u_brzoska 01.11.06, 23:59 Dziewczyny prosze o pomoc, szukam namiaru na dr Lasatowicza, podawany wczesniej na forum nr na Morskie Oko nie dziala, tak jakby nie istrnial abonent. Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verka77 Re: Lasatowicz - namiar 02.11.06, 07:50 działa, działa, tylko musisz uzbroic się w cierpliwość, ja dodzwoniłam się za 30 razem ;-) kilk adni temu i pierwszy wolnytermin był na 7 grudnia..zapisałam się ale szukam jeszcze innego z dorba opinią bo wizytę musze odbyć ok. 20.11 - znasz może kogoś dobrego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Lasatowicz - namiar 02.11.06, 08:38 Doktor przyjmuje każdego dnia tygodnia w innych godzinach i telefonować trzeba właśnie w tych godzinach. Niestety w tym momencie nie mam tego spisanego przy sobie... Jak wpiszesz jego nazwisko w wyszukiwarce, napewno znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Lasatowicz - namiar 02.11.06, 21:50 MPD3 dzieki. Tak te dane sa gdzies w postach, odnajde je. Pozdrawiam Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Lasatowicz - namiar 02.11.06, 21:49 Verka dziekuje. Ja tez szukam dobrego lekarza do kolejnej, niestety na pewno trudnej ciazy. Z pewnoscia odwiedze jeszcze Balisia (jeszcze nie mam namiaru)i Niemcewicza (tel. 33 814 94 47 lub 0601 489282). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: Lasatowicz - namiar 02.11.06, 22:55 była dzis pierwszy raz u dr.Lasatowiczai szczerze polecam,przemiły i kompetentny człowiek,chętnie odpowiadał na pytania i bardzo delikatny przy badanu,samw superlaive :)) z tym ze na wizyte czekałam kilka tygodni,a teraz przyjmuja juz na styczeń Odpowiedz Link Zgłoś