Dodaj do ulubionych

konrola stacji benzynowych

IP: 10.1.101.* 10.01.02, 15:27
Piszecie o kontroli stacji benzynowych przez Inspekcję Handlową, o złym
(większym) odmierzaniu paliwa przez dystybutory. Takie suche informacje, bez
podawania konkretnych oszustów tylko mnie wkurzają. Trzeba podawać konkretne
stacje, żeby było wiadomo gdzie nie tankować. Dopiero wtedy taka informacja
będzie coś warta.
Obserwuj wątek
    • fibin Re: konrola stacji benzynowych 10.01.02, 16:56
      Bardzo słusznie. Jeżeli wiadomo, gdzie oszukują to należy to szeroko
      upublicznić. W lecie bedąc w Kołobrzegu zatankowałem na jednej małej stacyjce i
      auto straciło połowę mocy. Na stacji PKN śmiali się z mojej głupoty (miejscowi
      wiedzą gdzie nie tankować) i poradzili dolać ulepszacza - środka zwiększającego
      liczbę oktanową (czy coś takiego) i zawsze tankować na dużych stacjach. Policja
      stwierdziła, że to nie ich sprawa. Zadzwoniłem również do lokalnej gazety i
      napisałem o tym w internecie, ale bez żadnego echa. Po następnym tankowaniu
      auto wróciło do normy. Pzdr:)
      • Gość: gawronik Re: konrola stacji benzynowych IP: 172.10.1.* 10.01.02, 22:09
        od tego sa lokalni dziennikarze aby poruszac te sprawy i naprzyklad wyrywkowo
        sprawdzac oktany jak tez poprawnosc odmierzania paliwa, moze wtedy oduczyliby
        sie oszukiwac.
        • Gość: Iza Re: konrola stacji benzynowych IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:00
          Gość portalu: gawronik napisał(a):

> od tego sa lokalni dziennikarze aby poruszac te sprawy i naprzyklad wyrywkowo
          > sprawdzac oktany jak tez poprawnosc odmierzania paliwa, moze wtedy oduczyliby
          > sie oszukiwac.

Mój miły, cieszę się,że jeszcze nie śpisz, ale teraz naprawdę zgłupiałam.
          Myślała, że we wszystkich ustrojach dziennikarze są od pisania, a od
          kontrolowania oktanów kto inny.
          • emi44 Re: konrola stacji benzynowych 11.01.02, 08:52
            Problem, że dziennikarze Gazety Bielskiej nie nadają się do pisania więc pomysł
            ze sprawdzaniem wydaje mi się słuszny - powinni jeszcze sprawdzać publiczne
            toalety!
            • Gość: Iza Re: konrola stacji benzynowych IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:10
              emi44 napisał(a):

> Problem, że dziennikarze Gazety Bielskiej nie nadają się do pisania więc pomysł
              >
              > ze sprawdzaniem wydaje mi się słuszny - powinni jeszcze sprawdzać publiczne
              > toalety!

Akurat z tym przypadkiem mogę się zgodzić, ale nie uogólniaj, bo wtedy bedzie to
              dotyczyło i Ciebie i dlatego zaprotestowałam.
              • emi44 Re: konrola stacji benzynowych 11.01.02, 15:28
                Zaczynasz pisać jak ci z GB !
                • Gość: Iza Re: konrola stacji benzynowych IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:35
                  emi44 napisał(a):

> Zaczynasz pisać jak ci z GB !

Zbyt surowo mnie oceniasz, a o tych z GB to lepiej nie piszmy, bo krew człowieka
                  zalewa. Zobacz dzisiejsze wydanie. Strona tytułowa Bielsko-Biała jak byk, w lewym
                  narożniku zdjęcie dyżurnego redakcji i ich www.gazeta.pl/katowice (po cholerę) ta
                  krypto reklama ? Dalej już nie możemy mieć do nich pretensji. Od strony nr 2 do
                  samego końca jak wół pisze: Katowice * Bielsko-Biała. (widocznie to ich
                  południowe Trójmiasto). O zawartości tematów nie piszę, bo mam zamiar zjeść
                  jeszcze kolację.
                  Jak, się to ma do rzetelności informacji z pierwszej strony ? gdzie zapomniano
                  dodać Katowice.
                  Pies to wszystko ogryzł. Widać jacy są niezależni i ktoś, a nie pamietam kto,
                  dobrze napisał, że są niezależni od siebie. Kupuję ich tylko w piątki, tak jak
                  kiedyś Trybunę Ludu, bo jest dużo papieru i stary łatwo rozpala centralne
                  ogrzewanie. Latem nie mam już tego problemu.
                  Knyksik dla Ciebie.
                  • Gość: gawronik Re: Iza skad nadajesz? IP: 172.10.1.* 11.01.02, 20:48
                    Mysle ze niezbyt osobiste pytanie.
                    Bede wdzieczny jak napiszesz.
                    • Gość: Iza Re: Iza skad nadajesz? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 15:03
                      Gość portalu: gawronik napisał(a):

> Mysle ze niezbyt osobiste pytanie.
                      > Bede wdzieczny jak napiszesz.

Bardzo blisko Ciebie, to tylko kilka ulic.
                      • Gość: antylewy Re: Iza skad nadajesz? IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 13.01.02, 03:16
                        Iza tak badz bardziej precyzyjna zapraszam na kawe.
                        • Gość: antylewy Re: Iza skad nadajesz? IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 13.01.02, 03:17
                          Gość portalu: antylewy napisał(a):

> Iza tak badz bardziej precyzyjna zapraszam na kawe.
                          Zapomnialem dodac ja tez z Zywca. Tymczasowo za wielka woda.
                          • Gość: Iza Re: Iza skad nadajesz? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:12
                            Gość portalu: antylewy napisał(a):

> Gość portalu: antylewy napisał(a):
                            >
                            > > Iza tak badz bardziej precyzyjna zapraszam na kawe.
                            > Zapomnialem dodac ja tez z Zywca. Tymczasowo za wielka woda.

Miałam dać Ci spokój, abyś mógł się zaprezentować i uzbierać sobie trochę punktów
                            wiecej. Masz jednak kochanie trochę instynktu samozachowawczego, a to już dobrze.
                            Niestety aluzji dotychczasowych nie pojąłeś. Przecież mój adres Żywca winien być
                            dla Ciebie wskazówką. Zatem coś uściślę pisząc o ulicach ( to nie dotarło).
                            Jeśli dla Ciebie wielką wodą jest jezioro żywieckie, to zgoda, natomiast te kilka
                            ulic dalej, to dotyczy kilku ulic od ulicy Jagiellońskiej ( gdzie nadajesz) do
                            Rynku, gdzie ja nadaję.
                            Nasze spotkanie bedzie możliwe w dwu przypadkach. Spotkamy się służbowo, jeżeli
                            nie zaprzestaniesz w niektórych swoich słowach naruszać normy prawne i prywatnie,
                            jeśli się przekonam, że swoje racje potrafisz przedstawić w zgodzie z prawem.
                            Kłamać tak jak dodąd możesz, bo to narazie nie jest karalne. To tylko kwestia
                            Twojej etyki.
                            Pozdrowienia i milknę, bo we wtorek wylatuję na 3 tygodnie, dokładnie tam, gdzie
                            mieści się jeden z Twoich internetowych adresów. Jadę do rodziny mój kochany.
                            • Gość: mysteric Re: Iza skad nadajesz? IP: *.112.popsite.net 13.01.02, 22:05
                              Ja tez jestem z Zywca, i tez tam mieszkam, teraz sluzbowo w delegacji.
                              Udanej wyprawy Iza. Nie posadzaj o klamstwa gdy ich tam nie ma.
                              Raczej sa silne argumenty, gdzie slabym ich brakuje.
                              Odnosnie stacji benzynowych w tym miejscu gdzie przebywam gdyby sprzedaly
                              benzyne zanieczyszczona , lub nie mieszczaca sie w normach to sa odpowiedzialne
                              za wymiane silnika, w samochodzie czlowieka ktorego poszkodowaly, to sie nazywa
                              etyka i nigdy nie slyszalem aby to ktos robil celowo. Bylo jednak kiedys
                              pomylka paliwa stacji koncernu Conocco i iles tam silnikow musieli wymienic
                              zrobili to nawet dobrowalnie aby iniknac dodatkowych kosztow sadowych. Tutaj
                              stacje benzynowe maja kamery, a wielu kupujacych placi kartami kredytowymi i
                              jest to wystarczajacy dowod. Iza moze spotkamy sie w Ratuszowej na Kolacji...
                              • Gość: Iza Re: Iza skad nadajesz? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:43
                                Gość portalu: mysteric napisał(a):

> Ja tez jestem z Zywca, i tez tam mieszkam, teraz sluzbowo w delegacji.

Nie wiem co mnie poniosło na forum, chyba babska ciekawość.Dużo Ci nie napiszę,
                                bo czasu już mam zbyt mało.
                                Kłamiesz !!! Zobacz co sami piszesz, teraz jesteś z Żywca i na delegacji (za
                                oceanem w Teksasie. Pisałeś, że jesteś informatykiem, zresztą nie mam czasu na
                                cytowanie Ciebie, ale wszystkie Twoje wypowiedzi od roku czasu mam nagrane.
                                Kręcisz w nich jak człowiek umysłowo chory.

> Udanej wyprawy Iza. Nie posadzaj o klamstwa gdy ich tam nie ma.
                                Iza moze spotkamy sie w Ratuszowej na Kolacji...

Tu masz następny przykład swojego perfidnego kłamstwa. Nadajesz niby z Houston, a
                                proponujesz spotkanie w Ratuszowej ?
                                Jeśli Twój umysł pracuje, tak jak pracuje, to Twoja sprawa, ale nie próbuj w
                                dalszym ciągu robić porządnym ludziom wodę z mózgu.
                                Obiecuję Ci po powrocie, że Twoje wcześniejsze wypowiedzi z innych portali znajdą
                                miejsce na tym forum, a narazie znajdą adresy, którymi się posługujesz :
                                houston-09rh15rt.bc.dial-access.att.net ( dostępny dla każdego w Polsce)
                                112.popsite.net
                                172.10.1
                                oraz jeden z Twoich adresów e-mail :
                                " Chodzilem Technikum Budowlanego. Wpadne na polecona strone, dzieki.
                                Napisz na moj prywatny adres: mysteric@go2.pl
                                pozdrawiam................................................."

Jeśli tego Ci mało, to naprawdę polecam dobrych lekarzy, a czynię to jak widzisz
                                ostatnia z tych, których wodziłeś za nos na innych portalach. Dałam i daję Ci
                                możliwość refleksji, ale jeśli to nie pomoże, to po moim powrocie napewno
                                spotkamy się, ale niestety służbowo. To nie żarty mój "PaJacusiu".

• Gość: mysteric Re: Iza skad nadajesz? IP: *.112.popsite.net 14.01.02, 15:46
                                  Iza nie badz az taka kocica, to forum jest do wymiany zdan chodzby nie wiem jak
                                  odmiennych. To raczej wzbogaca. Czy tak trudno wskoczyc do samolotu? Chyba nie.
                                  Dlatego chetnie zaprosilbym ciebie na kameralna kolacje. Oczywiscie jak nie
                                  masz ochoty to Twoja strata. Nie wiem co ciebie tak drazni. Zamiast
                                  koncentrowac sie na nienawisci, spojrz wewnatrz siebie. Z tego wyplywa madrosc
                                  intelektu pozwalajaca rozwiazywac ziemskie problemy. Nie rob sie taka osobista
                                  w swoich insynuacjach. To raczej zaprzecza twojemu potencjalowi.
                                  • Gość: mysteric Re: Iza skad nadajesz? IP: *.112.popsite.net 14.01.02, 15:55
                                    Iza osmieszasz sie straszac sluzbowym spotkaniem. Chyba nie pracujesz dla jakis
                                    komunistycznych organow bezpieczenstwa? W demokratycznym kraju za takie
                                    straszenie to raczej ty wyladowalabys w celi jako niezdolna do zycia w wolnym i
                                    otwartym spoleczenstwie. Gdzies sie nauczyla takiej tolerancji?
                                    Gdy brakuje argumentow i wyobrazni wsciekly atak osobisty, bedziesz dobra jak
                                    przedstawisz swoja pozycje argumentami bez zlosliwych aluzji i podtekstow.
                                    MILEJ ZABAWY....Mysteric..
                                    • krzyzak11 Re: Iza skad nadajesz? 15.01.02, 18:58
                                      Słuchaj pyszałku. Ta kobieta otworzyła nam oczy na Twoją osobowość.
                                      Prawdopodobnie ma argumenty dotyczące Twojej "działalności" na różnych
                                      portalach i przekraczania norm prawnych, bo o tym wspomniała.
                                      Nie zanm jej miejsca pracy, ale widzę, że bardzo dużo o Tobie wie. Moje
                                      przypuszczenia, że daje Ci szansę opamiętania potwierdzają się w szukaniu
                                      Twoich wypowiedzi w różnych miejscach. Obecnie sam stwierdzilem, że posuwasz
                                      się do wypowiedzi obraźliwych patrz www.zywicczyzna.pl
                                      Młodyn człowieku, zapewniam Cię, że nie pracowałem w SB ani nie pracuję w UOP,
                                      ale przyjm i drugie zapewnienie, że jeżeli przekroczysz normy prawne, to mamy
                                      zapewnione spotkanie w prokuraturze rejonowej w Żywcu.
                                      Twoje bezczelne zapraszanie tej Pani i twierdzenie co ona na tym traci jest
                                      bardzo wiarygodne w stosunku do Twoich zapewnień o przebywaniu w Houston i
                                      robisz to wtedy, kiedy wiesz, że jej już w tej chwili nie ma.
                                      Zapewniam Cię, że z mojej strony nie ma, nie było i nie będzie straszenia
                                      kogokolwiek, a tym bardziej Ciebie. Ja tylko formalnie ostrzegam Cię, że w
                                      przypadku naruszenia norm prawnych osobiście wystąpię przeciwko Tobie i nie
                                      jako osoba anonimowa, a lekcja pokory w prokuraturze zdaje sie, że bedzie Ci
                                      potrzebna. Jeśli podajesz się za informatyka to dobrze wiesz, że ustalenie
                                      twojej tożsamości (mimo ewentualnych kłamst w podaniu danych osobowych) nie
                                      stanowi dla instytucji reprezentujących prawo żadnego problemu.
                                      • Gość: Mysteric Re: Iza skad nadajesz? IP: *.houston-11rh15rt.tx.dial-access.att.net 16.01.02, 04:41
                                        Zupelnie nie mam pojecia o czym piszesz? Czy mozesz byc bardziej precyzyjny.
                                        Czym spowodowany jest ten atak osobisty? Na nabijam sie z socjalizmu ale nie
                                        ludzi osobiscie. To jest zasadnicza roznica. Szanuje kazdego. Dlaczego to robie
                                        poniewaz znam psychologie i wiem ze odwrotna psychologia pracuje najlepiej.
                                        Wiem ze socjalizm nie pracuje i nie umie nic wytworzyc zadnych dobr , chociaz
                                        pretenduje do ochrony tych na dole drabiny spolecznej. Najlepiej jednak byloby
                                        gdyby socjalisci przestali sie troszczym o wszystkich i tylko pozwolili aby
                                        ludzie umieli sie troszczyc o siebie samych wedlug przyjetych norm socjalnych i
                                        spolecznych.
                                        Jezeli ci sie to niepodoba Krzyzaku to masz wyrazy wspolczucia odemnie.
                                        Co do uzywania roznych krzywek to masz racje zrobie je troche uniwersalne a
                                        poniewaz nadaje z roznych miejsc bede sie jednak trzymal mojego oryginalnego
                                        Misterica aby uniknac zamieszania. Postaraj sie uzyc silniejszych argumentow
                                        dlaczego nie podobaja ci sie moje posty i dlaczego nie mozesz ze mna
                                        polemizowac bez zlosci i zawisci. Zycze silnego zdrowego rozsadku.
                                        Przyjaciel wszystkich Polakow i chce aby Polska byla silna i bogata.
                                        • krzyzak11 Re:Do Mysterica 16.01.02, 16:35
                                          Odpowiedzi udzieliłem Ci w temacie - Dlaczego jestem adwersarzem Mysterica.
                                          Podkreślam, atakuj co chcesz, ja nie mam nic przeciwko temu, z komuną nie
                                          miałem i nie mam nic wspólnego, z polityką również.
                                          Wara jednak od lżenia prawu poprzez ataki na naród, kościół i urząd prezydenta.
                                          • Gość: mysteric Re:Do Mysterica IP: 172.10.1.* 16.01.02, 21:04
                                            Krzyzaku czyzbys sie nie zapedzil w kozi rog. Gdzie ja atakuje, wolnosc slowa
                                            gwarantuje wyrazenie mnie swojej opini, podobnej tersci argumenty sa w polskich
                                            gazetach, czyzbys byl zwolennikiem dyktatury jedynej i slusznej?
                                            Nie wiem co ciebie drazni, prawda ciebie boli? Jestem chrzescijaninem i to
                                            uwazam za podstawe egzystencji prawnej i gospodarczej. Nigdy nie atakuje
                                            nikogo, a szczegolnie niczyjej wiary jestem kosmopolita, ktory zna caly swiat.
                                            Poznalem kraje zniewolone socjalizmem, Polske, Wietnam, Koreje Pln, Kube, Indie.
                                            Bylem tez w krajach gdzie w ciagu jednaj generacji zbudowano wielkie ekonomie,
                                            Hong-Kong, Koreja Poludniowa, Singapur, Malazja, Indonezja. Widze upadajace
                                            gospodarki socjalistycznych rzadow Europy zach. Opadajace zarobki i swiadczenia.
                                            Trzeba byc tylko spostrzegawczym i obserwacyjnym to wszystko, aby nie popelniac
                                            tych samych bledow innych i tylko to maja na celu moje posty. Masz prawo sie
                                            znimi niezgadzac, jednak nie posuwaj sie atakow osobistych to tylko swiadczy ze
                                            nie dorosles do demokracji. Mysle ze sie jednak podciagniesz krzyzaku.
                                            Nic nie ma na tym swiecie za darmo, za wszystko placa podatnicy, czyli
                                            obietnice socjalistyczne jezeli wygladaja pieknie i moga sie podobac ale
                                            napewno nie sa realistyczne poniewaz wszystko co jest zbyt latwe i piekne nie
                                            jest prawde, jest raczej papka dla naiwnych.
                                            Wspanialej zabawy.
                                            • Gość: Krzyzak1 Re:Do Mysterica IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 23:18
                                              Odpowiedziałem Ci już i udowodniłem Twoje wodolejstwo w temacie - Dlaczego
                                              jestem adwersarzem Misterica.
                                              Nic mnie nie obchodzą Twoje wywody polityczne, bo mnie to nie interesuje.
                                              O komunie pisz ile chcesz i co chcesz, masz prawo - mnie to nie dotyczy.
                                              Napisałem Ci tylko jedno. Jeszcze raz spróbuj przekroczyć przepisy prawa.
                                              • Gość: MYSTERIC Re:Do Mysterica IP: *.reyrey.net 17.01.02, 00:06
                                                GDZIE JA PRZEKROCZYLEM PRZEPISY PRAWNE? TY CHYBA NIE MASZ POCZUCIA HUMORU.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka