Dodaj do ulubionych

Kto głosował na PiS ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:45
Jak to jest że nikt w BB czy to w realu czy to wirtualnie nie przyznaje się
do tego że popiera Pisowców a partia ta zdobyła tak sporo głosów???
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek-bb Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.c31.msk.pl 26.07.06, 18:22
      Głosowałem na Platforme ... zrobie to ponownie jeśli będzie ku temu okazja ...
      mam 22 lata jestem studentem, katolikiem ... myślałem że rok temu po wyobrach
      w końcu stanie się coś czego oczekiwałem, ze do władzy dojdą jak mi się wydaje
      rozsądni ludzie ... niestety tak się nie stało, rządzą nami teraz ludzie
      niespełnionych ambicji, ludzie chamscy i perfidni, ludzie za których trzeba się
      wstydzić niestety ... babciu, dziadku, słuchaczu radia M , rolniku, narzekaczu
      bez odpowiedzialności ... zastanów się następnym razem trzy razy zanim
      zagłosujesz znowu na ten cyrk ... jest dla mnie obraźliwe że państwem które tak
      długo walczyło o wolność rządzi teraz min taki człowiek jak lepper, że wolność
      w pewnym sensie znowu jest ograniczana ... zachowanie kaczyńskich i spółki
      można nazwać tylko w jeden sposób KŁAMSTWO! ... pozbyli się Marcinkiewicza bo
      był niewygodny, wprowadzają wszędzie swoich ludzi, nawet szefowie polskich
      uzdrowisk sie zmieniają bez wyraźnych powodów , akceptują pajacowanie Andrzeja
      i Romana a kiedyś to podobno było niedozaakceptowania, a LPR domaga sie kary
      śmierci dla pedofilów ... to pytam teraz drogie babcie dziadkowie
      radiosłuchacze i inni przyjaciele propisowcy gdzie w tym wszystkim jest choć
      odrobina etycznosci ??? ... nie ma , totalny brak jak dla mnie ... pozdrawiam
      • Gość: mm Też PO IP: *.c29.msk.pl 26.07.06, 23:17
        "mam 22 lata jestem studentem, katolikiem"

Ja również.
    • stoik1 Re: Kto głosował na PiS ??? 26.07.06, 19:05
      czyżby ludzie dobierali się wg. sympatii politycznych ?
      ; )
    • Gość: Kaligula Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.07.06, 19:34
      Ja na nich nie głosowałem!!
    • Gość: ona Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:04
      Głosowałam na PiS i nie wstydzę się tego.
      • Gość: piotrek-bb Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.c31.msk.pl 26.07.06, 20:07
        nie wstyd Ci że premier i prezydent to kłamcy uzależnienie od humorów
        pseudointeligenta Leppera ??
        • pawel_bielsko Re: Kto głosował na PiS ??? 26.07.06, 22:17
          Najbardziej wspolczuje wyborcom Pisu, ktorzy zostali zrobieni w konia. No i mam pretensje do tych, ktorzy nie glosowali w ogole. Przez frekwencje 13% wejdzie tylko Pis i So.
          • stoik1 Re: Kto głosował na PiS ??? 26.07.06, 22:28
            są tacy, którzy twierdzą, że frekwencja nie miałaby wpływu na wynik wyborów
            nie mam zdania...
      • Gość: dominos Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:47
        No to ci współczuje.Ja na szczęście jeszcze potrafie samodzielnie myśleć.
      • Gość: stanley Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:57
        Ja również i teraz wiem że dokonałem właściwego wyboru!
        • Gość: zgryźlak bielsko-b No a ty jesteś PiS.uarem. spokojnej nocy:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:06
      • Gość: zgryźlak bielsko-b no to i tak jesteś PiS.da :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:05
        Gość portalu: ona napisał(a):

> Głosowałam na PiS i nie wstydzę się tego.

• wislok1 Ludzie głosowali na POPiS 26.07.06, 23:52
      Głosując na PO, głosowało się na PiS
      Potem się to pokićkało
    • Gość: Robert K. Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 01:11
      Głosowałem na Prawo i Sprawiedliwośc. Zagłosuję jeszcze raz. Kaczyńscy
      zapowiadali że po dojściu do władzy zrobią rewolucję. I robią: lustracja,
      lustracja majątkowa, CBA. Powiedzieli że będzie rozwałka i jest. Powiedzieli że
      będzie silne państwo i jest coraz silniejsze. Robia to z Lepperem i LPR a nie z
      PO. Ale to już sprawa PO która wydaje mi się, zamiast brac odpowiedzialnośc
      woli opozycję. Krytykować mozna, błyszczeć w mediach, brac diety i nic
      właściwie nie robić.
      • pawel_bielsko Re: Kto głosował na PiS ??? 27.07.06, 08:47
        No i niejaki Robert K. nalezy do tych, ktorym PIS tak namieszal w glowach, ze nie widza jak wyglada rzeczywistosc. Nic jeszcze nie zrobili poza WSI(choc jeszcze niewiadomo, co z tego wyjdzie). Ale Lepper zaprowadzi was daleko!
        • Gość: Robert K. Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:39
          No to może napiszesz kolego Pawle tak dla porównania osiągnięcia lub tylko
          podjęte konkretne działania poprzednich ekip rządowych. Chętnie się dowiem
          jakie były konkrety innych ekip których przez swoją anty-lewicowość pewnie nie
          zauważyłem.
          • mcmaxim Re: Kto głosował na PiS ??? 27.07.06, 11:22
            Za rzadow AWS-UW? Prosze bardzo:
            - poczatek reformy sluzby zdrowia (rozp... przez komunistow)
            - poczatek reformy emerytalnej (de facto bojkotowany przez ZUS)
            - zalozenia reformy edukacji
            - reforma podzialu terytorialnego
            • Gość: stanley Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:03
              A jaki wybór miał PIS? z kim mogli zawiązać koalicję?
          • Gość: piotrek-bb Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.c31.msk.pl 27.07.06, 15:36
            Robert bo wypowiadasz sie jak premier Lepper ... co to za porównywanie ... sie
            robi co sie ma zrobić a nie sie porównuje ... a na razie to są czystki tam
            gdzie ich często wcale nie potrzeba żeby tylko złoby poobsadzać swoimi a juz
            nawet swoi braciom przeszkadzają co widać na przykładzie Marcinkiewicza ...
            powiedz mi co im tak strasznie ten Marcinkiewicz przezkadzał ?? ... polityk
            który nieco zdemoralizowany gierkami Kaczyńskich ale jednak zaskarbił sobie
            zaufanie wielu ludzi i umiał ten wózek jakoś ciagnąć ... i choć nieprzepadam za
            pisem , głosowałem na PO to jednak Marcinkiewicz wydawał się byc w mairę
            rozsądnym cżłowiekiem ... a teraz co mamy ... prezydenta który sie wypowiedzieć
            nie umie i premiera nie lepszego ... i tylko krzyczenie, obietnice i
            przecinanie wstęg ... cholerni populiści , banda złodziei polskich decydentów
            jak to powiedział Cygan z Torunia ... pozdrawiam
          • pawel_bielsko Re: Kto głosował na PiS ??? 27.07.06, 16:57
            tak sie sklada, ze jakos nie popieram lewicy, tylko PO.
    • Gość: ja głosowałem na PiS! IP: *.eranet.pl 27.07.06, 11:04
      ale uważam, że nadal za dużo czerwonych siedzi na różnych stanowiskach. Czas
      najwyższy zrobić porządek z miejscowymi komuchami. Krywultem i resztą. Tylko
      PiS może uratować Polskę i nasze Bielsko od rządów koalicji PO-SLD-Krywult.
      • mcmaxim Wspolczuje 27.07.06, 11:07

• mcmaxim Wspolczuje Ci, calkiem szczerze... n/t 27.07.06, 11:08

• mcmaxim Re: Kto głosował na PiS ??? 27.07.06, 11:23
      Glosowalem na PO.
    • Gość: ddd Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:56
      Ja nie
    • Gość: aliveinchains Re: Kto głosował na PiS ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:02
      Ja nie głosowałem na etatystów, socjalistów i narodwców za razem, nie
      głosowałem na PiS jednym słowem, a już na pewno nie głosowałem na koalicję PiS-
      So-LPR. W najgorszym political-ficton to by się nie przytrafiło, a jednak:-(

Głosowałem na PO, szkoda, że Polacy dalej są głupi bo PiS w sądażu wygrywa z
      PO. Pewnie wieżą w "sukces" gospodarczy Polski -bezrobocie 17%, tyle że ilu
      młodych NIE pracuje w kraju, nie płaci podatków bo obecnie przebywa UK czy
      Irlandii to już marionetka marcinkiewicz i jego prezes nie wspomną.
      • pawel_bielsko Re: Kto głosował na PiS ??? 27.07.06, 19:11
        Warto przeczytac starszy numer wprost. On przypomina, ze koalicjalni PISU jeszcze ta niedawno byli PRZECIWNI gospodarce wolnorynkowej i wejsciu do UE. musze cos dodawac?
        • wislok1 No, dobra, ale jaka jest PO-alternatywa ? 28.07.06, 00:44
          Wiadomo, że Jędruś i Romuś to dwa ....
          Kaczki cierpią na manię wielkości

Ale co PO może zrobić po wygranych wyborach ???

Jędruś i Romuś - odpadają
          Komuchy - przykład Demokratów.pl pokazuje, jak potrafią zniszczyć
          Solidarnościowców i zrobić z nich marionetki,
          do tego co może być fajnego dla PO w sojuszu z Rywinem , Jagiełło, Długoszem,
          Dochnalem, Leszkiem Millerem, Józkiem Oleksym ?

Pozostaje PO koalicja z PiS - jedeyny racjonalny wybór pod warunkiem odsunięcia
          na drugi plan TYLKO 2 osób, takich małych, podobnych bliźniaczo do siebie
          • Gość: aliveinchains Re: No, dobra, ale jaka jest PO-alternatywa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 08:25
            PO i PSL coś jak CDU-CSU-Liberałowie
            • pawel_bielsko Re: No, dobra, ale jaka jest PO-alternatywa ? 28.07.06, 09:24
              Jezeli chcemy wiekszej odrebnosci od Warszawy, to w wyborach samorzadowych najlepiej glosowac na PO.
            • wislok1 Re: No, dobra, ale jaka jest PO-alternatywa ? 28.07.06, 14:53
              Za mało, żeby rządzić krajem
              • wislok1 Re: No, dobra, ale jaka jest PO-alternatywa ? 28.07.06, 14:56
                Optymalnym wyjściem byłoby utworzenie z PO i PiS jednej partii pod
                kierownictwem Marcinkiewicza, Rokity i Komorowskiego.
                Tusk jest bez charyzmy
    • adler_aus_bielitz Re: Kto głosował na PiS ??? 28.07.06, 15:30
      Na pytanie postawione w temacie odpowiem jednym słowem: WERBUSY.
      Kto to jest WERBUS, werbus pewnie nie wie, ale pniok wie.
      • Gość: zgryźlak bielsko-b A wnuk germańskich Sylingów, wie na 100%%% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:12
        będących wg. tego debila potomkami Ślązaków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka