kostkamaj 11.06.07, 15:54 Szukam pracy i dowiedziałam się, że w dziale handlowym Techmex robią nabór. Wie ktoś, jak traktowani są tam pracownicy i czy są dobre zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za_pracowany Re: Praca w Techmex IP: 193.239.245.* 13.06.07, 08:58 Witaj,myslę, że mogę Ci coś niecoś powiedzieć na ten temat. tylko na priv, więc jesli masz ochote napisz do mnie na maila co Cię dokładnie interesuje, co chcesz wiedziec, przy okazji jakie masz kwalifikacje wlod_air4@tlen.pl POZDRAWIAM Włodek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_pracowany Re: Praca w Techmex IP: *.chello.pl 16.06.07, 18:51 co to za zboczenstwa mi powysylales, swinio! Odpowiedz Link Zgłoś
kostkamaj Re: Praca w Techmex 18.06.07, 23:12 Nie wiem, o co ci chodzi. Wysłałam maila o takiej treści Witaj Dziękuje za odpowiedź. Chodzi o pracę handlowca, ja jestem po marketingu i do urodzenia dziecka pracowałam w tym zawodzie. A co do pracy w Techmex to interesuje mnie, czy w firmie jest fajna atmosfera, czy ludzie są Ok, czy pracownicy traktowani są godziwie, czy raczej wykorzystywani. Po prostu mam złe doświadczenia z poprzedniej firmy i wolałabym sprawdzić kolejną, zanim będę starała sie dostać tam do pracy. Pozdrawiam Kostka co w tym jest zboczenstwem? widać nic nie wiesz o pracy w tej firmie, moze ktoś inny będzie wiedział. zresztą to jest kwestia jeszcze tygodnia, bo póxniej musze zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monroe Re: Praca w Techmex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 01:30 Kostkamaj, ten drugi wpis to zapewne niesmaczny żart kogoś innego, nie przejmuj się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martinbb Re: Praca w Techmex 10.07.07, 15:52 hej wlodek! jesli bylbys tak uprzejmy odpowiedziec rowniez na mojego maila bede wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_pracowany Re: Praca w Techmex IP: 193.239.245.* 23.06.07, 09:46 odbierz priv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_pracowany do kostkamaj IP: 193.239.245.* 10.07.07, 15:44 wysłałem Ci 2 maile, odbierz je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przema Re: Praca w Techmex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:17 ja również potrzebuję informacji na temat pracy w techmex dotyczy stanowiska inspektora terenowego w projekcie ARiMR. camelic@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kostkamaj Re: Praca w Techmex 16.07.07, 19:42 Odebrałam maila, ale już znalazłam pracę w innej firmie, więc Techmex już mnie nie interesuje. Zresztą, mnie i tak interesowała praca na jakiś czas i właśnie taką znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś