madida 13.02.07, 18:05 i my też, dwóch dolnych jedynek.Tak się ciesze ,ze musiałam Wam o tym napisać:))).Najważniejsze że przyjęła je bezboleśnie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwaliczek Re: I Zuzia doczekała... 13.02.07, 18:17 podrawiamy i zazdoscimy :) Ala starsza o prawie m-c a nadal goło i wesoło ale pewnie jak ruszą to wszystki naraz ;) życzymy kolejnego bezbolesnego wyżynania Odpowiedz Link Zgłoś
luciii :DDDD hihihi [a ja myślałam, że doczekała kolejnej 13.02.07, 20:12 fasolki w maminym brzuszku ] :D nie wiem, co mnie tak ostatnio wszędzie na dzidzie ciągnie, juz nawet sny mam o dzidziach :P ale serio: wielgaśne gratulacje dla malusiej dziurkarki :))))) teraz to jak ciotka Zuzię nawiedzi, to bilet trza będzie wykupić ;) mega cmoki dla dzielnej Zuzinki! :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
madida Lucii, no co ty!!?? 14.02.07, 08:50 Jak bedzie fasolka to post będzie zatytułowany:"jestem znów ciężarówką" albo coś w tym stylu.A dzieci też mi się snią.... to już obsesja... A dziś to mnie zdąrzyła tymi dwoma kreseczkami w ramię ugryźć;0). Odpowiedz Link Zgłoś