magdulichaa 19.04.07, 12:08 czy ktoś leczy dzieciaczki w Euromedice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechickachata Re: EUROMEDICA 19.04.07, 12:38 Już nie. Dr Ząbek w porzo. Polecam. Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Ja leczę 19.04.07, 20:41 chodzę do dr.Soja - jestem bardzo zadowolona. U Ząbka też kilka razy byłam - jest o.k.Od jakiegoś czasu jeżdże do drugiej Euromedici na Sobieskiego -jest tam ciszej , spokojniej,mniej ludzi- lekarze ci sami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Ja leczę 20.04.07, 08:11 to tak jak u nas, też leczymy dzieci u Soji, i Ząbka, fajni lekarze i nie robia problemu z wizytami domowymi, a na Sobieskiego też byłam, ale głównie na usg, tam mam trochę za daleko, jedynie co mnie wkurza do bólu w Euromedice, to to, że za chiny ludowe nie można się do nich dodzwonić, albo trwa to całe wieki, a poza tym OK Odpowiedz Link Zgłoś
madida i że nie ma osobno poradni 20.04.07, 11:11 dzieci chorych i zdrowych.Ostatnio byłam z Zuzką na Żywwieckiej a tam po całej przychodni gonią dzieciaki z ospą!! Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: i że nie ma osobno poradni 20.04.07, 13:33 zgzam się!!! Bez dwóch zdań, ja ostatnio jak byłam z małym na szczepieniu, to po przychodni chodził sobie facet ze szkarlaryną!!!!!!!!! To jest zasadniczy minus, ale podobno mają odzielić dzieciaczki od doroslych, zobaczymy jak to w praktyce będzie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 21.04.07, 23:51 Ja nie byłam zadowolona z Soi. Albo nie umiała znaleźć rozwiązania problemu albo np. zauważyła, że dziecko wygląda na osłabione i z gorączką, ale nie zauważyła (nie sprawdziła!), że to początek zapalenia uszu. Porażka. Ząbek ok i Bielak-Szcześniak też ok. Fakt - wspólna poczekalnia jest niezbyt szczęśliwym rozwiązaniem. Jeśli istnieje podobna spokojniejsza odmiana tej przychodni, z tymi samymi lekarzami to może warto tam iść. I może łatwiej się dodzwonić, bo na Prusa są z tym wielkie problemy. Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
kami_an Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 24.04.07, 14:16 Zgadzma się z Lechcikąchatą.Jka dla mnei to Soja nie jest jakąs super pediatrą, byłam ze 2 razy z Mają i raczje ot ja jej podpowiadałam co dziekcu może dolegac niż ona mnie...Ząbek super, naprawdę z niego jestem baaardzo zadowolona i większośc osób, które znam i chodzą do niego też. Co do poczeklani to też się zawsze na to wkurzam, to rzeczywiscie duży minus. Co do dzwonienia to tez prawda, nie da się tam dodzwonić i tez się denerwuję jak musze się tam umówić i wisieć na elefonie, gr... Na szczęście Maja malutko choruje i jestesmy własciwie w Euromedice gośćmi, no chyba, że sczepienie, no a teraz chyba ostatnie i luz kilk lat;)) Duży plus, że EM jest blisko mnie-10 minut,więc na Sobieksiego bym się raczej nie fatygowała. Odpowiedz Link Zgłoś
kitkabb Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 05.05.07, 23:27 A ja się nie zgodzę. Dzięki Soi maja mała żyje bo w listopadzie zaczęło się z nią coś dziać,wymiotowała,była osowiała,brzydkie kupki robiła.Moja mama poszła z nią właśnie do niej i dzięki Bogu bo stwierdziła że mała ma coś z jelitem,tak jakby rurkę na rurkę nałożyć i konieczna była operacja.Nawet chirurg nie chciał się zgodzić z jej tezą,ani nawet usg nie wykrywało z początku niczego.Dopiero w nocy lekarz zdecydował się na operację i to co ona stwierdziła potwierdziło się. Gdyby poszła do innego pediatry nie wiadomo czy by to się tak dobrze skończyło,bo mógłby tylko coś przepisać i do domu Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: EUROMEDICA 24.04.07, 15:22 a ja czasem muszę na Sobieskiego, bo tam robią usg....a my czasem musimy się zwiedzieć, co u dzieciaczków....ale napewno nie będę tam stale chodzić, bo to cała wprawa, a Żywiecką mam pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: EUROMEDICA 24.04.07, 22:51 To na Prusa już nie robią usg? Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: EUROMEDICA 24.04.07, 23:12 częściowo robią ale wiekszość usg przeniesli na Sobiskiego, ....niestety Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: EUROMEDICA 25.04.07, 10:34 Aha. No to się pozmieniało. I myślę, że generalnie Euromedice ten podział na 2 placówki wyjdzie na dobre. Tamta jedna przychodnia była już przeładowana. Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
issey5 Re: EUROMEDICA 30.04.07, 10:31 Szanowne Panie, Czy byłyście na USG w Euromedice u dr Falkowskiego lub Bodzka? Jakie wrażenia? Z góry dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś