loginn99 17.02.07, 18:30 Zapraszam !!! : www.dolina-rospudy.pl/ .ge Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaligula Re: Dolina -respudy !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsb.vectranet.pl 17.02.07, 18:40 Podobno jutro o 13 ma być pod sfera jaks manifestacia w tej sprawie:) ja bede:> moze sie czegos wiecej dowiem w tej sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek.wa Re: Dolina -respudy !!!!!!!!!!!!!!! 17.02.07, 19:01 Pod Sferą jest mało miejsca nie lepiej w Sferze ? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 już wcześniej się zameldowałem 17.02.07, 19:13 wygląda na to, że wszystkie te działania żadnego efektu nie przyniosą ( niestety ), ale cała akcja na rzecz obrony doliny rospudy podnosi na duchu ( orłom bielikom i tak to wiele nie pomoże ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: już wcześniej się zameldowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:59 > wygląda na to, że wszystkie te działania żadnego efektu nie przyniosą ( > niestety ), ale cała akcja na rzecz obrony doliny rospudy podnosi na duchu > ( orłom bielikom i tak to wiele nie pomoże ) Jak to niewiele pomoże? Moim zdaniem jeżeli budowę zablokuje np. kilka/kilkanaście tysięcy protestujących osób, to nie bola... Ważne, aby się nie poddać. Trzeba będzie, pojadę do Augustowa protestować. Mogę przykuć się do drzewa, bramy wjazdowej. Głupocie należy się przeciwstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocean Re: już wcześniej się zameldowałem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.02.07, 17:46 Ja już jestem spakowany. Wyrauszam dziś w nocy! Jutro powinienem brać już czynny udział w przeciwstawieniu się tej bezmyślnej i idącej po najmniejszej lini oporu decyzji. Do zaobaczenia na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś