colo13 19.06.07, 21:52 proszę, niech ktoś napisze coś o pracy w firmie Techmet... jakie są warunki płacowe, organizacyjne? liczę na poważne opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colo13 Re: praca w techmet 08.11.07, 21:13 proszę, niech ktoś z odwiedzających forum napisz coś nt. firmy Techmet.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: praca w techmet IP: *.c160.msk.pl 20.08.08, 21:58 Praca w Techmecie jest taka sama jak w każdej firmie zajmującej się automatyką przemysłową. Podstawą są często pracujące niedziele, ze względu na przestoje i jedyny możliwy czas do modernizacji. Wynagrodzenie jest uzależnione od wiedzy i znajomości stanowiska pracy, nie jest źle ale jak wszędzie mogło być lepiej. Jest to firma zarządzana przez włochów więc temperament w firmie jest bardzo napięty. Atmosfera jest znośna a pracować trzeba wszędzie więc trzeba się wykazać ale nie być nadgorliwym ( takich Hitler puszczał przez ruszta) gdyż pomyłki są czasami bardzo kosztowne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamie-k Re: praca w techmet IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.09.08, 21:35 O widze że mój współpracownik się wypowiada... :) Praca spooko,,, zależy z kim się tam pracuje. Ale jak narazie nie napotkałem kogoś kto psioczy na swoich pracowników czy kolegów. Atmosfera jest w porządku bo przewagą są tam młodzi pracownicy. Jak się z kimś skumpluje to czasami jazda jest nieziemska :D ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa ). JEST OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: praca w techmet IP: *.euro-lan.pl 06.10.08, 11:13 a jak z płacą? ile można dostać na początku na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liware Re: praca w techmet IP: *.c160.msk.pl 07.10.08, 20:49 no cóż na początku może nie jest cudownie chyba żezadowoli Cię stawka 7 zł na godzinę ale dużym plusem jest wielka różnorodność wykonywanych prac jakby nie mówic praca jest po prostu Ciekawa :) średnio po 3 miesiącach podwyżka na około 8 do 8.50 ale trzeba się upominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: praca w techmet IP: *.euro-lan.pl 08.10.08, 07:15 słabo... strasznie słabo... i ludzie się na to godzą? ? ? A jak się pracuje - na zmiany? a w weekendy? Proszę o odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: praca w techmet IP: 213.172.178.* 14.02.09, 00:48 Pracowałem tam 4 latka biuro jest mało zorganizowane sekreterki mylą dużo zeczy co do płacy zawsze na czas tyle że jeśli pracujesz na firmie to tak po 8h dziennie czasem nadgodziny a jak na delegacji to od poniedziałku do ńiedzieli i tak cały czas do domu to wrućilem 1raz po 3ch mieśiącach na 3dnia co do płacy to na firmie tak ok 1500 do 1700 a na delegacji do 2000zł wiecej nie zarobisz a i jeszcze to że niekture osoby nienadaja sie na dane im stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnifdu Re: praca w techmet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 12:50 ten zakład to kompletna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baart Re: praca w techmet IP: *.play-internet.pl 16.03.14, 19:43 Praca Bajka jeśli się chcesz dowiedzieć nowych rzeczy to polecam - jedyną rzeczą to myśleć i jeszcze raz myślec przy skladaniu wtedy Cię docenią . Stawki nie są porażające ale sa w normie (choć jak na tę prace to bardzo słabe) ale zależy co dla kogo to dużo bo dla jednego 2 000 to mało a dla drugiego to dużo tak samo dla stawek 3 000 i 4 000 apetyt rośnie w miare jedzenia -(trzeba porównać z innymi firmami) PRACUJE TAM 5 LAT atmosfera jak dla mnie jest Ok pracowałem w innych zakładach takiego nie znajdziesz ... tylko zarobki wiele do życzenia jak sie dłużej porobi:(nie dają satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Re: praca w techmet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 00:03 Raczysz żartować Baard... Pracowałem w tej firmie jako konstruktor i widziałem jak to wygladało. Na montażu lekki syf i standard z przed 15lat. Za to kierowników w tym zakłacie pod dostatkiem. Jeden lepszy od drugiego. Kolesiostwo. Jak chcecie wiedziec cos na temat wynagrodzenia to jak zaczynacie nie spodziewajcie sie cudów-jak dostaniecie 1.8k to więcej nie będzie. Tylko nie to jest najgorsze...najgorsze jest to że czasami możecie nie dostawac pensji 2-3 miesiace. Ale jak ktoś lubi pracować za darmo...to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: praca w techmet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.16, 14:12 Bieda z nędzą. Będziesz czekał na wypłatę kilka miesięcy.W ostatnim okresie zmieniło się tam wielu pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś