Gość: Gosc IP: *.c27.msk.pl 04.09.07, 01:09 www.bankier.pl/forum/temat_re-alma-cdn,3886511.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumja Re: ALMA Market w Bielsku 04.09.07, 11:25 oj szkoda, że tak późno:( Może jednak wczesniej pojawi sie jakieś Bomi lub chociaż Piotr i Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:28 Czyli Sfera 2 będzie gotowa do otwarcia w pierwszym kwartale 2009, ponieważ umowa jest podpisana z Bielsko Business Center 2 Sp. z o.o. czyli wykonawcą Sfery 2 Jest drugie wyjscie- zajmie miejsce Alberta sieci Ahold, który został przejęty w 100% przez sieć Carrefour i pojawi się w starej sferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.c27.msk.pl 04.09.07, 20:23 Mysle ze Alma pojawi sie w nowo powstalej Sferze. Carrefour nie wypusci z rak takiej lokalizacji jaka ma obecny Albert. Mozliwe ze termin oddania do uzytku nowej Sfery przesunal sie na I kwartal 2009 biorac pod uwage dotychczasowe klopoty inwestora z Wokulskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: ALMA Market w Bielsku 04.09.07, 20:44 Ale to jest bez sensu. Dwa duze sklepy spozywcze w malej odleglosci. Mysle, ze na Sfere bedzie jeden sklep. Byc moze w nowej lub starej, ale nie moze byc 2. Nigdzie tak sie zwyczjanie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach_2 Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.c201.msk.pl 04.09.07, 21:35 Nie nazwalbym tych sklepów dużymi, co najwyżej średnimi. Trzeba jednak wziąc poprawkę, ze powierzchnia Sfery powiększy się 4x, więc nie każdemu będzie się chcialo gonić do starej częsci, by kupić parę bulek, sok, chleb i jajko z niespodzianką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:36 Bardzo korzystną stawkę czynszową proponują Almie. Po obliczeniu wyszło mi 61111 zł na miesiąc. A co do lokalizacji, pożyjemy zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.c27.msk.pl 04.09.07, 22:28 Wez pod uwage ze Alma ma asortyment raczej dla bardziej majetnych i wymagajacych klientow natomiast Carrefour Express to masowka wiec nie beda ze soba konkurowac i odbierac sobie klientow. Moim zdaniem bedzie i Alma i Carrefour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:07 Alma ma bardzo dobrą ofertę. Wrescie cos dobrego w Bielsku. Może nie zostaniemy aż taką prowincją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.07, 12:58 Alma, market na prawde z klaśa byłem w nim mi. we Wrocławiu, Krakowie i Nowym Targu jest tam wiele porduktów niespotykanych w innych marketach oby jak naszybciej ... www.3dwhite.pl/?clic(...)82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: ALMA Market w Bielsku 05.09.07, 17:06 Tak sie skalda, ze rowniez odwiedzilem Alme w Krakowie i ani cenami, ani produktami nie odroznia sie od alberta - ale to moja subiektywna opinia. Nie szukalem niewiadomo czego, tylko wody. A Vittel nie widzialem, ktora o dziwo jest w takich nedznych markach jak Auchan, czy Czantoria(Tesco). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.c27.msk.pl 05.09.07, 20:57 Radze Ci sie lepiej przyjrzec jesli nie widzisz roznicy. W Auchanie czy Tesco nie kupisz wędlin pieczywa przetworow od niszowych producentow ktorzy produkuja tylko z naturalnych skladnikow bez polepszaczy. Alma stawia wlasnie na takie produkty plus w jej asortymencie znajdziesz wiktualy ktore nie sa dostepne w zadnej innej sieci. Fakt sa to drogie produkty ale wielu ludzi wybiera drozsze ale smaczniejsze i zdrowsze niz tansze byle co. Dlatego mowienie ze nie ma roznicy miedzy tymi sklepami jest nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.sferanet.pl 06.09.07, 18:50 Bardzo się cieszę. Uwielbiałam ten sklep jak mieszkałam w Krakowie. Ma bardzo fajną atmosferę i szeroki, zróżnicowany asortyment . Niech już wreszcie budują tą Sferę2!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:37 Ciekawe kto teraz utrudnia budowę sfery 2? Czy są to kupcy z wokulskiego, czy urzędnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:55 Czy kotoś wie czy Alma do dawna Krakchemia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolic Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:41 tak, Alma to była Krakchemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katal Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:54 Chciałbym otrzymywać katalog produktów sprzedawanych w Almie. Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: ALMA Market w Bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:14 Ja też uwielbiam Almę w Krakowie, gdyby była w BB to super! Odpowiedz Link Zgłoś