Dodaj do ulubionych

fryzjer stylista

02.08.07, 09:45
znacie kogoś dobrego? tak naprawde bardzo dobrego?
bo ja juz nie moge z moimi wlosami dojść do ładu :(
Obserwuj wątek
    • e-dziunia Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:01
      ja niewiele mogę doradzić, bo chodzę do osiedlowej fryzjerki. Maleńki lokalik,
      ceny nieduże, ale moje wymagania również, więc nie znam dobrze jej umiejętności.
      Ale kiedy dawno temu koleżanka podcięła mi włosy, a właściwie nie podcięła, ale
      poszarpała (!), to ta fryzjereczka uratowała moją łepetynę ;) I nawet bardzo
      ładnie to wyszło :))
      • magda_bb1 Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:04
        ja sobie chwalę dziewczyny z Trendy na cechowej, natomiast artystów :-) możesz
        znależć w Trendy pod orłem - najlepiej Mariusz i chyba Mateusz. Moja koleżanka
        chwaliła Hair-park ale oczekiwanie do włascicielki Beaty podobno ok 2 miesiące
        a ceny z kosmosu... ale jest dobra :-)
        • e_rubi Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:17
          do Beaty kiedys chodzilam, jest dobra faktycznie i bylam zadowolona
          a teraz mam w Zywcu super fryzjerow, jakis czas temu przeniesli sie tu z
          Katowic i otworzyli salon. Rewelacja. Niestety jeden z nich juz wybyl do
          Warszawy, przygotowuje modelki do roznych sesji zdjeciowych, czesze i maluje
          gwiazdy...ale pozostala dwojka tez jest swietna. czas oczekiwania ok miesiaca,
          obciecie + farba od 150-250 zl.
          • rioter Re: fryzjer stylista 02.08.07, 22:16
            No to znamy tych samych fryzjerów. Naprawde porządne studio -tylko mnie tam
            trochę ceny zawsze odstraszają.
            Miałam u nich pełne przygotowanie do ślubu i spisali sie na medal:).
    • magdalenkad Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:13
      No to ja mogę śmiało polecić:
      1. Andrzej z Gołębiewskiego otworzył niedawno w bielsku na Złotych studio, jest
      świetny /instruktor Loreal, potrafi zrobić naprawdę coś ciekawego

2. Łukasz Spiechowicz chyba, koło Katedry ma małe studio, też super. Chyba w
      szyldzie ma właśnie "stylista" i naprawdę potrafi dobrać, doradzić, polecam.

No ale ich ceny... no cóż....

m.
      • lumja Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:21
        ten fryzjer koło katedry to Łukasz Sparzyński, i ja go moge polecić z czystym
        sumieniem. Chodzilam do niego jak jeszcze u Kublina czesał. Gościu ma dobra
        rękę, wyczucie formy i koloru. Nie robi nic na sile ani na odczepnego.
    • rioter Re: fryzjer stylista 02.08.07, 22:18
      Chodziłam ostatnio do studia Ellegance na bocznej uliczce od Piastowskiej i
      muszę przyznać że niezadowolona z tamtąd nie wyszłam- a zmianę miałam dużą bo z
      długich na krótkie i sobie chwale
    • kwaliczek Re: fryzjer stylista 06.08.07, 22:19
      mnie 2 razy strzygł i czesał fryzjer/stylista Marcin Paw - ma swoje studio na
      osiedlu Grunwaldzkim, czas oczekiwania ok 3-4 tyg. Ostatnio dwa razy
      skorzystałam z usług innych fryzjerek i gdy włosy odrastały to znów był z nimi
      horror, po wizycie u Marcina nie było takich skutków. Ceny też niemałe -
      strzyżenie 60zł, obcięcie+farba 120zł
      Ale potrafi celnie dobrać kolor i fryzurkę, lecz specjalizuje się raczej w
      krótkich i lekko długich (max do ramion) włosach i uczesaniac h
      • magdalenkad Re: fryzjer stylista 07.08.07, 13:48
        No ja nie jestem "zachwycona" Marcinem a uważam, że skoro płacę więcej niż u
        "normalnego" fryzjera, spodziewam się "czegoś więcej". I to "coś więcej" mam
        właśnie u Andrzeja i Łukasza.
        • madida I jak Lotos ? 07.08.07, 14:42
          byłaś u fryzjera-masz cos nowego na głowie? tez chce coś zrobic bo
          zwariowac idzie z wypadającymi szkutami:/
          • lotos.flower Re: I jak Lotos ? 07.08.07, 17:27
            jeszcze nie byłam, umówiłam się na piatek
            ja sobie tak dzwoniłam, pytałam, sprawdzałam a potem zapytałam M czy da mi dwie
            stówy na fryzjera - nie da buuuuuuuu (on biedny nie wie że te 200 to minimum hehe)
            więc zmuszona byłam szukać czegoś kogoś "tańszego" tak więc umowiona jestem w
            małym saloniku na Piastowskiej tuż kolo PKO - się zobaczy
            wkleje fotkę 'przed' i 'po' :D:P

a profesjonaliste i tak odwiedzę, odłożę sobie kaskę czekając w kolejce do
            artysty :P
    • kwaliczek podbijam 28.08.07, 20:05
      może macie jakieś nowe kontakty dziewczyny?
      bo wybieram się po wypłacie z chęcią obcięcia się znacznie krócej i ciekawiej
      Potrzebny mi fryzjer/stylista który potrafi ładnie wystrzępić końcówki używając
      tylko zwykłych nożyczek, no i co najważniejsze - ma dobre pomysły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka