sandra1982 15.08.06, 15:38 pewnie zostala juz w E. :) i tuli juz swojego dzidziolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: ciekawe co z mpd3? 15.08.06, 17:03 niestety sandra, nie jest az tak pieknie... Jestem juz przeterminowana o 5 dni :( Ale tak milo bylo zobaczyc Twojego posta! Dzieki za troske. Bylam wczoraj u Kawulok. Zbadala mnie i stwierdzila ze jeszcze ze dwa dni. A jak nic sie do jutra nie wydarzy, to mam we czwartek o 8 rano stawic sie na wywolanie... Przynajmniej teraz juz mam pewnosc, ze najpozniej we czwartek wycaluje mojego maluszka. No i dowiem sie wreszcie kim jest :) Chcielismy niespodzianke, wiec nie znamy plci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: ciekawe co z mpd3? 15.08.06, 20:55 Ja w E. i u Kawulokowej bede jutro ok.10 - mam to KTG, no i pewnie mnie zbada - chcialabym, zeby jakies skurcze mi wyszly, bo moze moglabym juz zostac ;))Mam tydzien do terminu, ale od wczoraj wieczora odchodzi mi czop sluzowy po kawalku, ciagnie mnie w brzuchu, kluje itd. No i brzuch non stop twardnieje. I z cycow leje sie jak z kranikow ;) Trzymam mocno za Ciebie kciuki!!! Bedzie dobrze i fajnie jest miec pewnosc, ze najpozniej za 2 dni ta cudowna niespodzianeczka bedzie z Wami. My chcielismy wiedziec, bo T. liczyl na syna :)))), ale mu nie wyszlo i bedzie moja upragniona corenka :) Fajnie byloby gdybysmy sie tak spotkaly na porodowce:) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: ciekawe co z mpd3? 15.08.06, 20:59 wyslalam Ci wiad. na priva pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: ciekawe co z mpd3? 16.08.06, 08:40 Sandra ty tutaj też ;)Heh jeszcze troche a córcia będzie z wami :) kitka ;) mpd3 trzymam kciuki za szybki i łatwy poród :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: ciekawe co z mpd3? 16.08.06, 14:49 O, hej Kitka :) Coz za spotkanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: ciekawe co z mpd3? 16.08.06, 21:45 Jaki ten świat (internet :D) mały ;) Trzymaj sie cieplutko i pogłaszcz malutką ode mnie i Oliwci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: ciekawe co z mpd3? 17.08.06, 10:49 Dzieki, dzieki :) Ty tez ucaluj Oliweczke od internetowej ciotki :) Odpowiedz Link Zgłoś