dsz27 11.09.07, 09:02 Cześć, Czy możecie mi polecić dobrego i nie rozsądnego cenowo elektryka w Bielsku? To bardzo ważne więc może któraś z Was coś mi odp. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska121 Re: Dobry elektryk.... 11.09.07, 10:07 Ja mam w sasiedzctwie elektryka .Teraz go nie ma ale jak wróci to wezme od niego nr.telefonu i przekaże ci na priv to sie dopytasz co i jak bo nie wiem czy jest drogi czy tani .Elektrykę robilam wiele lat temu . Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Dobry elektryk.... 11.09.07, 10:13 Wielkie dzięki czekam na maila Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Dobry elektryk.... 12.09.07, 19:19 Posłalam Ci namiary jak nie on to moze Ci kogos poleci .Masz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Dobry elektryk.... 12.09.07, 20:09 Znam dobrego elektryka - mojego męża :) Napisz tutaj albo na priva o co konkretnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: Dobry elektryk.... 16.09.07, 11:36 edysiu Potrzebujemy w biurze wzmocnić natężenie światła poprzez przeróbkę obecnego układu elektrycznego. Czy Twój mąż poradziłby sobie? Jesli tak to napisz mi na niego namiar , najlepiej na mail kasia.antoniewska@gmail.com Będę zobowiązana! PS. a nie macie jeszcze kogoś typu "złota rączka"? szukamy właśnie do firmy takiego Pana, najlepiej na emeryturze, który by czasem przyszedł coś wbić, dokręcić , zreperować Odpowiedz Link Zgłoś
czechowiczanka Re: Dobry elektryk.... 08.04.08, 15:02 Mój mąż jest elektrykiem,więc może ci pomoże.Podam ci gg,to sobie pogadacie,co tam chcesz. 7832429-gg Odpowiedz Link Zgłoś