Gość: maks IP: *.c9.msk.pl 16.02.07, 14:41 Mam pytanie Dlaczego w Auchanie likwidują się skley np Abra , Rtv Agd , Swiat twych stóp , I inne sportowe sklepy ? Czy na ich miejscu powstaną nowe sklepy? , Wiecie coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samotnik Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:54 > Mam pytanie Dlaczego w Auchanie likwidują się skley np Abra , Rtv Agd , Swiat > twych stóp , I inne sportowe sklepy ? Czy na ich miejscu powstaną nowe > sklepy? , Wiecie coś na ten temat ? Tak, też mnie to właśnie zastanawia. Po kolei wypadają z tej galerii kolejne sklepy i, co ciekawsze, nic nie powstaje na ich miejsce. Zagadkowe. Albo się nam gospodarka w Bielsku zwija, albo Auchan coś kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: auchan 24.02.07, 15:09 Czy sklepy nadal sa azmykane? Czy to remont? Czy wiadomo, co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citytours Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 09:09 Na miejscu dawnego salonu RTV (chyba MIX to byl) powstaje juz Deichmann. Odpowiedz Link Zgłoś