Gość: richter IP: *.sferanet.pl 27.01.09, 13:30 Richter jest przykładem jak przekręty się w życiu opłacają, żenujące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amg53 To już jest przekręt kosmiczny ! 27.01.09, 14:07 Richter chce odzyskać działki które nie były jego własnością kiedy stawiano wyciągi.Odkupił je od szczyreckich górali w latach kiedy to on był dyrektorem ośrodka.Wtedy nie myślał o wnoszeniu sprawy do sądu o ustalenie chociażby współwłasności,teraz dopiero sie ulitował nad losem pokrzywdzonych właścicieli spłachetków ziemi o powierzchni kilkuset m2,litościwy jakiś ten Richter.Na miejscu GATu zrobiłbym wszystko, nawet kosztem zamknięcia ośrodka w Czyrnej byle ten cwaniak nie dopiął swego.GAT powinien sprzedać tę częśc ośrodka której jest właścicielem i poczekać na reakcję Richtera,kiedy ew. wygra proces, w co mocno wątpię.Chciałbym zobaczyć minę tego chachmęta,gdyby sie okazało że ośrodkiem w Czyrnej jest koniec,a nawet on,jaśnie pan Richter nic nie postawi bo nie będzie mógł...O mnie za mnie,mogę jeździć na Julianach bo tam ten aferał nic nie wykupił i niczego nie zablokuje.Niech sie naźre kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józwa Jaki kosmiczny? Nie to supermegazajebistyprzekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:19 Jeżeli temu panu się uda położyć łapę na wyciągach to my chyba w państwie bananowym żyjemy! No bo takie durnie ta nasza władza - trzeba zrobić na wzór austrii "prawo śniegu", a richterowi przesłać rachunek za straty które szczyrk poniósł w wyniku blokady tras!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antypolityk1 Re: To już jest przekręt kosmiczny ! 28.01.09, 12:26 Tu chodzi o to kto zgarnie kasę z wyciągów i tyle. Mi to, mówiąc dosadnie, zwisa. Ekologię macie w dupie i tak. Czy Ty, czy Richter. Jesteście tacy sami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Jak ci zwisa to nie pisz bzdetów na forum 29.01.09, 07:39 dla normalnych i zdrowych psychicznie ludzi,ekologu z Bożej łaski...A w ogóle to nie zyczę sobie porównywania z Richterem,płacę podatki,sowjego pracodawcy nie robię w balona jak to robił ten pan,więc bez porównań. Jak ci nie pasi Szczyrk,wyciągi,narty i narciarze to przenieś sie do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
antypolityk1 Ależ drogi amg53 29.01.09, 10:16 Ależ drogi amg53, Niepotrzebie się denerwujesz. Nie chciałem Ciebie urazić i przepraszam jeżeli to uczyniłem. Chciałem zwrócić tylko uwagę, że zarówno Ty jak i pan Richter macie ekologię gdzieś, choć jesteście w sprawie wyciągów po przeciwnych stronach. Podatki płacę i po co mam się przeprowadzać z Trójmiasta do Torunia? Czyżbyś sugerował, że jestem moherem? Tu się mylisz. Z moherami mógłbyś podać sobie ręce. Zarówno Ty jak i mohery nienawidzicie ekologów. Szczyrk mi pasi. Zdecydowanie bardziej niż Kotarz, Koszarawa, Jasło i wiele innych zielonych wzgórz w Beskidach i Bieszczadach przeznaczonych pod topór. W Szczyrku byłem wiele razy i bardzo mi się podoba. Przede wszystkim w Szczyrku infrastruktura już jest i nie trzeba niszczyć dalej przyrody aby jeździć na nartach. Jeszcze raz przepraszam i bez urazy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Czy te wyciągi stoją w Szczyrku legalnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:41 Panie Richter mam prośbę - weź pan patelnie i j....j ją sobie prosto w łeb,a potem opuść moje kochane okolice.. Jakoś nie chciał się pan sądzić,jak był pan dyrektorem GAT'u,tylko jak pana za głupotę wyrzucali,to pan od górali odkupił działki (ciekawe ile pan zyskał na oszuakniu zwykłych ludzi). Brak mi już słów na pana megakretyńską głupote.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legal Czy te wyciągi stoją w Szczyrku legalnie? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.09, 14:44 A co autoirkę tekstu łączy w ywcviągam,i w Szczyrku? Może jakaś obrączka, albo co?;))) Wielu wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg do legala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 00:05 Wielu nie wie a chciało by się dowiedzieć. jak możesz - przybliż sedno sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Czy te wyciągi stoją w Szczyrku legalnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:57 też proszę o przybliżenie tego związku, to by w sumie tłumaczyło serie artykułów w roli głównej z p.Richterem pisanych przez tą Panią Odpowiedz Link Zgłoś
naszczlowiek Czy te wyciągi stoją w Szczyrku legalnie? 13.02.09, 08:45 Jeżeli 20 lutego nadal bedzie taka sytuacja na stokach, to zapraszam na 1 Beskidzkie Forum Biznesu (www.1ForumBiznesu.eu) p.t.: Mikrofirma -dotacje, ISO, produkty finansowe, marketing wstęp wolny (wymagana rejestracja) Odpowiedz Link Zgłoś