Dodaj do ulubionych

do icca :-)

14.11.06, 15:38
Skoro piszesz o położnej to znaczy ze juz jesteś "rozdwojona". Jak synek i jak
chusta? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • icca Re: do icca :-) 16.11.06, 11:31
      Hej, hej!
      Tak jak najbardziej! Bruno przyszedł na świat 30.10 :-)))) Chuste próbowaliśmy
      założyć, ale jeszcze nam to średnio wychodzi i Mały się deneruje. Musimy
      opanować technikę ;-)))) Tak przy okazji - to główkę w chuście powinien mieć
      tak gdzieś na wysokości mojej piersi czy niżej i jeszcze czy ma lezeć tak
      bardziej bokiem czyli prodzem ciała do mnie czy na pleckach... Sorki, ze takie
      pewnie banalne pytania, ale wiesz jak to jest... początkująca mama.
      Pozdrowienia i dzięki za kibicowanie ;-)
      • malflu Re: do icca :-) 16.11.06, 22:17
        Icca no to jeszcze raz gratulację i uściski dla Bruna...od Patryka oczywiście.
        Co do chusty...główka prawie na wysokości persi lub ciut niżej i bardziej bokiem
        do ciebie tak brzuszek do brzuszka i cierpliwości życzę i uśmiechów! :-)))
    • kinga299 Re: do icca :-) 17.11.06, 11:03
      hejka:) Monika, a gdzie zakupilas chuste?? bo ja tez sie zastanawiam czy nie
      kupic, bo zacznie sie powoli wychodzenie z mala, w koncu w niedziele skonczy
      juz dwa tygodnie:)
      pozdrawiam:)
      • mpd3 Icca i Kinga299! 18.11.06, 09:33
        nie miałam okazji Wam pogratulować dzieciaczków, co też niniejszym czynię :)
        Zdrówka i samej radości!

A tak nawiasem: używam chusty bebelulu zakupionej w necie i jestem bardzo
        zadowolona.
        • icca Re: Icca i Kinga299! 20.11.06, 14:51
          Dzieki wielkie!!!
          Ja tez mam nadzieje, ze juz niedługo będziemy śmigac w chuście ;-)
          Mam premaax, też z netu - prawda malflu ;-))) i to z jakiego źródła!!! :-)))))
      • icca Re: do icca :-) 20.11.06, 14:53
        hej, hej
        kupiłam na Allegro od bardzo porządnej allegrowiczki, którą się okazała nasza
        malflu :-))
        Mam premaaxa - na razie uczymy się ją zakładać, ale jesteśmy coraz bliżej
        sukcesu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka