Dodaj do ulubionych

BUTKI ZIMOWE dla dziecka

13.11.06, 16:38
gdzie jakie i za ile???
ja bylam w sklepie i sie dowiedzialam ze juz niema.... i niebedzie. wykupili
i zostaly resztki...jakie najmniejsze i naiweksze rozmiary....
bylam we wszystkich sklepach obuwniczych w sarnim stoku.
gdzie jeszcze mozna kupic dobre buty? zaznaczam ze niebiore pod uwage
uzywanych absolutnie.
chcialam geoxy ale niewiem gdzie je w bielsku mozna kupic (poza sarnim
stokiem) gdzie sa butki naturino?
w smyku, ccc i deichmanie NIC w naszym rozmiarze niebylo :( chcemy buty na
rzepy nieprzemakalne i cieple.
Obserwuj wątek
    • lechickachata Re: BUTKI ZIMOWE dla dziecka 13.11.06, 20:57
      Kurczę, to tak jak szukałam sandałków dla Misi na początku lipca. Panie patrzyły
      na mnie jak na ufo. Na początku wakacji szukam sandałków?! Przecież już dawno
      wysprzedane i teraz mają tylko jesienne. Dzięki Tobie dowiaduję się, że na zakup
      zimowego obuwia dla już też za późno. A najlepsze jest to, że takie maluszki
      potrafią w ciągu miesiąca wyrosnąć z numeru i trzeba szukać następnych. A tam
      wiosenne półbuciki - normalnie paranoja. Nie mam pojęcia gdzie zatem szukać
      bucików. Zajrzyj może w Klimczoku na I piętrze (obuwniczy) i jeszcze jest co
      najmniej 1 sklep na Komorowickiej (idąc 11 Listopada w stronę drugiego rynku
      trzeba skręcić w lewo w Komorowicką; tam są dziecięce sklepy, chyba dość drogie).
      No i zawsze jeszcze można zapolować na Allegro.

Gosia
      Michasia
      • ewa1w Re: BUTKI ZIMOWE dla dziecka 13.11.06, 23:28
        Jeszcze w Klimczoku na samej górze i sklep na Cyniarskiej (obok Klimczoka). Nie
        jest tam tanio, ale sandałki kupiłam w środku lata, kiedy już wszędzie były
        pustki...
        • akastel Re: BUTKI ZIMOWE dla dziecka 14.11.06, 13:56
          A mnie się właśnie wydaje, że w Klimczoku i tym sklepiku na Cyniarskiej (w tym
          kompleksie, gdzie Centrum Pediatryczne) jest bardzo tanio. Ja kupiłam na
          Cyniarskiej świetne kozaczki ze skóry, ocieplane naturalną wełną, cieplutkie i
          wygodne za 79 zł. Na tle cen na mieście to było naprawdę tanio. A poza tym
          panie są bardzo miłe i ciągle sprowadzają nowe buty, w przeciwieństwie do
          innych sklepów, gdzie sezon skończył się we wrześniu.
          • kami_an Re: BUTKI ZIMOWE dla dziecka 14.11.06, 20:41
            Ja właśie kilka dni temu kupiłam Mai butki zimowe w Befaod. Jestem bardzo
            zadowolona, butki wiązane, ze skóry, w środku wełna chyba), bardzo ciepłe i
            fajne się zakłada i kosztowąły tlyko 60 zł (!). Tak wiec polecam, wbr był
            calkiem całkeim:)
            A wiecie gdzie jest sklep tam za Bielmarem, nie wiem jaka to ulica,
            sempołowksiej? W każdym po tej samej str. co Bielmar:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka