agrava16 23.09.07, 14:00 Witam Was, co jaki czas kupujecie dzieciom zabawki? Takie konkretniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: zabawki 24.09.07, 07:47 No nie wiem czy da się powiedzieć "co jaki czas". Nat dostaje zabawki od naszych gości,a od nas póki co tylko na Dzień Dziecka i na Roczek. Nie wiem też co znaczy "konkretnijesze"? W ocenie naszej pociechy najkonkretniejsze zabawki to: garnek w kuchni babci i drewniana łyżka do mieszania w nim, nasze buty w przedpokoju, samochód taty na podwórku i kamienie ze skalniaka w ogrodzie :) Znalazłoby się jeszcze kilka innych, a każda ekstra-edukacyjna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii to zależy, co rozumiesz przez sł. "konkretniejsze" 24.09.07, 08:04 szczerze? myślałam i myślałam, ale naprawdę ciężko odpowiedzieć na tak zadane pytanie, wybacz, ale ja uważam każdą zabawkę mojego dziecka za konkretną, bo każda kupowana jest z zamysłem konkretnego spełnienia jej działania/stworzenia nie kupuję dzieciom wszystkiego, co popadnie i celu mieć nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś