Dodaj do ulubionych

Planeta FM zmieni sie w Radiostacje?

IP: *.c27.msk.pl 08.05.07, 21:10
Wie ktos czy Planeta FM po tym jak jej wlasciciel firma Ad.Point zostala
przejeta przez Eurozet wlasciela m.in. Radiostacji zostanie przemianowana na
kolejny oddzial Radiostacji?? Mysle ze jesliby sie tak stalo byloby super bo
Planeta to cieniutkie radio w porownaniu z Radiostacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: maya Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 00:34
      hm.. no może Planeta jakos rewelacyjna nie jest, ale jest OK. Może lekka zmiana
      repertuaru i byłoby super.A Radiostacja juz ma za sobą lata świetności, nie ma
      co ukrywać. Najbardziej mnie rozwalają "poranki" w których najarani(???)
      prowadzący śmieja się z wlasnych tekstów, ktorych poza nimi samymi ,chyba już
      nikt nie rozumie. A może ja mam sentyment do starej rozgłośni harcerskiej i ta
      megalomańska i komercyjna Radiostacja mi w gardle staje? Moim zdaniem Planete
      powinni zostawić w spokoju.
    • nuova Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? 09.05.07, 11:30
      z tego, co wiem, to Planeta bedzie na razie grala po swojemu :)))
      • pawel_bielsko Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? 09.05.07, 18:12
        Planeta to taki "szajs", ktorego nie da sie sluchac. Moze ta zmiana na lepsze.
        • Gość: Gosc Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.c27.msk.pl 09.05.07, 18:18
          Planeta Radiostacji do piet nie dorasta. Radiostacja puszcza to co jest teraz na
          topie a nie jakies kawalki "disco plastik funtastic" jak ma to miejsce na
          Planecie. Widac ze Radiostacja ma dobrych ludzi ktorzy odpowiadaja za ramowke i
          za to co jest grane. Dlatego niech jak najszybciej znika Planeta a w jej miejsce
          niech sie pojawia dawna Rozglosnia Harcerska.
          • Gość: maya Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:49
            Problem w tym, że nie ma dawnej Rozgłosni Harcerskiej. Zrobili komercyjną
            wersję,która ma na siebie zarabiać, i robią wszystko, żeby pewnej grupie się
            przypodobać. Radiostacja dawnej Rozgłosni do piet nie dorasta. Mają fajna
            muzykę, więc ich słucham, konkurencji niestety brak, ale nie mówmy prosze ze to
            takie kultowe radio. To sa zgliszcza kultowego radia. Albo nie słuchaliście
            dawnej Rozgłośni, albo nalezycie do pokolenia z nieodłączna torba marki PUMA
            przewieszona przez ramię. Sorry za uproszczenia. Nie macie dosyć jak oni sie
            rano włączają chyba w trójke i prowadza te wyrezyserowane mega niby luzackie
            konwersacje??? ja tylko czekam kiedy sie zamkna i puszcza muze.
            Swoja droga mowili ze wyszla nowa plytka Groove Armady, jeszcze jej nie
            sluchalam, ale po prostu juz sie nie moge doczekac, zeby jakies sety z niej
            znaleźć.
            • Gość: Gosc Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.c27.msk.pl 10.05.07, 00:08
              Uzylem starej nazwy Rozglosnia Harcerska zeby nie powtarzac wkolko Radiostacja:)
          • Gość: 123 Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:10
            Niech wroci Radio Delta!
    • Gość: Gosc Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.c27.msk.pl 11.07.07, 18:05
      Co dalej z Planeta? ma ktos jakies informacje?
      • nuova Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? 14.08.07, 12:55
        Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Co dalej z Planeta? ma ktos jakies informacje?

nie mam, bo nie słucham jej od maja :))))
    • Gość: Raff Re: Planeta FM zmieni sie w Radiostacje? IP: *.c27.msk.pl 13.08.07, 23:39
      Eurozet przejal 10 sierpnia Ad.Point. Mam nedzieje ze ta "manieczkowata" Planeta
      zniknie i pojawi sie Radiostacja.
    • Gość: Planetariusz Planeta jest OK IP: 213.172.178.* 16.08.07, 22:59
      Radio gra super muzyke taneczną (od popu przez dance, trance po
      techno) i co tu duzo o gadac, ma duzą słuchalnośc.

Nalezy dodac ze Planeta nadaje nie tylko w Bielsku ale tez
      Katowicach, Krakowie Opolu i Kielcach a przez internet słuchana jest
      w całej Polsce.

Radiostacja? Błeeeeeeeeeee
      • Gość: Raff Re: Planeta jest OK IP: *.c27.msk.pl 17.08.07, 00:09
        W Krakowie juz nie ma Planety na jej miejscu pojawilo sie Antyradio. Gdyby w
        Bielsku byla RDST albo RMF Maxxx to spoko Planeta moglaby sobie istniec. Ale
        mysle ze kazda z tych 2 stacji mialalaby o wiele wieksza sluchalnosc niz troche
        "wiejska" Planeta.
        • nuova Re: Planeta jest OK 17.08.07, 10:20
          Dobre, zamiast umc umc umc, jakieś szarpidruty
          buhahaha
          • Gość: Raff Re: Planeta jest OK IP: *.c27.msk.pl 17.08.07, 10:35
            Moglabys dokladniej wyjasnic co mialas na mysli bo Twoj wywod jest malo logiczny.
            • nuova Re: Planeta jest OK 17.08.07, 10:39
              "W Krakowie juz nie ma Planety na jej miejscu pojawilo sie Antyradio"
            • nuova Re: Planeta jest OK 17.08.07, 10:41
              "Twoj wywod jest malo logiczny"

dlaczego?
              Przecież Planeta to muzyka taneczna a Antyradio gra rocka - dla mnie jak
              najbardziej logiczny :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka