Dodaj do ulubionych

praca dodatkowa

20.11.06, 07:26
hej :)
potrzebuje dodatkowego zajecia w domu, musze sobie dorobic
może wiecie o jakiejs dodatkowej pracy ??
albo orientujecie sie gdzie tego szukac

jakies prace manualne albo w necie??
na cokolwiek trafiłam to trzeba najpierw wykupic "pakiet startowy" więc mija sie to z celem

z góry dziekuje za info :)
Obserwuj wątek
    • agamp Re: praca dodatkowa 20.11.06, 14:46
      widziałam dzisiaj w Lidlu, że szukają. Ale pewnie to odpada, bo nie jest to
      dodatkowa.
    • kotaa Re: praca dodatkowa 23.11.06, 14:54
      Bylam ostatnio na forum biżuteria i muszę powiedzieć, ze jak masz zdolności
      manualne, to dziewczyny tam robią naprawdę fajne rzeczy, szczególnie kolczyki -
      bo chyba najprostsze. Wszystkie te koraliki, zapięcia, linki są dostępne w
      sklepach internetowych, miałabyś bez wychodzenia z domu. Kupujesz, co chcesz,
      bez żadnego pakietu.
      • luciii te części do biżuterii w tej samej cenie, co w 23.11.06, 15:00
        internetowych sklepach można zpowodzeniem kupować na allegro :)

www.allegro.pl/19734_akcesoria_jubilerskie.html
        :)
        ale tu trzeba naprawdę mnóstwa cierpliwości [ja nakupiłam pierdółek do
        tworzenia tyle, że ledwo listonosz uniósł, było to z rok temu, a do dziś
        zrobiłam sobie tylko jeden naszyjnik i jedną bransoletkę:P]
        na sprzedaż już nic ;>

hehe
        • kotaa ja manualnie to ułomna jestem:))) 23.11.06, 15:09
          Ale strasznie mi się to podoba, i biżuteria taka też. Mam kumpelę, która takie
          rzeczy z masy solnej robi, a anioły takie piękne, że na pniu schodzą....
          Ach, człowiek nic sam nie umie...
          • karolina_pp Re: ja manualnie to ułomna jestem:))) 23.11.06, 22:35
            Też uwielbiam taką biżuterię - tylko, że na nikiel jestem uczulona :P i sobie
            pooglądać jedynie mogę. Ale mam pytanie - gdzie można sprzedawać takie rzeczy?
            Nie tylko biżuterię, ale np. własnoręcznie robione kartki, wiecie może?
            • mysty Re: ja manualnie to ułomna jestem:))) 23.11.06, 22:50
              karolina,

na allegro sprzedawać można :)
              • luciii kartki ręcznie robione na allergo idą beznadziejni 24.11.06, 07:14
                e [wynik obserwacji]

lepiej podeptać po kwiaciarniach i zaproponować

pamiętaj, że jak wycenisz za drogo, a niestety ilość włożonej pracy+ materiał
                niekoniecznie dadzą zysk -trzeba takich kartek natrzaskać maaaaaaasę

wiele kwiaciarni chcętnie bierze takie cudeńka
                natomiast na allegro nie dość, że można nic nie sprzedać, to jesczze są koszta
                wystawienia :(
    • lotos.flower no własnie z tym allegro to nie jest tak kolorowo 24.11.06, 07:26
      robiłam bransoletki z koralików i wyszywane koralikami etui na komórke i wcale tak łatwo nie schodziło. Pukałam tez do Wylegarni, ale chyba nie zrobiłam wrazenia :(
      • luciii "wylęgarnia" już ponad rok temu zrobiła się "ę,ą" 24.11.06, 08:19
        cyrk zaczął się, gdy zostały co chwilę odrzucane wspaniałe twórczynie, bo
        wzornictwo kradły znajome królika, była sweggo czasu potworna z tym afera,
        nawet olbrzymie forum o takich pierdółkach wtedy zakończyło swój żywot, bo
        dziewczyny nie mogły sobie z napięciem między sobą poradzić [wprawdzie powstało
        kilka nowych na jego miejsce, ale klimatu już żaden nie ma :( ]

potem była kolejna afera z wypłacaniem za sprzedane na wylęgarnii przedmioty,
        bo kiedyś wyglądało to tak, że wylęgarnia kazała kupującemu płacić na swoje
        konto, za rzeczy u nich wystawione, natomiast to twórca musiał z kieszeni
        zabulić wysyłkę, a na przelew z wylęgarnii nierzadko czekał i z kilka
        miesięcy ;/

oj było gorąco!

jak jest teraz? nie wiem
        olałam temat, skoro ktoś raz pokaże mi się "od du.y strony", to ja dziękuję i
        wracam na swoje śmieci :P

nie ma co się odmową u nich przejmować, bo już od dawna wiadomo, że to klika
    • a-nulla Re: praca dodatkowa 24.11.06, 20:42
      A może przepisywanie komputerowe jakichś prac licencjackich, magisterskich,
      referatów, itp.? Wiadomo, że większość uczniów czy studentów sama pisze na
      komputerze, ale myślę, że są jeszcze takie osoby (np. starsze, na studiach
      zaocznych), które ciągle piszą prace ręcznie i potem potrzebują kogoś do
      przepisania. Jest w BB kilka szkół wyższych. Oczywiście nie mam pojęcia, czy to
      dobry pomysł, ale skoro mi przyszedł do głowy, to piszę:) I życzę powodzenia w
      wymyślaniu zajęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka