malflu 14.11.06, 15:38 Skoro piszesz o położnej to znaczy ze juz jesteś "rozdwojona". Jak synek i jak chusta? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icca Re: do icca :-) 16.11.06, 11:31 Hej, hej! Tak jak najbardziej! Bruno przyszedł na świat 30.10 :-)))) Chuste próbowaliśmy założyć, ale jeszcze nam to średnio wychodzi i Mały się deneruje. Musimy opanować technikę ;-)))) Tak przy okazji - to główkę w chuście powinien mieć tak gdzieś na wysokości mojej piersi czy niżej i jeszcze czy ma lezeć tak bardziej bokiem czyli prodzem ciała do mnie czy na pleckach... Sorki, ze takie pewnie banalne pytania, ale wiesz jak to jest... początkująca mama. Pozdrowienia i dzięki za kibicowanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: do icca :-) 16.11.06, 22:17 Icca no to jeszcze raz gratulację i uściski dla Bruna...od Patryka oczywiście. Co do chusty...główka prawie na wysokości persi lub ciut niżej i bardziej bokiem do ciebie tak brzuszek do brzuszka i cierpliwości życzę i uśmiechów! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga299 Re: do icca :-) 17.11.06, 11:03 hejka:) Monika, a gdzie zakupilas chuste?? bo ja tez sie zastanawiam czy nie kupic, bo zacznie sie powoli wychodzenie z mala, w koncu w niedziele skonczy juz dwa tygodnie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Icca i Kinga299! 18.11.06, 09:33 nie miałam okazji Wam pogratulować dzieciaczków, co też niniejszym czynię :) Zdrówka i samej radości! A tak nawiasem: używam chusty bebelulu zakupionej w necie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
icca Re: Icca i Kinga299! 20.11.06, 14:51 Dzieki wielkie!!! Ja tez mam nadzieje, ze juz niedługo będziemy śmigac w chuście ;-) Mam premaax, też z netu - prawda malflu ;-))) i to z jakiego źródła!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
icca Re: do icca :-) 20.11.06, 14:53 hej, hej kupiłam na Allegro od bardzo porządnej allegrowiczki, którą się okazała nasza malflu :-)) Mam premaaxa - na razie uczymy się ją zakładać, ale jesteśmy coraz bliżej sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś