reabek 09.01.08, 11:38 możecie kogoś polecić ? takiego który wykonuje meble na indywidualne zamówienie? nie musi byc koniecznioe z bielska? może gdzies w okolicach - wiem,że teraz trudno o stolarzy ale może ktoś coś wie - z góry dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaja1 Re: znacie dobrego stolarza ??? 09.01.08, 17:23 znam bardzo dobrego, tylko terminy ma dość długie ale zadzwoń i się zapytaj. namiary na ppriv ci przesyłam Odpowiedz Link Zgłoś
reabek adaja 09.01.08, 22:46 przeczytałam maila,bedę dzwonić - dzieki! kochana jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: adaja 10.01.08, 09:30 hehehe, Krzysiek tez jest fajny:) mam nadzieję że uda CI się wszczelić z terminami:) Jest porządnym fachowcem i doradzi od strony technicznej natomiast co do wizażu - musisz radzić sobie sama. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: adaja 10.01.08, 09:50 własnie dzwoniłam i włącza sie poczta głosowa,pewnie zajęty :-) nie dysponujesz czasem tel.stacjonarnym albo adresem? dzieki co do terminów to mi się nie spieszy,chcę sie spotkac pogadać co wymysliłam i dopiero kasę nazbierać,więc spokojnie poczekam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś