adaja1 17.10.07, 11:11 Zostałyście jako ostatnia deska ratunku:) Prosze o wpisanie 2- 3 męskich ładnych imion! to będzie moja baza a z niej chyba po prostu wylosuję, na chybił trafił:) Nagroda do negocjacji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: KONKURS - ogłaszam! 17.10.07, 11:21 ech szkoda ze nie mowilas wczesniej, mam cala ksiazeczke z imionami :) zaraz poszukam czegoś ciekawego :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 moje ulubione :-) 17.10.07, 11:36 Mateusz Szymon Łukasz ( jakoś tak biblijnie :-) ) Joachim i Mikołaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: KONKURS - ogłaszam! 17.10.07, 12:14 Tymoteusz, Sebastian, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: KONKURS - ogłaszam! 17.10.07, 21:26 Para do mamy Ady to Adrian :o) Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: KONKURS - ogłaszam! 18.10.07, 09:06 Lechckachato - widzę, że z moim ślubnym macie coś wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: KONKURS - ogłaszam! 17.10.07, 23:20 Zachary Jeremiasz Tymoteusz pytanie jest tendencyjne, hehehehehe pofodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Tomasz, Andrzej, Krzysztof 18.10.07, 07:28 bo ja lubie stare imiona, no iznam fajnych facetów o tych imionach i bardzo dobrze mi sie kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
madzis12 Krzesimir, Krzesisław, Mieszko, Radosław, Lutomir 18.10.07, 09:02 ubóstwiamy słowiańskie imiona, P.S. Raduś i Krzesio to moi synowie, a jak w końcu będzie dziewczynka to będzie Dobrosława, jak chcesz poznać wiecej słowiańskich imion i ich znaczenie zaprawszam na stronę: klub.chip.pl/wsd/pl/index.php?go=imiona Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 A ja myślę 18.10.07, 13:27 że jak spojrzysz małemu prosto w oczy gdy wreszcie będziesz mogła go przytulić, to doznasz olśnienia i oczywiste będzie jak ma na imię. A może to imiennik Natana? (hihi, Mysty miała rację, ciężko tu być obiektywnym) Uwielbiam też imię Tymoteusz (nie tylko ze względu na Pana Biedronka :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Milan, Hugo, Tymoteusz 18.10.07, 21:26 To moje typy, które w zeszłym roku przegrały rywalizację i mój synek ma na imię Patryk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pasoa79 Re: KONKURS - ogłaszam! 19.10.07, 06:51 Ja tez się zastanawiam i na razie moim typem jest Maciuś ew. Tomek, ale mąż za Maćkiem jest (Mamy już Maksia) Odpowiedz Link Zgłoś
madida adaja- i jaki werdykt? 19.10.07, 08:44 wiem ,wiem - wybór trudny pewnie.Ale może już zdecydowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: KONKURS - ogłaszam! 19.10.07, 09:02 Dorzucam Igora. Nie mogłam zasnąć wczoraj, tak rozmyślałam o tych imionach. Miałam cały zestaw, ale albo powtarzają się już tutaj, albo wyfrunęły mi przez noc z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
madida a w ogóle 19.10.07, 09:10 jak to jest z tymi imionami.ja zawsze kojarze z konkretną znaną mi osobą i dedukuje czy ta osoba jest wg.mne good czy bad.Najlepszym wysciem z sytuacji jest nadanie imiona "nieznanego". Mnie osobiście mówili że Zuzia to fajne dziewczynki ale straszne urwisy.No i w miom przypadku się to sprawdza. Więc chyba coś w tym jest. Dla chłopaka wybrałaby jeszcze imie Paweł - bo ile bym Pawłów nie znała to kazdy jeden to świetny facet. I tak bym mogła jeszcze kilka imion wymienic.Z pewnością każdy ma taki zestaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Na rozstrzygnięcie 19.10.07, 09:41 będziecie musiały poczekać:) Jak będzei na papierze z USC:) Na razie spisuję na karteczce. Dla Jakuba miałam imię od 13 tygodnia, a drugi synek chyba zostanie nazwany w trybie takim jak pisze MPD3:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: KONKURS - ogłaszam! 02.11.07, 07:31 Franek. U nas niestety nie przeszło, czego do dziś żałuję, ale podoba mi się bardzo. Bruno? Ignacy? Maciek? A swoją drogę masz rację, że z imionami dla chłopców jest trudno. Dla dziewczynki miałabym tysiąc pomysłów, a dla chłopca - problem. Może jednak zrób losowanie? Odpowiedz Link Zgłoś