lotos.flower 02.08.07, 09:45 znacie kogoś dobrego? tak naprawde bardzo dobrego? bo ja juz nie moge z moimi wlosami dojść do ładu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:01 ja niewiele mogę doradzić, bo chodzę do osiedlowej fryzjerki. Maleńki lokalik, ceny nieduże, ale moje wymagania również, więc nie znam dobrze jej umiejętności. Ale kiedy dawno temu koleżanka podcięła mi włosy, a właściwie nie podcięła, ale poszarpała (!), to ta fryzjereczka uratowała moją łepetynę ;) I nawet bardzo ładnie to wyszło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:04 ja sobie chwalę dziewczyny z Trendy na cechowej, natomiast artystów :-) możesz znależć w Trendy pod orłem - najlepiej Mariusz i chyba Mateusz. Moja koleżanka chwaliła Hair-park ale oczekiwanie do włascicielki Beaty podobno ok 2 miesiące a ceny z kosmosu... ale jest dobra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:17 do Beaty kiedys chodzilam, jest dobra faktycznie i bylam zadowolona a teraz mam w Zywcu super fryzjerow, jakis czas temu przeniesli sie tu z Katowic i otworzyli salon. Rewelacja. Niestety jeden z nich juz wybyl do Warszawy, przygotowuje modelki do roznych sesji zdjeciowych, czesze i maluje gwiazdy...ale pozostala dwojka tez jest swietna. czas oczekiwania ok miesiaca, obciecie + farba od 150-250 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: fryzjer stylista 02.08.07, 22:16 No to znamy tych samych fryzjerów. Naprawde porządne studio -tylko mnie tam trochę ceny zawsze odstraszają. Miałam u nich pełne przygotowanie do ślubu i spisali sie na medal:). Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:13 No to ja mogę śmiało polecić: 1. Andrzej z Gołębiewskiego otworzył niedawno w bielsku na Złotych studio, jest świetny /instruktor Loreal, potrafi zrobić naprawdę coś ciekawego 2. Łukasz Spiechowicz chyba, koło Katedry ma małe studio, też super. Chyba w szyldzie ma właśnie "stylista" i naprawdę potrafi dobrać, doradzić, polecam. No ale ich ceny... no cóż.... m. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: fryzjer stylista 02.08.07, 10:21 ten fryzjer koło katedry to Łukasz Sparzyński, i ja go moge polecić z czystym sumieniem. Chodzilam do niego jak jeszcze u Kublina czesał. Gościu ma dobra rękę, wyczucie formy i koloru. Nie robi nic na sile ani na odczepnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: fryzjer stylista 02.08.07, 22:18 Chodziłam ostatnio do studia Ellegance na bocznej uliczce od Piastowskiej i muszę przyznać że niezadowolona z tamtąd nie wyszłam- a zmianę miałam dużą bo z długich na krótkie i sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: fryzjer stylista 06.08.07, 22:19 mnie 2 razy strzygł i czesał fryzjer/stylista Marcin Paw - ma swoje studio na osiedlu Grunwaldzkim, czas oczekiwania ok 3-4 tyg. Ostatnio dwa razy skorzystałam z usług innych fryzjerek i gdy włosy odrastały to znów był z nimi horror, po wizycie u Marcina nie było takich skutków. Ceny też niemałe - strzyżenie 60zł, obcięcie+farba 120zł Ale potrafi celnie dobrać kolor i fryzurkę, lecz specjalizuje się raczej w krótkich i lekko długich (max do ramion) włosach i uczesaniac h Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: fryzjer stylista 07.08.07, 13:48 No ja nie jestem "zachwycona" Marcinem a uważam, że skoro płacę więcej niż u "normalnego" fryzjera, spodziewam się "czegoś więcej". I to "coś więcej" mam właśnie u Andrzeja i Łukasza. Odpowiedz Link Zgłoś
madida I jak Lotos ? 07.08.07, 14:42 byłaś u fryzjera-masz cos nowego na głowie? tez chce coś zrobic bo zwariowac idzie z wypadającymi szkutami:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: I jak Lotos ? 07.08.07, 17:27 jeszcze nie byłam, umówiłam się na piatek ja sobie tak dzwoniłam, pytałam, sprawdzałam a potem zapytałam M czy da mi dwie stówy na fryzjera - nie da buuuuuuuu (on biedny nie wie że te 200 to minimum hehe) więc zmuszona byłam szukać czegoś kogoś "tańszego" tak więc umowiona jestem w małym saloniku na Piastowskiej tuż kolo PKO - się zobaczy wkleje fotkę 'przed' i 'po' :D:P a profesjonaliste i tak odwiedzę, odłożę sobie kaskę czekając w kolejce do artysty :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek podbijam 28.08.07, 20:05 może macie jakieś nowe kontakty dziewczyny? bo wybieram się po wypłacie z chęcią obcięcia się znacznie krócej i ciekawiej Potrzebny mi fryzjer/stylista który potrafi ładnie wystrzępić końcówki używając tylko zwykłych nożyczek, no i co najważniejsze - ma dobre pomysły Odpowiedz Link Zgłoś