowadzącgo studio CAMELEON. świetnie obcina i stylizuje, a przy tym tanio. warto! tel. 693881989 Link Zgłoś
Gość: gahanowiec Re: Cameleon IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.09, 23:50 ostatnio byłem w jean luis david i powiem że strzyżenie męskie za 50zł jakie by nie było to na prawdę przesada przesad. Nie uważacie? Już nie wiedzą jak się cenić tak jakbyśmy żyli w zachodniej Europie. Lubiłem ich ale ta cena to na prawdę cena europejska więc kto mi poleci jakiegoś dobrego męskiego fryzjera nie koniecznie mężczyznę? Link Zgłoś
Gość: Kasia Perfect IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.01.10, 21:52 Ja od wielu lat chodze do salonu na ul.cieszynskiej za rondem przy osiedlu wojska polskiego i jestem zadowolona. za farbe,strzyzenie i modelowanie place 70 zl. chodze do pani asi. polecam salon Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Cameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:39 Ja tam byłeł i od stycznia mają zniżki (jakieś czeki rabatowe - czy coś) i strzyżenie kosztowało mnie 30zł. Więc cena przystępna. A naprawdę warto. Mają super obsługę, no i te masaże... Link Zgłoś
Gość: gosc Kameleon IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 15:23 Zdecydowanie nie polecam salonu Kameleon na ul. Kowalskiej na Karpackim. Strzyzenie tragiczne! Po farbowaniu nie chwycilo mi polowy wlosow! Mialam cala twarz ubrudzona z farby! A na moja prosbe wyczyszczenia tego, uslyszalam, ze mam sobie kupic chusteczki i sama sobie wyczyscic! Pomijam brud jaki tam był! Po awanturze i tak musiałam zapłacić i to nie mało, za to, że musiałam iść do kolejnego fryzjera poprawić wszystko! Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kameleon IP: 80.50.137.* 01.12.11, 13:21 dokładnie zgadzam się z opinią, ten fryzjer to porażka!! Baba opryskliwa, gburowata!! nie ma pojęcia o fryzjerstwie spaliła mi połowe włosów.... efekt końcowy tragiczny. Wszystko brudne klejące i w dodatku wszędzie pełno włosów... a ceny ma z kosmosu zdecydowanie mówię NIE!!! Link Zgłoś
Gość: Grzesia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 21:56 Karolina Sztejn - Hairpark ;P Polecam Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.94.* 31.01.10, 23:25 Od trzech lat nie zmieniam i nie mam zamiaru zmienić mojej fryzjereczki Natalii, zawsze mnie wysłucha i razem dochodzimy do kompromisu. Zawsze jestem zadowolona,chociaż kiedyś to normalnie bałam się chodzić do fryzjera po różnych przejściach. w salonie panuje super atmosfera a moje włoski sa śliczne. salon jest nie daleko klimczoka,chyba to ul.cyniarska. tel dla zainteresowanych 515242690 Link Zgłoś