Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradźcie

• Gość: Basia. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 21:56
      Ja gorąco polecam Marcina z salonu przy ul. Broniewskiego, obok sklepu Żabka. Co
      prawda bierze 50zł za cięcie, ale jest naprawdę wybitny. Ma wyobraźnię, potrafi
      dobrać gustowną fryzurę do twarzy klientki i - co najważniejsze - potrafi obciąć
      tak, że nawet, gdy włosy odrastają, to fryzura nadal dobrze się trzyma. Nie
      olewa klientów i jest niezwykle sympatycznym, solidnym człowiekiem. Miał nawet
      pierwsze miejsce w ogólnopolskich zawodach fryzjerskich kilka lat temu. Obcinam
      się u niego już ładnych parę lat i zawsze jestem zadowolona, więc fryzjera już
      raczej nie zmienię. :)
    • Gość: Kasia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.c198.msk.pl 21.09.08, 09:43
      A ja potrzebuje za tydzień zrobic sobie fryzurę w stylu retro, nie
      chce obcinania i koloru tylko dobre ułożenie włosów. U kogo mogłabym
      to zrobić żebym była zadowolona?
    • Gość: fatme a Hairpark? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.08, 16:13
      BARDZO PROSZE O INFORMACJE NA TEMAT SALONU "HAIRPARK" NA BARLICKIEGO
      I EWENTUALNE POLECENIE FRYZJERA Z TEGO SALONU. Z TEGO CO WYCZYTALAM
      NA FORUM GLOWNIE POLECA SIE P. KAROLINE, ALE TEZ PANIE BEATE I OLE.

WLOSY MAM GESTE, DUZO I GRUBE; SREDNIEJ DLUGOSCI... KTOS MA JAKIES
      NAMIARY?

PRZEZ DLUGI CZAS CHODZILAM DO TRENDY NA BOH.WARSZAWY I OWSZEM
      ZADOWOLONA BYLAM, JEDNAK JUZ MI SIE ZNUDZILA CALY CZAS TA SAMA
      FRYZURA. A I TANIO NIE JEST. OBCIECIE 60ZL.
    • Gość: Perla Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:11
      ŁUKASZ SPARZYŃSKI ZMARŁ:(:(:(:(:(.........
      • Gość: dzidka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 13:25
        Słyszałam o tym :( Straszna tragedia (*)
        • Gość: dorota Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:10
          rany co sie stalo???wlasnie mialam sie do niego umowic......
          • Gość: Klientka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:34
            Tak, niestety. W sobote pogrzeb. Lat 26, 4 miesiace po slubie, brak
            słó [*]
            • Gość: genolina Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:37
              a co sie stalo mial wypadek slyszalam ze byl super fryzjerem!!apropo co sadzicie
              o Asi w trendy na cechowej??
              • Gość: D. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:09
                Ja też nie wiem co sie stało...ale aż ciężko w to uwierzyć!!!
                Kto obcina u M.Pawia?bo wlasnie sie tam zapisalam...a do Marcina sa miejsca ale
                daleeeekooo w grudniu :)
                • Gość: [*] dla Ciebie... Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 22:51
                  Łukasz niestety, miał jakieś komplikację po niewyleczonej grypie...
                  nie chce opowiadać o tym, szczególnie tak na forum... zresztą nie
                  jest to ważne... nie ma go już i nikt nam go nie zastapi... ;(((
                  • Gość: gosc Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.08, 18:41
                    Ja normalnie jestem w szoku - nic nie wiedziałam, że Ł. Sparzyński umarł,a
                    jeszcze niedawno o jego ślubie słyszałam ... Straszne

Co do Asi z Trendy na Cechowej - jest bardzo dobra!! fajnie strzyże !!
                  • Gość: goscxxx Wiśnie w czekoladzie Pani Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 22:38
                    jak w temacie. Naprawdę gorąco polecam. Świetnie dobiera kolorek i
                    fajnie obcina. Po licznych kursach krajowych i zagranicznych.
                    Pracuje na Matrixie. Chodzę do niej od roku i ani razu mnie nie
                    zawiodła. Wcześniej pracowała w Szalonych Nożyczkach.
                  • Gość: justin Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 213.199.193.* 17.01.09, 10:44
                    hej:) Magda Malarz już nie pracuje w Kublinie:( nie wiecie, gdzie teraz pracuje?
                    macie do niej może jakiś nr kontaktowy?
                    • Gość: Przyjaciel:) Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 20:29
                      Magdalena Malarz teraz pracuje u siebie:) Listopadowa119 Zajefajny salon
                      otworzyła! Polecam Serdecznie:)
                • Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bsb.vectranet.pl 03.01.09, 21:58
                  Znam rewelacyjną fryzjerkę Olę. Ma swój salon na Żywieckiej "Alex". Jak dla mnie
                  za obcięcie i modelowanie oczywiście z myciem i tymi wszystkimi ślicznie
                  pachnącymi odżywkami bierze 35 złotych. Więc nie jest drogo :) Ola jest
                  rewelacyjna, kontaktowa, zawsze doradzi i zrobi dokładnie to co klient chce.
                  Jeśli poprosisz o podcięcie końcówek 2cm to tyle obetnie nie więcej (miałam
                  sytuacje w mc hair na 11 listopada, że kobieta obcięła 10 cm i byłam strasznie
                  zła, nie polecam tego zakładu nigdy nie odcięli mnie tak jak chciałam). Byłam w
                  niejednym salonie ale wychodziłam z nich zła, niezadowolona. Polecam Olę :)
                  • katarzyna82bb Wojtek z Mc Hair-gdzie teraz pracuje? 12.04.09, 16:19
                    Hej!Mam takie pytanie, czy ktoś z Was nie orientuje się gdzie teraz pracuje
                    Wojtek z salonu mcHair?Pracował tam jakieś 2 lata temu!Błagam pomóżcie!!
      • Gość: nick Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ists.pl 22.11.08, 17:10
        Nie mogę dojść do siebie po tej tragedi:/ Łukasz był najlepszym fryzjerem -
        stylista z jakim miałem doczynienia :( Czy znacie kogoś kto choć w połowie
        strzyże tak dobrze jak św. pamięci Łukasz? Chodzi mi głownie o strzyżenie metodą
        jaką Łukasz preferował tj. strzyżenie na sucho..Pomóżcie bo naprawdę nie wiem
        gdzie isć..Słyszałem coś o Marcinie Pawiu, czy on jest dobry? Czy strzyże
        podobnie jak łukasz?

[*] Łukasz [*}
        • Gość: basiak Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.spi.net.pl 28.11.08, 09:44
          A ja polecam salon o ktorym chyba nikt wczesniej nie wspomnial... chodze juz od
          jakiegos czasu obcinac sie do salony Ewa na slowackiego.... to jest niedaleko
          szkoly bodajze 4 lo i jakiejsc budowlanki czy elektronika?? sama nie wiem
          dokladnie... ale ulica slowackiego ;)

pani Ewa ktora tam obcina robi to swietnie... pamietam jak przyszlam do niej 1
          raz z jakimis klakami na glowie a nie wolsami to od razu wziela sie do roboty i
          wyczarowala mi cud a nie fryzure... za stzyzenie placi sie tam ok 40-50 zl wiec
          cena srednia ale warto;]

wlasnie teraz na dniach umowilam sie na nastepna wizyte wiec mam nadzieje ze
          znow wyjde z piekna fryzura;]
        • Gość: asfree Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 79.139.4.* 03.12.08, 09:57
          Ostatnio byłam w Hairparku. Efekt nie jest warty pieniędzy jakie zapłaciłam.
          Szukam więc dalej fryzjera. Wcześniej chodziłam do Łukasza Sparzyńskiego.
          • Gość: olcia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:36
            hehe ja też byłam w hair park i też mam takie zdanie i też chodziłam
            do lukasza ;( ale możesz tam iść przyjmuje tam teraz marta herma ona
            tam robiła cały czas z łukaszem i jest tak samo dobra jak on byłam u
            niej i jestem zadowolona. buziaki
    • Gość: olcia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:15
      polecam ci salon u Łukasza Sparzyńskiego (chociaż on umarł niedawno
      temu) to tam wszystko przejęła jego żona i tam dalej pracuje P.
      Marta Herma i ona też jest fantastyczna. cena około 60 zł. stanowczo
      ODRADZAM hair park na barlickiego!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kati Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ists.pl 06.12.08, 17:34
        To żona Łukasz też jest fryzjerką ? Czy strzyże tam tylko Marta?
        • Gość: anna josei? IP: 195.93.134.* 03.01.09, 14:27
          witam,a co powiecie o salonie josei na cieszyńskiej?jak tam się sprawdzają
          fryzjerki?warto iść?
          • Gość: agata Re: josei? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 13:26
            Ja byłam w Josei co prawda u kosmetyczki (POLECAM) a fryzjerka też podobno fajna :)
            • Gość: Nowa klientka Marta Herma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 17:09
              Ja polecam P.Marte Herme. Poleciła mi ja szwagierka która sobie
              zawsze ja bardzo chwali.byłam u niej pierwszy raz i jestem bardzo
              zadowolona świetny kolor i strzyżenie. Tj.jest jej nr.519-690-066
          • Gość: Milena Re: josei? IP: *.centertel.pl 21.10.10, 09:55
            Hej. Od niedawna sa tam nowe naprawdę bardzo fajne fryzjerki, poprzednio to różnie bywało ;) Teraz polecam! Zwłaszcza panią Anie
            • Gość: Milena Re: josei? IP: *.centertel.pl 21.10.10, 09:57
              Podam jeszcze telefon do JOSEI na Cieszyńskiej 819 20 60
      • Gość: angels Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 81.219.42.* 17.01.09, 11:02
        zdecydowanie polecam salon ANGELS na 11go listopada, przedewszystkim
        Piotra. pracują na orginalnych kosmetykach z loerala, można liczyć
        na profesjonalną poradę i takież strzyżenie. Nikt się nigdzie nie
        spieszy, poświęcają każdemu tyle czasu ile trzeba- nie załatwiają na
        szybko innych w trakcie trzymania farby czy wałków jeśli wiecie o co
        mi chodzi. A ceny mają trochę niższe niż w trendy.
        • Gość: xenka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 19:36
          A ja opiszę sytuację w zakładzie fryzjerskim w centrum Lipnika obok spozywczego przed nowym wiaduktem.Byłam tam 3 razy,pierwszy raz ok nawet cenowo tez,drugi raz odbarwialam wlosy na jaśniejsze.Pani zrobiła to ale na drugi dzień stwierdziłam ze włosy garsciami mi wychodziły a to co zostało to jakaś sieczka łamiąca się.Cudowałam odzywkami z internetu jakoś to uratowałam chodz d ługo czułam sie i byłam jakby łysa.Ostatnio znowu się głupia tam udałam na nałożenie koloru.Szybko i tak bez serca zostałam załatwiona,zadowolona tak na 70%.Ale na przystanku zgadałam sie z panią która miała podobne problemy,powiedziała mi ze kosmetyki w tym zakładzie przywożą w pojemnikach hurtowych duzych,nie znane marki i ze kiedys robiono tam fryzury dłuzej i zdecydowanie lepszymi srodkami.Coś jest na rzeczy.Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami albo na tak albo nie.Podobno ta pani gdzies robila wcześniej na jakim osiedlu i zostala po prostu zwolniona ale nie wiem za co,oby nie za swoją niechlujność i tandeciarstwo
          • Gość: angela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 20:46
            to nastepnym razem udaj sie do bielska do szalonych nozyczek a napewno bedziesz zadowolona fryzjer używa kosmetyków matrix i golwella i jest super
    • Gość: kocicas Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 11:50
      Najlepszy i nie będziecie żałować Kublin na Stojałowskiego. Rewela!
      • Gość: przyjaciel Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 21:51
        najlepsza jest magdalena malarz na listopadowej 119!!
        • Gość: ssdi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 83.16.19.* 12.02.09, 17:09
          a co sądzicie o Oliwinie??? Bardzo proszę o opinie!!!
        • Gość: Magda Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.09, 15:23
          jakie sa ceny u p.Magdy Malarz za podciecie włosów i co o niej
          myślicie?
          • Gość: Marcelina Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:47
            Osobiście polecam Magdę Malarz, ma swoje studio na Listopadowej 11. Od dłuższego
            czasu korzystam z jej usług i nie wyobrażam sobie, żebym mogła pójść do
            kogokolwiek innego!! Kolor, który mi ostatnio dobrała jej super, strzyżenie bez
            zastrzeżeń, bardzo gorąco polecam!!
            • Gość: Marcela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:55
              Listopadowa 119, sorki za pomyłkę :-D
              • Gość: Monika Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 08:14
                byłam u Magdy strzyzenie świetne ale kolor nie zabardzo.
                a ceny jak w kublinie
              • Gość: beatas-p Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.05.12, 14:05
                RATUNKU!!! Szukam Ramony (nie znam nazwiska) pracowała u Magdaleny Cieślar na Szarotki w Atlier fryzjerskim Vouge ale po sprzedaży salonu przez Panią Magdę nie wiem gdzie jej szukać. Proszę o numer telefonu lub jakieś namiary na nią!!!!
      • Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sferanet.pl 21.04.09, 15:10
        Ja też daję 5 gwiazdek dla Salonu Pani Doroty Kublin! Nie jestem częstym gościem
        w salonach, ale jeśli idę to tylko tam!
        • Gość: stała klientka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 22:12
          chodze tylko do Dorotki Kublin i napewno jej nie zmienie ceny
          normalne jak na tak ekskluzywny salon obsługa super nic dodać nic
          ująć polecam serdecznie bo warto:)))
          • Gość: Agata Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:23
            A dla mnie zdala od Doroty Kublin - jest panią ,która zatzymała się
            10 lat temu i czesze tylko (bez obrazy) stare baby. Bez wątpienia
            Magdy ( Cieslar i Malarz) Sa THE BEST w Bielsku!!! Obie teraz mają
            swoje salony i o nich się mówi!Nie ma nikogo lepszego w Bielsku niż
            one. Ja chodziłam kiedyś do Doroty( fatalne ścięcia) a teraz raz do
            jednej Magdy raz do drugiej bo obie mają wielki polot i są
            niezastąpione.Polecam VOGUE na Szarotki I Atelier M.Malarz na
            Listopadowej!!!
            • Gość: bobotek Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:49
              Polecam Marte Herme, obcina mnie już od dwóch lat i jestem bardzo
              zadowolona z jej strzyżenia. Potrafi dobrze doradzić i zaproponować
              nową fryzurke. Marta też pracowała w Kublinie a później u ś.p.
              Ł.Sparzyńskiego. Pomimo tak młodego wieku mogę stwierdzić, że ma już
              ogromne doświadczenie. Ogólnie polecam
              • Gość: Daniela Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:48
                od pewnego czasu szukałam fryzjera i nigdy nie mogłam trafić na
                odpowiednią ręke, aż do momentu gdy odważyłam się na wizytę u Marty
                Hermy. Mogę powiedzieć, że wyśmienicie mi kolor dopasowała oraz
                ścięcie. Nr tel. 519690066.
                • Gość: wymagająca Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sferanet.pl 21.07.09, 15:04
                  Jestem wymagająca i choć czasem szukam kogoś nowego, zawsze wracam do p. Doroty
                  Kublin. Starą babą nie jestem a wręcz przeciwnie, jak na swój wiek preferuję
                  dość młodzieńczy image. Może nie jest ona bardzo "tredy" i "the best" (cokolwiek
                  dla niektórych to znaczy) ale jest profesjonalistką i wie co robi. Nigdy się nie
                  zawiodłam. Polecam ją gorąco.
            • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.93.* 09.03.10, 12:28
              Żenada,same sobie reklame robią!!!!!
        • Gość: wika Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.11, 08:49
          Pełen profesjonalizm. Super strzyżenie.
          • Gość: ghd Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 22:01
            szalone nozyuczki juz troche poupadaja ....
    • Gość: Monia Marta Herma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 09:46
      Jeśli chodzi o Marte to gorąco polecam! Rok temu ja odwiedziłam i od
      tego czasu pozwalam sobie tylko na strzyżenie u niej! To jest
      jedyna fryzjerka, która z moich włosów potrafił ułożyć fryzurę.
      Ścina bardzo
      profesjonalnie,głównie tak, żebyś potem sam/a mogła ułożyć fryzurę
      bez większych
      problemów!Polecam. tel.608749037
      • Gość: Gość S T Y L I S T A IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.09, 12:55
        Polecam p.Marte Herme. świetnie potrafi doradzić i dobrać fryzure do
        kształtu twarzy -ścina i układa włosy bardzo profesjonalnie.Gorąca
        polecam!
        nr.660-408-197
        www.stylista.net
        • Gość: Ja Re: S T Y L I S T A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:12
          a ile kosztuję podcięcie włosów i jeden kolor bądź dwa na półdługie włosy ??? u
          P. Marty
          • Gość: gosc Re: S T Y L I S T A IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 23:18
            No właśnie jakie są orientacyjne ceny u Pani Marty Hermy?
            • Gość: gość Re: S T Y L I S T A IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.09, 16:19
              Też słyszałam o p.Marcie od znajomej o ceny jej nie pytałam ale
              poleca mi ja.Chyba najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec jakie ceny
              sa.
      • sro_sroka Re: Marta Herma 23.07.09, 20:12
        Czy ktoś wie gdzie przyjmuje obecnie pani Marta Herma? W salonie
        Łukasza Sparzyńskiego czy na Orkana? A może są 2 Marty Hermy?
        • Gość: monia Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:43
          Marta Herma pracowała przy katedrze na placu św. Mikołaja ale teraz
          otworzyła swój salon i przyjmuje na ul. Orkana.
      • Gość: Megi Re: Marta Herma IP: 91.215.34.* 11.05.11, 23:43
        Mera Herma (salon Magma)- NIE polecam!!! Zdecydowałam się na strzyżenie po przeczytaniu opinii na internecie niestety była to fatalna pomyłka :( Mam średniej długości gęste włosy i w cięciu oraz cieniowaniu tego typu Pani Marta się nie sprawdza - włosy nie chcą się układać a na czubku głowy mam podwójną objętość tak że prawie sterczą koguty i jedyna sensowna fryzura aby nie straszyć to spięcie ich gumką.. I to wszystko za 60 zł... Poza tym, profesjonalizmu w tym salonie nie ma co szukać (no może poza ceną) pół godziny poślizgu mimo umówionej godziny - w takim wypadku można było chociaż zaproponować coś do picia, mycie głowy bez masażu, bez odżywki i do tego kiepskie strzyżenie. Na kolejną wizytę umawiam się do sprawdzonego - przynajmniej pod kątem profesjonalnej obsługi - salonu Trendy na Cechowej, szkoda tylko że moja najlepsza fryzjerka już tam nie pracuje..
        • Gość: 222 Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 18:31
          A ja jestem bardzo zadowolona z usługi p. Marta. Jest w tym salonie miła atmosfera. I bardzo mi odpowiada strzyżenie, nie muszę poświęcać włosom wiele czasu. Nie zdarzyło mi się bym musiała czekać bywam tam często. Widocznie nie trafiłaś
          • Gość: hno Re: Marta Herma IP: *.c35.178.msk.pl 14.05.11, 19:55
            jak można nie trafić ... bo co bo miała zły dzień i źle zrobiła to ja dziękuje za takiego fryzjera,zastanów się
            • Gość: 222 Re: Marta Herma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 09:24
              Może, źle się wyraziłam w poprzedniej opinii, ale ja na prawdę jestem zadowolona z usług tego salonu a chodzę już tam dłuższy czas. Ja nie mam zastrzeżeń. Mam zawsze bardzo dobrze nawilżone I ostrzyżone włosy. I nie wydaje mi się by mieli tam złe dni.Taka jest moja opinia
    • Gość: AGA Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bsb.vectranet.pl 15.02.09, 15:39
      Polecam Hair Park B-B ul. Barlickiego lub Cechowa. Chodzę tam na pasemka .
      Pracują na bardzo dobrych kosmetykach . Gdyby nie moja fryzjerka pewnie była bym
      już łysa (dzięki innym fryzjerom).
      • Gość: bazyliszka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 08:36
        Czy ktoś zna salon Wiśnie w Czekoladzie? Jak tam ceny? Kogo
        polecacie?
        • Gość: xxdomixx wiśnie w czekoladzie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 16:38
          Naprawdę polecam ten salon. Fryzjerki: Pani Agatka i Ania są
          genialne. Ceny - ja za komplet:strzyżenie, mycie, modelowanie,
          farbowanie płacę 130zł. Drogo ale zdecydowanie warto.
        • Gość: qswd Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:33
          oj nie tylko nie WIŚNIE W CZEKOLADZIE bylam i jestem krzywo zafarbowana i obcieta masakra
          również nie polecam SZALONYCH NOŻYCZEK fryzjerki ciagle się tam zmieniają i same młode dziewczyny nie to trgedia te 2 salony odpadaa
          • Gość: ola Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:35
            szalone nozyczki to tragedia po prostu dziewczyny uwazajcie na ten salon i omijajcie duzym lukiem
            • Gość: Mateusz Kos Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 10.08.11, 12:51
              Tragedia była zdaje sobie z tego sprawę aczkolwiek właściciel i fryzjer to ja i jak najbardziej staram się odbudować zniszczoną renomę salonu!! Serdecznie zapraszam
              • Gość: fifi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:09
                Najpierw odrobinę kultury osobistej, potem odbudowa "renomy" chłopcze.
                • Gość: bfnmhh,hfj.gjk. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:41
                  ????? tzn.
      • Gość: Katja Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:15
        Ja polecam gorąco p.Magdę Cieślar - otworzyła teraz własne Atelier
        na ul .Szarotki 10. wcześniej pracowala w Kublinie - dobór koloru i
        ścięcia - mistrzostwo!! i nie używa degażówek jak wcześniej Dorota
        Kublin - a to bardzo ważne szczególnie przy mioch krętych włosach.No
        i ma najpiękniejszy salon w Bielsku. Tel do niej 791 330 770
        • Gość: theEx Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 03:56
          Nie uwierze ze Pani Kublin tak by obcinala krecone wlosy jak tutaj
          piszesz. Pani Cieślar to od Pani Kublin może się jeszcze uczyć a
          napisanie, ze p. Dorota `partaczyla` krete wlosy dla znajacych
          branze jest kpina i jawna grą konkurencji.
          Pozdro600
        • Gość: gośc Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.93.* 09.03.10, 12:24
          co z tego że ktoś ma piękny salon? ważne jak masz włosy ścięte i jak ci sie
          układaja,ja też myślę ,że to sama pani Magda robi sobie reklame. Na każdym
          poście adres i telefon,żenada
          • Gość: :( Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.11, 10:41
            nie polecam ani tego salonu ani tym bardziej robienia w nim farbowania włosów
            włosy zamiast blondu wściekle obrzydliwie rude
            ... miała Pani za długie odrosty....
            dlatego taki kolor
            nie, że za którtko trzymana farba nie że źle dobrany kolor.. za długie odrosty
            pierwszy i ostatni raz
            nie moge na siebie patrzeć... żenada
    • dominikanin77 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 18.02.09, 15:53
      najlepsze sa w image na broniewskiego 26
    • Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.sotn.cable.ntl.com 09.04.09, 16:44
      Skoro mowa o salonach TREDY to z całego serca nie polecam salonu na 11
      LISTOPADA!!to jest po prostu kpina a nie fryzjerstwo, byłam tam zrobić pasemka
      przed moim weselem, myślałam,ze wyszło okey, ale jak poszłam do innego salonu
      już na fryzurę próbna to pani spytała gdzie farbowałam bo z tylu mam prawie
      wogole nie pofarbowane!!!miałam normalne duże odrosty,ciężko było zrobić coś
      fajnego;-((Pomijając fakt, ze byłam umówiona na 15 a przyjęli mnie o 16,30!!!to
      jeszcze fryzjerka robiła trzech klientów w tym samym czasie!!Soryy, ale
      zapłaciłam 200 zł za coś takiego?kpina!!
      • mojedwaszczescia polecam studio irys 24.04.09, 11:09
        studio irys ul. głeboka polacem!!!
        • Gość: ula Re: polecam studio irys IP: 77.223.200.* 12.08.10, 10:47
          studio camila na ul agrestowej 7 boczna cieszyńskiej
    • Gość: Mizia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 09:35
      Najlepszy salon fryzjerski jaki znam i ma niskie ceny to Esthetique na Wałowej
      27 w tym pasażu przy stacji 123
      I wiem ze będzie on przenoszony na 3-go maja na przeciwko przystanku MZK przy
      dworcu PKP
      • Gość: Dagmara Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 10:13
        Ja chodze do salonu JOSEI na ul. Cieszyńskiej 70, dobre ceny i super
        obsługa. Polecam
    • Gość: kaasia2 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 10:29
      Świetny jest salon fryzjerski "IMAGE" na ul.Broniewskigo na przeciwko sawi i
      fryzjerka Beata L. naprawdę rewelacja najlepsza jaka znam.Jeszcze nie zdazylo
      mi się żebym była nie zadowolona z jej usług.tak samo mogę polecić "SZALONE
      NOŻYCZKI" na ul. michalowicza fryzjerka Regina , nie znam bardziej dokładnej
      fryzjerki.te 2 salony mam już wypróbowane i szczerze mówiąc nie poszłabym w inne
      miejsce.
      • Gość: Natalia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:16
        A jakie ceny w szalonych nożyczkach tak mniej więcej za samo ścięcie?
    • Gość: Mizia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 11:11
      Najlepszy fryzjer w najlepszych cenach to Esthetique na stronie można zobaczyć
      gdzie leży www.fryzjerstwo.net
      • Gość: .... Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:59
        Kto może coś powiedzieć na temat dwóch fryzjerów: Marcina Pawia i
        Marcina Heroka ("Carret" chyba). Jakie są ceny, czy jesteście
        zadowolone z ich usług (obcięcie, koloryzacja).
    • Gość: Kamila Re:KEA? nigdy tam nie wrocę!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 13:41
      Nie polecam tej fryzjerki wręcz odradzam!strzeżcie się jej!!byłam 2 razy raz
      miałam włosy sięgające łopatki i miała podciąć mi końców i podcieła aż do
      ucha!!kolejnym razem zrobiła to jeszcze krócej!! nie słucha co się do nie mówi.
      Płakałam przez kilka dni!!Zero profesjonalizmu!Żeby podnieśc trochę włosy u
      nasady każe schylić się, głowę miedzy nogi i tak suszy włosy
      klientkom!!Koszmar!! Kamila
    • Gość: Ja Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:04
      Napewno nie colette na ul glebokiej bo dzisiaj tam bylo i to byl najgorszy krok
      w moim zyciu. Fryzjerka powiedziała ze nike da sie mnie obciac tak jak ja chce
      <popimo ze inni fryzjerzy wczesniej jakos dawali rade;/> obciela mnie po swojemu
      i lipa. Ponadto cogle mowila komentarze w stylu "masz takie zniszczone wlosy ze
      po co Ci one w ogole: itp......nie polecam a wrecz odradzam
      • Gość: ania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 81.15.192.* 11.08.09, 12:03
        A gdzie dokładnie znajduje sie salon Pani Marty Hermy? moge prosic o
        nr tel i adres? on ma jakś nazwe? jakie sa ceny za ściecie wlosow?
    • Gość: zawiedziona bielsz Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.09, 23:53
      Na pewno nie polecam "Stylu" na oś.Karpackim Bożena Migdał u niej liczy się sztuka a nie zadowolony klient. Także szkoda marnować czas i pieniądze na wyjście do niej.
      • Gość: jotka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.tpnet.pl 08.09.09, 20:44
        polecam Martę w Maagmie na Orkana 10, kiedyś pracowała z Łukaszem
        [*], fajna dziewczyna; doradzi, nie ma obciachu chodzić potem po
        mieście;)
        • Gość: Pipi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 78.133.211.* 14.09.09, 22:25
          Witam! Jestem z Cieszyna i wyczytałam tu ,że najlepszym fryzjerem
          jest pani Magdalena Cieślar z Atelier Fryzjerskie Vogue przy
          ul .Szarotki 10 . Umówiłam się i jestem pod ogromnym wrażeniem !!!!
          Takiego blondu jeszcze nie miałam a fryzura dobrana idealnie do
          mojej kwadratowej twarzy! W Cieszynie byłam już u wielu fryzjerów -
          stylistów ,ale dopiero właśnie pani Magda dobrała mi fryzurę
          odpowiednią dla mnie . Polecam gorąco !!!!! Bardzo miła obsługa i
          fachowość w jednym! Nr tel 791 330 770!
          • Gość: mis Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 195.93.134.* 05.10.09, 22:42
            Od razu widać kto jest autorem tego komentarza... Żałosne to...
    • Gość: Kamelia STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:42
      Gorąco polecam studio fryzjerskie Marcina Pawia przy ul. PCK, w kamienicy
      znajdującej się obok sklepu Społem "Jurand". Zrobią Ci fryzurę dokładnie taką
      jaką chcesz (lub podpowiedzą jaką zrobić). W salonie urzekła mnie panująca tam
      atmosfera: leci w miarę cicha muzyka, fryzjerzy obcinają powoli i z najwyższą
      dokładnością. Od fryzjera wychodzę zrelaksowana i zawsze zadowolona!Usługi może
      nie należą do najtańszych bo obcięcie kosztuje ok 60-70zł, a pasemka/balejaż na
      włosach do łopatki wraz ze strzyżeniem 130zł. Mimo cen gorąco polecam. Wszystkie
      moje koleżanki które raz tam poszły już nie zmieniły fryzjera.
      • Gość: olifka Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 21:10
        Ja również polecam Pana Marcina. Prawdziwy fachowiec. Nie stosuje żadnych
        "udziwnień" typu żelazka, brzytwy, maszynki. Wystarczą mu nożyczki i znakomicie
        wie co z nimi zrobić. Strzyżenie jest fachowe, nie trwa 5 minut a fryzura potem
        układa się sama. Ostatnio zmieniałam tam kolor włosów z jasnego blondu na średni
        brąz i pan Marcin wybrał mi fantastyczny, bardzo naturalny kolor a moich włosów
        od czasu wizyty u fryzjera nie poznaję. Same się układają i sprawiają wrażenie
        gęstych i zdrowych. "Przerobiłam" już temat kilku salonów w Bielsku i pomimo cen
        - pozostanę wierną klientką pana Marcina.
        Terminy trzeba umawiać sporo wcześniej.
        • Gość: kisia Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: 78.8.106.* 01.11.14, 15:25
          oj to bylo chyba dawno temu, pan paw juz przestal sie szkolic chodze tam tzn juz nie bo od 5 lat mialamj ta sama fryzure ... malo inicjatywy monotonia i tasma.
          • Gość: Katarzyna Re: STudio Marcin Paw ul. PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 21:50
            Ja wczoraj zupelnie przypadkiem odkrylam salon hair body desing bylam tam Pani Joanny i jestem pod ogromnym wrazeniem troche zmienilam kolor wlosow wiec musze sie troche przyzwyczaic ale efekt jest taki jak ustalilysmy.Tez dlugo wczesniej chodzilam do Pana Marcina Pawia ale juz nie umial niczym nowym mnie zaxkoczyc a szkoda
    • bielszczanka1 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 16.09.09, 14:45
      ja 3 razy byłam u Andrzeja Kawuloka na Złotych Łanach, muszę przyznać,
      że jestem bardzo zadowolona z efektu. Cena jest wysoka ale myślę, że
      warto - mój chłopak też zaczął obcinać się u niego i również jest
      zadowolony.

• Gość: wściekła Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.09, 23:02
      ja na pewno odradzę ci "Styl "na Karpackim partactwo ze lepiej nie wspominać nowicjuszka lepiej by się zachowała
      • Gość: Kama Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 77.252.190.* 08.10.09, 16:51
        Ja od roku chodzę do Sfery kiedys do p.Kingi ale juz tam nie pracuje i teraz do p.Sylwii i jestem bardzo zadowolona za kazdym razem, fachowa obsługa, modna i wygodna fryzura, porady, oraz bardzo mila atmosfera. Moj chlopak tez sie u Niej strzyze i zawsze wyglada super.Reszty tamtejszych fryzjerek nie sprawdzilam a jest Ich kilka. Ceny troszke wysokie ale warto. Polecam!
        • Gość: anija44 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 15:04
          Przyłączam się do komentarza kamy. Dobra, profesjonalna obsługa. W
          salonie bardzo miła atmosfera. Polecam też p. Ale i P. Agnieszkę. U
          obu się strzygłam i byłam zadowolona.
          • Gość: ola M. Cieślar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:49
            Chciałam zauważyć, że wszystkie komentarze dot. pani Magdy Cieślar
            kończą się tak samo tj. "Gorąco polecam !!!" Ciekawe skąd klientki
            wiedzą o " degażówkac do kręconych włosów itp." Nietrudno się
            domyślić, że komentarze te pisze jedna i ta sama osoba, która w
            dodatku jest fryzjerką.
            • Gość: abcde fryzjer IP: 82.177.124.* 14.12.09, 12:51
              a ja nie polecam Trendy (dawniej pod orłem)
              byłam i żałuję, z głowy zeszło mi pół moich włosów -spalili je rozjaśniaczem
              nigdy więcej
        • Gość: kinga Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:09
          Jest tam jedna dziewczyna. Brunetka, mocno wycieniowane długie
          włosy. Niestety nie znam imienia ale uwaga! Mnie i mojej koleżance
          zrobiła takie schody na głowie, że nie wiadomo teraz co z tą głową
          zrobić.
          • Gość: niezadowolona123 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 04:02
            ja nie polecam salonu ALEX na zywieckiej. pracownica-taka czarna
            laska kompletnie nie zna sie na fachu, tnie byle jak i nie myje
            narzedzi co odchorowalam swedzaca skora glowy. strzyzenie bez
            polotu. nie polecam !!!!
    • Gość: Gosia Adam Trendy - Głęboka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:49
      Czytałam już wcześniej kilka uwag o Panu Adamie ;) W szczególności zaciekawiły
      mnie te apropo fajnego masażu głowy.. dzisiaj byłam u Pana Adama i powiem
      szczerze, że się nie zawiodłam - masaż naprawdę przyjemny :)) Ścięłam również
      włosy - i jestem bardzo zadowolona z efektu - fryzurka ładna, prosta,
      nieprzekombinowana, idealnie dobrana do kształtu mojej twarzy (szczególnie, że
      troszkę schudłam = a a fryzurka to ukryła) - a Pan Adam bardzo fajny człowiek,
      naprawdę miło się rozmawiało - wydawało mi się, że pochyla się nad każdym
      włoskiem, także polecam gorąco :)
      • Gość: Niezadowolona Re: Adam Trendy - Głęboka IP: *.beskidmedia.pl 21.03.11, 12:15
        Nie polecam salonu TRENDY na ul. Głębokiej w BB, a tym bardziej pana Adama. Po namówieniu mnie na "zrobienie mi koloryzacji ton w ton, która będzie idealnie współgrała z moimi naturalnymi włosami" skończyło się na totalnej porażce i oszukaniu mnie. Zrobiono mi kąpiel oczyszczającą a następnie położono kolor. Efekt: jasne odrosty zamieniły sie w ciemne, a reszta jest ryżawa jak ogon wiewiórki. Ale pan Adam udając zadowoloenie odesłał mnie do recepcji, gdzie zapłaciłam tyle, że szkoda gtadać. Reklamacje została zgłoszona. Zaproponowano mi, że zajmą się mną PROFESJONALIŚCI. Oczywiście podziękowałam. Nie polecam z całego serca tego salonu, banda niekometentych amoatorskich cwaniaków i tyle.
        • Gość: TRENDY PORAŻKA Re: Adam Trendy - Głęboka IP: *.c35.178.msk.pl 22.03.11, 09:28
          Ja również uważam że Trendy to już nie Trendy,taka jest prawda ale żyrują jeszcze na logo salonu to już nie to samo PO PIERWSZE kljęt jest obsługiwany przez uczniów ana dodatek obsługiwany z innym klijętami na raz ,jak na taśmie....
          PO DRUGIE fryzjer mówi jedno a robi drugie ... ,
          PO TRZECIE klijęt mówi co chce a fryzjer i tak robi własną wizje... ,
          po za tym czuć nie miła atmosferę i słychać śmiechy i obgadywanie klijętów
          Przykro mi to stwierdzić,może kiedyś bardzo dawno temu był to salon na poziomie teraz pozostało tylko puste logo i medialność fryzjerów na przez co ludzie mają sentyment,ale jednak to już nie to po prostu się spieprzyli ...
    • Gość: tragedia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.09, 19:22
      NIGDY.... PRZENIGDY nie idźcie do fryzjera na ul. Bohaterów Warszawy,blisko 3
      maja...PARADISO, ale obcięcie tragedia!! na suchych,
      prostowanych włosach... maszynką damskie długie włoosy, krzywo!!! chciałam
      grzywkę... nie obcinałam pół roku... i obcięła mi pani 1 centymetr i lecą mi do
      oczu, ale już nie prosiłam i nie tłumaczyłam, tylko wyszłam i pójde poprawić do
      sprawdzonej fryzjerki. TRAGEDIA
    • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 91.215.34.* 19.12.09, 22:40
      A ile płacicie np za kolor ze strzyżeniem powiedzmy na półdługich
      włosach?
      Bo mi ostatnio w nowym zakładzie zaśpiewano 160 zł, co po
      poprzednich 120 zł trochę mnie zdziwiło...
      • Gość: lady_maga Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.10.10, 10:08
        A czy korzystacie z salonu w Auchanie? Jakie są Wasze opinie?
    • Gość: en Cameleon IP: 62.87.186.* 30.12.09, 10:13
      ja polecam fryzjera prowadzącgo studio CAMELEON. świetnie obcina i stylizuje, a przy tym tanio. warto! tel. 693881989
      • Gość: gahanowiec Re: Cameleon IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.09, 23:50
        ostatnio byłem w jean luis david i powiem że strzyżenie męskie za 50zł jakie by nie było to na prawdę przesada przesad. Nie uważacie?
        Już nie wiedzą jak się cenić tak jakbyśmy żyli w zachodniej Europie.
        Lubiłem ich ale ta cena to na prawdę cena europejska więc kto mi poleci jakiegoś dobrego męskiego fryzjera nie koniecznie mężczyznę?
        • Gość: Kasia Perfect IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.01.10, 21:52
          Ja od wielu lat chodze do salonu na ul.cieszynskiej za rondem przy osiedlu wojska polskiego i jestem zadowolona. za farbe,strzyzenie i modelowanie place 70 zl. chodze do pani asi. polecam salon
        • Gość: Szymek Re: Cameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:39
          Ja tam byłeł i od stycznia mają zniżki (jakieś czeki rabatowe -
          czy coś) i strzyżenie kosztowało mnie 30zł. Więc cena przystępna. A
          naprawdę warto. Mają super obsługę, no i te masaże...
          • Gość: gosc Kameleon IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 15:23
            Zdecydowanie nie polecam salonu Kameleon na ul. Kowalskiej na Karpackim. Strzyzenie tragiczne! Po farbowaniu nie chwycilo mi polowy wlosow! Mialam cala twarz ubrudzona z farby! A na moja prosbe wyczyszczenia tego, uslyszalam, ze mam sobie kupic chusteczki i sama sobie wyczyscic! Pomijam brud jaki tam był! Po awanturze i tak musiałam zapłacić i to nie mało, za to, że musiałam iść do kolejnego fryzjera poprawić wszystko!
            • Gość: kiki Re: Kameleon IP: 80.50.137.* 01.12.11, 13:21
              dokładnie zgadzam się z opinią, ten fryzjer to porażka!! Baba opryskliwa, gburowata!! nie ma pojęcia o fryzjerstwie spaliła mi połowe włosów.... efekt końcowy tragiczny. Wszystko brudne klejące i w dodatku wszędzie pełno włosów... a ceny ma z kosmosu zdecydowanie mówię NIE!!!
    • Gość: Grzesia Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 21:56
      Karolina Sztejn - Hairpark ;P
      Polecam
    • Gość: Kasiulka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 109.243.94.* 31.01.10, 23:25
      Od trzech lat nie zmieniam i nie mam zamiaru zmienić mojej fryzjereczki Natalii,
      zawsze mnie wysłucha i razem dochodzimy do kompromisu. Zawsze jestem
      zadowolona,chociaż kiedyś to normalnie bałam się chodzić do fryzjera po różnych
      przejściach. w salonie panuje super atmosfera a moje włoski sa śliczne. salon
      jest nie daleko klimczoka,chyba to ul.cyniarska. tel dla zainteresowanych 515242690
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka