dotinka77 23.09.08, 21:34 czy można by było bbc kody włączyć, tak bardziej kolorowo by było :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-nulla Re: prośba do e_rubi 24.09.08, 09:20 A może by jednak nie włączać? Uśmiechnięte buźki są ok, ale jak się tu pojawią te wszystkie bocianiki, aniołki, wróżki, suwaczki, zdjęcia i migające napisy, to oszalejemy. Nie wydaje się Wam, że to nasze gazetowe forum było lepsze niż inne fora, bo właśnie chodziło o pisanie i czytanie, a nie o przedzieranie się przez te (powtarzające się w kółko) obrazki? Nie lepiej, aby każdy miał, co chce w sygnaturce, i tylko zainteresowani by sobie tam zaglądali? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: prośba do e_rubi 24.09.08, 10:21 zgadzam sie z anulla, wole forum w takiej formie jak jest wlasnie dlatego pisze glownie na forach gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
dotinka77 Re: prośba do e_rubi 24.09.08, 12:41 ja się dostosuję oczywiście, tak tylko zaproponowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 dzieki E-rubi :)) 24.09.08, 12:47 bo ja juz powoli oczopląsu dostaje... Jeśli nie musisz, to bardzo ładnie proszę o niewłączanie BBCodu Odpowiedz Link Zgłoś