Gość: Kajetan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:03 Mogłby mi ktos powiedziec o atmosferze w tej szkole, poziomie nauczania, stosunku wykladowcow do studentow? :) I czy ogolnie mozecie polecic te uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwentka Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.09, 13:46 Posuzkaj w wyszukiwarce..niedawno byl juz taki watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ae katowic Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 00:31 Porażka!!!!!! Organizacja uczelni, mimo że ekonomicznej to jedna wielka pomyłka, wykładowcy nie lubią i nie chcą iść nikomu na rękę(albo zdarza się to bardzo, bardzo rzadko)Specjalizacja... obojętnie jaką wybierzesz i tak będziesz miał narzuconą inną.. jednym słowem lepiej wybrać inną uczelnię.. sam się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu.. ta uczelnia to wbrew pozorom, mniej niż zero... tyle na ten temat...tylko patrzą jak zedrzeć ze studentów jak najwięcej pieniędzy, cała reszta nikogo nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Akademia Ekonomiczna IP: 62.87.186.* 20.07.09, 07:28 Mam wrazenie że Ty "student ae katowic" nic nie miałeś nigdy wspólnego z tą uczelnią, ja jestem absolwentka tej uczelni i nie mogę nic złego powiedzieć na jej temat. "student ae katowic napisał:wykładowcy nie lubią i nie chcą iść nikomu na rękę" a w jakiej uczelni idą w wsbif bo mam wrażenie że pomyliłeś uczelnie? Cóż za brednie piszesz: "tylko patrzą jak zedrzeć ze studentów jak najwięcej pieniędzy" cóż za brednie pisesz to nie czasy komuny żeby nie płacić za studia. Teraz era kaczorów pod każdą postacią. "Kajetan" a gdzie chciałbyś studiować w Bielsku czy Katowicach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ae katowic Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:35 A ja się zastanawiam jak Ty skończyłaś tą uczelnię,bo słownictwa za bogatego nie masz.. "cóż za brednie piszesz" powtarzasz się dziewczyno i może rzeczywiście skończyłaś wsbif, a próbujesz się wypowiadać o ae. Wiem jedno.. nikomu tej uczelni nie polecę..i to nie tylko moja opinia,wiele osób się tak o niej wypowiada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.Red-80-32-195.staticIP.rima-tde.net 24.07.09, 15:14 Trzeba bylo sie uczyc na egzaminy frustracie a nie siedziec caly czas w arkadzie i kwadratach i myslec ze za darmo zaliczenia dostaniesz ja jestem 2 do tylu na wrzesien ale ciesze sie ze studiuje natej uczelni i polecam ja wszystkim ze szczerego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.lupro.net 01.08.09, 11:08 chodziłam do Ae ( Bielskiej placówki dydaktycznej) nauczyciele wymagajacy ,podejscie do studenta moge powiedziec bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:36 cóż, właśnie skończyłam tę szkołę, były to moje drugie wyższe studia i niestety - poziom szkoły pozostawia wiele do życzenia, ale myślę, że nie ma szkoły bez skazy. To, że przedmioty deklarowane okazały się inne w planie zajęć to jedno,to że dziekanat jest zamknięty w niedziele dla studentów zaocznych to drugie, to że poprawki są w Katowicach to trzecie...sale ubogo wyposażone, stare zacinające się rzutniki, krzesła przymocowane do ławek. Stare metody nauczania - mało kontaktowe podejście do studenta. Ale kto chce skończyć tę szkołę to ją skończy. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś