Dodaj do ulubionych

znowu kompromitacja:((

07.08.06, 07:59
I znow kompromitacja na cała Polskę - skad sie tu takie oszołomy biora?:(
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3532930.html
Obserwuj wątek
    • pawel_bielsko Re: znowu kompromitacja:(( 07.08.06, 08:49
      To najlepszy dowod, zeby na niektorych nie glosowac. Bielski PIS reprezentuje wyjatkowo wysoki poziom, nieprawdaz? Moze jak wprowadza kare smierci, to z miejsca te "zwierzeta" wybija?
      A tak powaznie to na miejscu gejow, to bym podal ich do sadu, za nazywanie sie zoofilem i zwierzeciem - wywalic takich z jakiejkolwiek partii.
      • pieprz.kajenski Re: znowu kompromitacja:(( 07.08.06, 10:35
        pawel, do jakiego sądu? teraz tylko Strazburg pozostał w takich sprawach.
        miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,3509883.html
        • pawel_bielsko Re: znowu kompromitacja:(( 07.08.06, 19:02
          no chyba. ja nie bronie gejow, kazdy kto jest na tutejszym forum od paru nmiesiecy o tym wie, ale nie znosze takich akcji z obrazaniem kogos bez sensu. mozna dyskutowac i sie nie zgadzac, a to nie powod do wyzwisk. ponadto zaden czlowiek (mimo wszystko czasem moze sie wydawac) nie jest zwierzeciem. a tak w ogole, to po co taka wypowiedz?
    • Gość: Nowszy Znowu kompromitacja S.Pięty i jego pretorian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:59
      mojave napisała:
      > I znow kompromitacja na cała Polskę - skad sie tu takie oszołomy biora?:(
      Uścislij proszę swoją wypowiedź:1/co oznacza slowo "znów"?, 2/kto sie znów
      kompromituje na cała Polskę?, 3/ co oznacza słowo "tu"? "Tu"- to znaczy gdzie?
      Oszołomy, ortodoksi i t.p. sa wszędzie. [Wystarczy spojrzeć na drugi (godzina,
      minuty) z kolei post w tym wątku.] Trzeba ich po prostu lekceważyć, a co
      najważniejsze n i e w y b i e r a ć do pełnienia jakichkolwiek funkcji.
      A w ogóle to należy korzystać mniej z emocji a więcej z rozumu. Psy szcekaja
      karawana idzie dalej...
      • pawel_bielsko Re: Znowu kompromitacja S.Pięty i jego pretorian 07.08.06, 09:38
        znó bo:
        juz robili szum o pare spraw - np. zeby bic dzieci w szkole.
        • Gość: Gorol Re: Znowu kompromitacja S.Pięty i jego pretorian IP: 62.29.134.* 07.08.06, 10:27
          Mnie zawsze zastanawiało jedno. PiS z tymi swoimi gazetkami zawsze jest aktywny
          przed jakimikolwiek wyborami. Po nich ( po wyborach ) następuje długa, długa
          cisza. Tak było do tej pory. Każdy chce być widoczny w czasie kiedy jest walka
          o głosy wyborców. Ja wyciągam taki wniosek. Chociaż geje nie mogą liczyć na mój
          szacunek od razu mówię.
          • Gość: mm Re: Znowu kompromitacja S.Pięty i jego pretorian IP: *.c29.msk.pl 07.08.06, 13:48
            Ta niefortunna wypowiedź była z pewnością przemyślana - chodziło o zwrócenie na
            siebie uwagi.
            Swoją drogą dziwię się, że jeszcze tu nie ma Autentego (chociaż trzeba
            przyznać, że zachowanie tego pseudo-Polaka i rzekomego chrześcijanina było
            chamskie - najlepiej rozwiązać bielskie struktury PiS-u).

PS. Stanisławowi P. życzę sukcesów w wyścigu do prezydenckiego fotela.
            Po jego komentarzu (Zyzak nikogo nie obraził) chyba nikt normalny na niego nie
            zagłosuje. Ja też nie popieram związków homoseksualnych, ale potrafię wyrazić
            swoją dezaprobatę w kulturalny sposób.
            PS 2. Rektorowi UJ prof. Karolowi Musiołowi życzę jak najmniej takich studentów.
            • settembrini Re: Znowu kompromitacja S.Pięty i jego pretorian 07.08.06, 15:56
              to nie jest niefortunna wypowiedz. to zwykle chamstwo publikowane na lamach
              partyjnej gazetki, ktore swiadczy nie tylko o tej gazetce, ale o calym srodowisku.
    • jorg_z_bielitz Niech PiSuary idą w PiS-du, i tyle na ten temat :) 07.08.06, 20:25
      mojave napisała:

> I znow kompromitacja na cała Polskę - skad sie tu takie oszołomy biora?:(
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3532930.html

Mądry na głupiego, nie zagłosuje. :):):):)
    • Gość: ola PiS OK! Pięta OK! Zyzak OK! IP: *.eranet.pl 08.08.06, 10:44
      Tak naprawdę to chamskie jest zchowanie seksualnych zboczeńców, którzy nic nie
      robią sobie z ludzkiej przyzwoitości i pchają się przed kamery ze swoją
      dewiacją. Nie chcę oglądać całujących się facetów na ulicy i nie chcę aby
      zawierali małżeństwa i adoptowali dzieci - to jest zagrożenie dla naszej
      cywilizacji. Popieram Zyzaka, bo ktoś musi mieć odwagę wyraźnie przeciwstawić
      się ekspansji homolewicy.
      • Gość: Jk Re: PiS OK! Pięta OK! Zyzak OK! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.08.06, 09:42
        Ola, Ty jesteś chora z nienawiści, Lecz się dopóki nie jest za późno.Gdzie Ty
        widzisz tych zboczeńców? Chyba ich specjalnie szukasz?Ja ich jakoś nigdy w
        Bielsku nie widuję!Zagrożeniem dla cywilizacji sa oszołomy ,takie jak Ty,
        Zyzak, Pięta i inni tp.PiS-owcy.
        A kto to jest homolewica? W słowniku nie można znaleźć!
    • Gość: Staszek Kilku osób, nie miasta IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.06, 19:20
      Absolutny przypadek, że one są z Bielska
      • wikin Re: Kilku osób, nie miasta 08.08.06, 22:44
        Gość portalu: Staszek napisał(a):

> Absolutny przypadek, że one są z Bielska

dla niektórych ciasnych rozumków te kilka osób to całe miasto
        • Gość: autenty Re: Kilku osób, nie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:53
          skes z ązok lawobórp śotk?/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka