dr_no 07.06.03, 03:58 Co wiecie na temat tej firmy z Czechowic Dziedzic? Jak się tam pracuje? Moja znajoma dostała ofertę pracy ale ma jakieś obawy? Proszę pomóżcie, nie chcę aby żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Valeo IP: *.visp.energis.pl 07.06.03, 22:45 Jest to firma z udziałem włoskim. Moja koleżanka tam pracuje. Jest bardzo zadowolona i z atmosfery i z warunków finansowych. Pozdrawiam nn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus Re: Valeo IP: 140.171.220.* 09.06.03, 13:53 dr_no napisał: > Co wiecie na temat tej firmy z Czechowic Dziedzic? > Jak się tam pracuje? Moja znajoma dostała ofertę pracy ale ma jakieś obawy? > Proszę pomóżcie, nie chcę aby żałowała. Francuska firma z górnej półki "1-st tier suppliers" i w Czechowicach podbudowała nowe hale (czyli zainwestowała i się szybko nie wyprowadzi). Mają zamiar regenerować pewne podzepoły. Z pewnością - wcześniej czy później - zaczną robić nowe. Francuzi i motoryzacja: samemu trzeba spróbować zanim się zacznie wyrokować. Wolę amerykański drive w tej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_no Re: Valeo 09.06.03, 18:08 Chodzi mi o te Valeo z włoskim pochodzeniem, te które już istnieje od paru lat w Czechowicach. Głównie chodzi mi o stosunek do pracownika. Jeśli coś wiecie to please dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Valeo IP: 213.17.165.* 10.06.03, 16:10 z tego co wiem a siedze w motoryzacji od 9-lat to jest jedna firma VALEO i jest to firma francuska a zeby miała włoski ka[pitał to nic o tym nie wiem i watpie aby jakas inna firma mogłaby sie posługiwac zastrzezonym znakiem firmy VALEO,acha jest to firma motoryzacyja, Odpowiedz Link Zgłoś
dr_no Re: Valeo 10.06.03, 18:01 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > z tego co wiem a siedze w motoryzacji od 9-lat to jest jedna firma VALEO i jest > > to firma francuska a zeby miała włoski ka[pitał to nic o tym nie wiem i watpie > aby jakas inna firma mogłaby sie posługiwac zastrzezonym znakiem firmy > VALEO,acha jest to firma motoryzacyja, Zgadza się. To jest firma francuska. Ale trzeba ci wiedzieć, że jest to grupa a nie pojedyńcza firma. Valeo jest właścicielem włoskiej spółki, która ma swoją siedzibę od 6 lat w Czechowicach i produkuje właśnie pod szyldem Valeo. Teraz powstaje tam drugi zakład. Zaraz obok. Odpowiedz Link Zgłoś