Dodaj do ulubionych

dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra

21.11.08, 16:23
Dziewczyny wiem , że dawno kiedyś coś już było na forum ale nie mogę nic
znaleźć. Konkretnie chodzi mi o namiar na ,dr
Bielak- Szcześniak i jakie macie na jej temat opinie. Czy
Czy któraś z Was korzystała z przychodni Medicus bo ponoć tam przyjmuje i
Euromedice?. Może macie jakiegoś godnego polecenia pediatrę, który nie daje od
razu antybiotyk a jest kompetentny .
Dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • nita9 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 21.11.08, 19:57
      Super lekarka i super czlowiek polecam w 100%, ja chodze do Euromedici na Prusa, przyjmuje pon,srody, (popoludnia) piatki(rano), odbiera kazdy telefon zawsze chetna od pomocy :)
      • magdalena_pi nita9 21.11.08, 20:57
        można prosić o namiary ????? czy jak coś się dzieje przyjeżdża do domu prywatnie
        ?jakie ma podejście do dawania antybiotyków- czy masz jakieś doświadczenia w tym
        względzie bo nie wiem czy i jak często twoje dziecko choruje itp. ?
    • nita9 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 21.11.08, 22:01
      hej
      moje dzieci duzo chorowaly swego czasu tzn glownie syn, pani dr nie daje antybiotykow na dzien dobry, przyjezdza do domu, mozna pojechac do niej rowniez do domu ma gabinet, odbiea kazdy tel., jej tel. 607060166, do mnie nawet dzwonila zapytac sie jak tam sytuacja wyglada, poznlam ja w przychodni wiec nie jest to moja kolezanka,uwazam ze ma b.dobre podejscie do dzieci pamieta dzieci co jest rowniez b.wazne, jak cos sie dzieje nietrzeba sie prosic o skierowanie na badania jezeli sa jakies przeslanki do zrobienia ich to daje skeirowanie i tyle, jezeli chodzi o eruromedice to ciezko jest sie tam dodzwonic generalnie szfankuje rejstracja ale to wina organizacji i malej liczy osob tam zatrudnionych
      pozdrawiam
      • tata841 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 03.12.08, 10:12
        Witam wszystkie mamy i mam pytanie czy Pani Bielak-Szcześniak wyraża zgodę na
        dawanie jej telefonu na forum chyba nie więc niech Pani się zastanowi czy jest
        Pani inteligentna i czy ma Pani mózg bo z tego co wiem to raczej nie chce aby
        jej prywatny telefon był podawany na forach internetowych po prostu dramat
    • akastel Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 21.11.08, 22:43
      Potwierdzam wszystko, co pisze Nita. Starsza córka chorowała bardzo dużo i
      ciężko, ciągle miała obturacyjne zapalenia oskrzeli, duszności. Pani doktor
      zajęła się nią bardzo dobrze, przepisała odpowiednie leki, skierowała do
      alergologa, a następnie do sanatorium. Od roku Lila nie miała ani jednego
      zapalenia oskrzeli, a od sierpnia nawet przeziębienia. Dla mnie to cud. Młodsza
      jest w razie potrzeby na lekach dobranych przez dr Szcześniak i nie miała nigdy
      nic więcej poza zwykłym przeziębieniem.
    • weteranka13 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 22.11.08, 13:28
      Magdo!!!!

1) Moim zdaniem doskonały lekarz. Zajmuje się moimi dziećmi od
      trzech lat. Podpisuję się pod wszystkimi przedmówczyniami.

2) Moim zdaniem fantastyczny człowiek. Wielokrotnie bardzo mi
      pomogła, w chwilach, które dla mnie były bardzo trudne. Jest
      cierpliwa i wykazuje zrozumienie. Nigdy niczego nie bagatelizuje,
      potrafiła przyjechać w porach "nieludzkich", gdy się czymś
      niepokoiam, bo należę do "panikar".

Polecam bardzo!!!!!

Pozdrawiam

W-13
      • magdalena_pi Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 22.11.08, 20:01
        Wielkie dzięki dziewczyny za wszystkie opinie .
        Pozdrawiam.
    • kasiale73 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 22.11.08, 22:12
      a w nocy? też można zadzwonic???
      • akastel Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 22.11.08, 22:46
        Hmmm, to może Weteranka się wypowie, bo to ona pisała o "nieludzkich" porach.
        Jabym tego nie zrobiła, chyba że działoby się bardzo, bardzo źle. Uważam, że w
        nocy należy dzwonić na pogotowie. Po prostu byłoby mi szkoda lekarki, która i
        tak bardzo poświęca się dla swoich pacjentów, a sama przecież też ma dzieci.
        • weteranka13 Pory 23.11.08, 09:58
          Chodziło mi o przyjeżdźanie np po dyżurze, gdy, moim zdaniem,
          mogłaby na to po prostu nie mieć sił i mogłaby odmówić.
          Lub póżnym wieczorem, gdy rzeczywiście mi zależało, żeby zbadała
          kogoś danego dnia...

Gdy wiem, że będę do niej chciała zadzwonić późniejszym wieczorem,
          to pytam, czy mogę.
          Sądzę, że gdyby sytuacja tego wymagała, to zrozumiałaby telefon w
          nocy.
          Myślę, że w nagłych wypadkach, które zdaniem rodzica wymagają
          natychmiastowej interwencji lekarza i tak jedzie się do szpitala,
          czy na pogotowie.
          No i też mam na uwadze to, o czym napisała Akastel w ostatnim
          zdaniu.

Pozdrawiam

W-13

• magdalena_pi Re: Pory 23.11.08, 13:16
            A tak z ciekawości to ile bierze P.dr za wizytę ? Pracuje też w szpitalu ?
            • marcy_83 Re: Pory 26.11.08, 09:42
              Dziewczyny, a jak z dostępnością Pani dr? Pytam bo zastanawim się nad zmianą
              pediatry - hcodzimy do dr Ząbk i bardzo jestem zadowolona ale kiedy bym nie
              dzwoniła to zarejstrowac się nie da bo już nie ma miejsc - panie każą
              przyjeżdzać z dzieckiem i pytać dr czy przyjmie - najczęściej się zgadza ale nie
              zawsze. Dodatkowo ostatnio odmawiają poproszenia go do telefonu :( wiec często
              nie ma możliwosci kontaktu - na kom nie chce dzwonic z pytaniami bo zostawiam
              sobie to jako kontakt w naglych wypadkach. Czy do Pani dr tez tak trudno sie
              dostac? Czy łatwiej na nią trafić jesli zapisanym jest sie do euromedica czy do
              tej drugiej przychodni? i gdzie znajduje sie jej prywtany gabinet?
              Bardzo was prosze od odp.
              • nita9 Re: Pory 27.11.08, 13:23
                Witaj
                Do Pani dr tez sa kolejki ale nie takie jak do dr Zabka napewno jest łatwiej czasami spokojnie b.malo ludzi a czasami full oblezenie, wiec polecam zawsze odbiera tel.nawet z blahymi pytaniami, przyjmuje w przychodni na Prusa Euromedica, a gabinet prywatny ma u sibie w domu ul.13-stu zakretow ale nie jestem pewna tego tzn nazwy ulicy, jezeli chodzi o cene to ja zaplacilam w gabinecie w domu 50zl
              • lazania3 Re: Pory 27.11.08, 18:39
                Dziewczyny napiszcie proszę w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje Pani
                doktor w prywatnym gabinecie?
      • tata841 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 03.12.08, 10:13
        najlepiej to o 4 rano bo Kasia to nie śpi cały czas czuwa Pozdrawiam Panią z tag
        inteligentnym pytaniem
        • tata841 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 03.12.08, 10:17
          przepraszam miało być tak
    • nita9 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 28.11.08, 11:52
      nie wiem w jakie dni najlepiej zadzwon i zapytaj umawia sie nawet nie w dni przyjec
      pozdrawiam tel.jest w poscie powyzej
      • lazania3 nita9 28.11.08, 20:08
        dziękuję serdecznie;pozdrawiam
    • nita9 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 01.12.08, 09:39
      Proszę bardzo :)
    • ninaa7 Re: dr Bielak -Szcześniak lub inny dobry pediatra 04.12.08, 13:18
      dr Szcześniak jest super chodzimy tylko do niej no chyba że musimy to idziemy do
      innego ale to nie jest to. To jest naprawdę prawdziwy pediatra konkretna i zna
      sie na rzeczy. Poza tym nie jest zwolennikiem łatwizny czyli antybiotyku,zawsze
      można do niej zadzwonić ale o rozsądnej porze.Przyjmuje w euromedice ale ma
      zamiar przenieść sie do medicusa. Do niedawna poleciła bym jeszcze dr
      Anczakowskiego ale niestety dołączył do grona tych - kasa kasa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka