Gość: tomalak Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: 212.160.172.* 28.07.09, 08:50 To pan Stanclik jeszcze pracuje ... z niego jest taki dyrektor, jak z koziej d... trąbka. Ma chłop plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: begi nowa religia IP: *.chello.pl 28.07.09, 09:03 kapitaliści chcą zastąpić wam rodzine,religie,życie prywatne.oddawajcie cześć produktom GM!!!najlepiej je kupując.a nie lepiej wysłać na bezrobocie tych menadżerów rezygnując z samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką 28.07.09, 09:11 Młodyhm ludiom przystoją krótkie spdnie, podkoszulek i klapki, natomiast obrzydzenie mnie bierze gdy widzę czterdziestolatka w krótkich spodniach i klapkach w centrum miasta. Zwykły burak-myślę sobie. Tylko w Polsce spotyka się takich, no i w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: 193.172.127.* 28.07.09, 09:23 oserwatoreromano, dzieki ze mnie uswiadomiles/ las, ze jesten osoba stara! Inaczej nigdy bym nie wpadla na pomysl ze osoby ktore maja 40 lat sa stare! Dziekuje!!!! Nie dziwie sie ze spotykasz takich "burakow" tylko w Polsce i Rosji skoro tylko w Polsce i Rosji bywasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saas Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.chello.pl 28.07.09, 10:18 to moja sprawa jak wyglądam i żaden smarkacz nie ma prawa mi zwracać uwagi, szczególnie, kiedy na zakupy wybiera się w dresie a szczytem jego elegancji jest ... wyprany i odprasowny uniform sportowca. Tak na marginesie też będziesz kiedyś po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 28.07.09, 10:19 Schludnym trzeba być w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 28.07.09, 15:28 Schludnym można być w każdym stroju. Schludny: czysty, zadbany, porządny. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 28.07.09, 10:44 W Rosji to jest niewiele okazji do chodzenia w krótkich spodniach i klapkach. Klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.09, 11:03 oserwatoreromano napisał: > Młodyhm ludiom przystoją krótkie spdnie, podkoszulek i klapki, > natomiast obrzydzenie mnie bierze gdy widzę czterdziestolatka w > krótkich spodniach i klapkach w centrum miasta. Zwykły burak-myślę > sobie. Tylko w Polsce spotyka się takich, no i w Rosji. ********** Coraz lepiej, człowieka po czterdziestce należy już zamykać w domu starców idąc twoim tokiem myślenia. Co za mentalność tych ludzi? Gdzie ci ludzie żyją, w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
przylga Aleś powiedział. 28.07.09, 11:04 Ty też będziesz miał kiedyś 40 lat, i co? Jak się bedziesz ubierał w lecie? W garnitur? Pomyśł zanim coś napiszesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.kssk.pwr.wroc.pl 28.07.09, 11:17 No cóż.. Mam więcej niż 40 ... i chyba niejeden "młody człowiek" chciałby wyglądać jak ja. I nie mówię tu o tych ewidentnie spasionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugryź się w tyłek Co mnie obchodzi obrzydzenie buraka oserwatore? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:40 Nic mnie nie obchodzi obrzydzenie jakiegos tam niewydarzonego oserwatore. Ja dla niego burak, to świetnie, on dla mnie też i niech idzie trząść banany. Nie ma żadnego powodu, żeby jakiś oserwatore mnie pouczał i narzucał mi czy krótkie spodnie czy nie krótkie mam nosić i tak dalej. Twoje obrzydzenie to twoja rzecz prywatna. Zamiast wpychać się gdzie cię nie proszą, pilnuj lepiej swojego kinola. Znalazł się mentor-pseudoesteta i gębował będzie. A przypadkiem-nieprzypadkiem takich czterdziestoletnich i dużo starszych "buraków" (cudzysłów!) w krótkich spodenkach spotkać można w całej Europie, nie mówiąc już o Ameryce i jakoś dawno nikogo to już nie oburza i słusznie, bo niby czym i niby z jakiej przyczyny ma też ktoś się gotować w upał w długich spodniach z powodu, że jakiś wściubinos odczuwa obrzydzenie. Także w sumie bubku nie zawracaj głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draki Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 20:14 Podejrzewam,że niewiele jeżdzisz po świecie i niewiele widziałeś.Rusz tyłek chociaż raz poza granicę Polski,a przekonasz się jak wiele osób ubiera się po"buracku" w W.Brytanii,Niemczech,Portugalii czy Hiszpanii.Tam nikt się nie wstydzi swojego ubioru i tym bardziej nie zwraca uwagi na ubiór sąsiada!Takie wpisy jak Twoje świadczą o zacofaniu,zakompleksieniu wobec innych narodów i zwykłej chęci "zabłyśnięcia"swoją elokwencją przed internautami.W/g mnie wyraz burak idealnie pasuje do Ciebie i założę się,że pochodzisz z jakiejś małej dziury,a w tej chwili jako mieszkaniec większego miasta,starasz się na siłę zapomnieć skąd pochodzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frowyz Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: 62.87.186.* 28.07.09, 22:33 Burakami sa Ci ktorzy oburzaja sie na letni stroj w lecie... Od tego sa krotkie spodenki i klapki zeby w nich chodzic. Nie wyobrazam sobie chodzenia w 30 stopniowe upaly w dlugich spodniach i pelnych butach. W imie czego mam sie meczyc? Dla lansu? Co ja mam 16 lat czy jak? Choc rozumiem ze kolege brzydza ludzie w krotkich spodniach - widac woli tych spoconych... A Fiat przegial i tyle. Wchodze do pracy, przebieram sie w drelich roboczy i takiez buty i tyle... A po pracy z powrotem szorty... Im sie znowu wydaje ze jak jest kryzys i kiepsko z praca to moga ludzmi pomiatac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.09, 23:13 Gość portalu: frowyz napisał(a): Im sie znowu wydaje ze jak jest kryzys i > kiepsko z praca to moga ludzmi pomiatac... ************* Po to stworzyli kryzys żeby ludźmi pomiatać i ludzi upokorzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giez Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.cust.tele2.pl 29.07.09, 10:31 Faktycznie, niech się wapniak spoci, przeziębi od przeciągu i wyciagnie nogi - nie będzie brac emerytury :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.chello.pl 29.07.09, 12:02 oserwatoreromano napisał: > Młodyhm ludiom przystoją krótkie spdnie, podkoszulek i klapki, > natomiast obrzydzenie mnie bierze gdy widzę czterdziestolatka w > krótkich spodniach i klapkach w centrum miasta. Zwykły burak-myślę > sobie. Tylko w Polsce spotyka się takich, no i w Rosji. a mnie obrzydzenie bierze, gdy widzę jak jakiś 'osranoromano' usiłuje coś wydukać po polsku! wracaj do szkoły podstawowej z powrotem, analfabeto! Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 29.07.09, 13:27 > Młodyhm ludiom przystoją krótkie spdnie, podkoszulek i klapki, > natomiast obrzydzenie mnie bierze gdy widzę czterdziestolatka w > krótkich spodniach i klapkach w centrum miasta. Zwykły burak-myślę > sobie. Tylko w Polsce spotyka się takich, no i w Rosji. co za matoł - myślę. co komu przeszkadza ubiór? nie podoba się to nie patrz. nikt ci głowy na siłę nie odwraca ani powiek nie podtrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: begi Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.chello.pl 28.07.09, 09:31 ma prawo pracodawca do wdrożenia stroju w czasie pracy,a o ile mi wiadomo nie płaci za dojazd i powrót z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo1956 Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 09:45 Fiatowi wydaje się, że bank i fabryka to to samo. Niedługo zainteresują się pewnie w jakich piżamach śpią pracownicy. A mnie niedobrze się robi jak czytam komentarz barana, któremu niedobrze się robi na widok czterdziestolatka w krótkich spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 28.07.09, 10:19 W polskich warunkach przydałoby się, aby pracodawca kontrolował, czy pracownicy (płci obojga) myją się i spuszczają wodę w ubikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk51 Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 10:29 Ja bym to ujął tak ! Każde miejsce wymaga od nas jako ludzi cywilizo wanych stosownych strojów w odpowiednich miejscach. Na plażach, nad wodą chodźcie sobie nawet i na golasa. Na sopockim molo można nawet frywolnie. Na co dzień w mieście, szczególnie młodzi mogą pozwolić sobie na daleko idącą swobodę. Ale na rany Julek ! Urzędniczka, pracownik poważnej instytucji, lekarka , co też się widzi, nauczycielka, lub starszy pan w stroju nastolata itd. Darujcie Państwo ! Pracownik przy warsztacie pracy przede wszyst kim z powodu bhp winien być stosownie ubrany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek 2 Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 11:16 Panowie jesli jestescie tacy niby europejscy i unijni , to popatrzcie na siebie w lustrze. jak wyglądacie w tych krótkich pomiętych gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.amuz.wroc.pl 28.07.09, 13:21 a mi się podobają "golaskowe" ubranka...szczególnie na młodszych płciach przeciwnych...a dla tych w średniejszym wieku mam dużo tolerancji co do ubioru też więc jak się dobrze czują i nie "brzydko pachną" to spoko. Jak jest upał to czemu nie.....wydaje mi się, że na nie są sami zakompleksieńcy, no ale cóż. Co z tego, że (oczywiście nie wszyscy !) mają auta z klimą i krawat pod szyją czy też elegancki żakiecić jak pety czy papierki wyrzucają przez okno samochodu na środku skrzyżowania-KULTUROWCY wielcy europejczycy heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.09, 12:48 Nie rozumiem dlaczego się wypowiadaja nie zorientowanii i ci który to nie dotyczy. Jeszcze takie pouczania na temat ogólnego savoir vivre dress code. Była akcja jest reakcja. Pracownik po pracy przebrany w cywilki, potknął się na schodach. Po tym zdarzeniu jest reakcja. Pytanie tylko czy nie zbyt daleko posunięta. Zakład pracy to przecież nie kościół, ale zakad pracy to też nie płaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koledor Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: 217.97.0.* 28.07.09, 13:48 Widać, że faktycznie nie mają tam co robić, po spadkach zamówień na silniki. A może to kolejna dyrektywa UE? :) (Wyprostujmy banany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.cable.ubr02.mort.blueyonder.co.uk 28.07.09, 16:25 "Dr Bohdan Dzieciuchowicz, ekspert ds. kreowania wizerunku, uważa, że Polacy przywiązują nadal zbyt małą uwagę do sposobu ubierania się do pracy. Bardziej odpowiada nam amerykański luźny styl, gdzie wypada założyć koszulkę polo pod marynarkę niż tradycyjna elegancja z londyńskiego city, gdzie taki zestaw jest nie do pomyślenia" Pan "ekspert" chyba nigdy nie mieszkal na wyspach. Sposób ubierania zalezy take od klimatu w którym sie zyje. Klimat na wyspach jest bardzo umiarkowany, zas w Polsce latem temp moga byc nawet o 20 stopni wyzsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 28.07.09, 19:31 Gość portalu: pp napisał(a): > "Dr Bohdan Dzieciuchowicz, ekspert ds. kreowania wizerunku, uważa, że Polacy > przywiązują nadal zbyt małą uwagę do sposobu ubierania się do pracy. Bardziej > odpowiada nam amerykański luźny styl, gdzie wypada założyć koszulkę polo pod > marynarkę niż tradycyjna elegancja z londyńskiego city, gdzie taki zestaw jest > nie do pomyślenia" > > Pan "ekspert" chyba nigdy nie mieszkal na wyspach. Sposób ubierania zalezy > take od klimatu w którym sie zyje. Klimat na wyspach jest bardzo umiarkowany, > zas w Polsce latem temp moga byc nawet o 20 stopni wyzsze. > > Pozdrawiam Nie mylić niechlujstwa (sandały, podkoszulki i krótkie spodenki) z właściwym dla Amerykanów brakiem dobrego smaku (koszula w groszki z krawatem w paski). To nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyy Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.09, 09:56 Zatkalo mnie.Pracuje w hotelu, po przyjsciu do pracy przebieram sie w mundurek (recepcja). Do pacy pomykam w czymkolwiek, byleby bylo wygodne, bo chodze czesto piechotka ok. 40 min. Niech mi ktos wyjasni, dlaczego mialabym zakladac na droge do pracy bluzke z zakrytymi ramionami lub dlugie spodnie? Goscie hotelowi tez mnie widza jak wchodze do mojego miejsca pracy, ale juz 30 min pozniej stoje w nienagannym stroju. Tak samo robia np. pokojowki...litosci ludzie. Przypomniala mi sie afera w pewnej niemieckiej firmie, w ktorej wlasciciel zabronil ludziom mowic po polsku. W Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Aż do mundurka - burka! 02.08.09, 19:00 Gość portalu: yyyyyyy napisała: > Zatkalo mnie.Pracuje w hotelu, po przyjsciu do pracy przebieram sie > w mundurek (recepcja). Do pacy pomykam w czymkolwiek, byleby bylo > wygodne, bo chodze czesto piechotka ok. 40 min. Niech mi ktos > wyjasni, dlaczego mialabym zakladac na droge do pracy bluzke z > zakrytymi ramionami lub dlugie spodnie? Goscie hotelowi tez mnie > widza jak wchodze do mojego miejsca pracy, ale juz 30 min pozniej > stoje w nienagannym stroju. Tak samo robia np. pokojowki...litosci > ludzie. Przypomniala mi sie afera w pewnej niemieckiej firmie, w > ktorej wlasciciel zabronil ludziom mowic po polsku. W Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzia Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 10:26 Ktos juz przesadził. Pracownicy produkcyjny i tak zaraz po przysciu do pracy przebieraja sie ciuchy robocze, wiec komu to szkodzi czy w 30 stopniowy upał przyjdzie w krotkich spodenkach do pracy, jak potem w takim upale musi pracowac w dlugich spodniach. Takie znaki mozna kierowac tylko do administracji, ktora nie ma ubran roboczych i ubiera sie jak chce. NIech popuka sie w głowke ten ktos kto taki zakaz wymyslil i kieruje go do pracownikow produkcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką 29.07.09, 10:31 Tyle że w banku pracujesz w tym w czym przyszedłeś i to zazwyczaj w klimatyzowanym pomieszczeniu, na produkcji nie koniecznie a czasem wręcz przy piecu i na auto z klimą po pracy też za bardzo liczyć nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk 29.07.09, 10:55 Pomimo tego, że rzeczywiście uważam te tabliczki skierowane do pracowników prdukcji za lekko przesadzone to rekacja związkowców i tak mnie powaliła na kolana: Na barykady za wolność i za ideały "solidarnościowe", żaden wyksztalciuch mi nie będzie mówił w czym mam chodzić do pracy! Boso pójde w imię mojej warcholskiej wolności!! Huzia na Józia!!! ........... litości... Nie mają się już czym zajmować te związkowe nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Fabryka to nie bank czy urząd IP: *.chello.pl 29.07.09, 11:29 Nie można porównywać banku czy urzędu z fabryką, litości! W tych pierwszym miejscach pracownicy mają kontakt z klientami, więc muszę być stosownie ubrani. Na halę nikt z postronnych nie zagląda - przecież nawet za bramę nie zostanie wpuszczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.07.09, 12:13 Wcale im sie nie dziwie. W Anglii norma jest, ze wszyscy wszystkich podaja do sadu o byle co. Jak ktos przyjdzie w spodenkach i sobie poobdziera kolanko, to oczywiscie bedzie to wina pracodawcy. www.nasze-przepisy.com Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj1 Firma,to nie prywatny folwark... 29.07.09, 12:22 Firma,to nie prywatny folwark pracowników.Jeśli komuś nie odpowiadają wymagania dot.stroju,w którym należy przychodzić do pracy,to niech zmieni pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Firma,to nie prywatny folwark... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:30 Jeżeli sądzisz, że pracodawca ma prawo decydować w czym PRZYCHODZĘ do pracy to jesteś w błędzie. Mogę się zgodzić by pracodawca decydował (np. ze względów bezpieczeństwa pracy lub prestiżu firmy) w czym MAM PRACOWAĆ. Uważam, że tak jak ma obowiązek dostarczenie odzieży roboczej/ochronnej, jeżeli chce, żeby ludzie mający kontakt z klientem wyglądali według jego upodobania niech kupi ubrania służbowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasxzasx Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: 193.111.166.* 29.07.09, 12:31 ja właśnie siedze w banku w szortach i sandałach. Moim zdaniem jesli ktoś pracuje na produkcji i ne ma kontykatu bezposredniego z klientem to powinien ubierać się jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.07.09, 13:08 Przecież nikomu nie przyszłoby do głowy przyjść do pracy w banku w krótkich spodenkach - wyjaśnia Stanclik. Stanclik myliśz się. Są państwa, gdzie urzędnik bankowy, policjant, wojskowy chodzą w szortach. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką 29.07.09, 15:28 Najpierw przyjdzie boso (w klapeczkach!) i w samych gaciach do pracy przy linii produkcyjnej, a potem płać mu rentę, płać mu odszkodowania, jak sobie ten paluch rozwali! Dyrektor fabryki nie docenił nizin poziomu umysłowego swoich pracowników. Obrazki to za mało, należało wynająć panią przedszkolankę, która wytłumaczy, dlaczego to źle pracować w klapeczkach przy linii produkcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złota 20 Do Nessie IP: *.subscribers.sferia.net 29.07.09, 16:26 nessie-jp napisała: > Dyrektor fabryki nie docenił nizin poziomu umysłowego swoich pracowników. > Obrazki to za mało, należało wynająć panią przedszkolankę, która wytłumaczy, > dlaczego to źle pracować w klapeczkach przy linii produkcyjnej. Niziny poziomu umysłowego to chyba u tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Chodzi nie o ubranie przy taśmie produkcyjnej, a o to by pracownicy ubierali się tak, jak podoba się dyrekcji również w drodze do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Do Nessie 29.07.09, 20:38 Przecież jest wyraźnie napisane, że przebierają się tuż przed fabryką? Więc o jaką drogę do pracy ci chodzi? Napisano również, że jeden z drugim imbecyl chodzi do pracy w japonkach. W japonkach! Jak na plażę! I w tych samych butach idzie na halę pracować. Ale matołkowi nie wytłumaczysz... Ciekawe, że pracując w biurze, nikt nie pyskuje, że "nawet w drodze do pracy" musi się ubierać porządnie i na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiunw Re: Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryk IP: 91.206.65.* 29.07.09, 15:57 Ty tępa pało że śmigasz sobie po biurowcach w zasranym garniturku to jest ok. postaw się na miejscu pracownika produkcyjnego gdzie siedzi cały czas na hali w gorącu i syfie ty ty mu jeszcze każesz chodzić do pracy (a nie w pracy) w określonym stroju? Proponuje chodzić Tobie na zakupy i do restauracji w stroju klauna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.09, 00:18 Jestem pracownikiem firmy produkcyjnej, gdzie obowiązuje dress-code. Mnie, jako bezpośrednio zatrudnionego na produkcji, w godzinach pracy obowiązuje strój roboczy dostarczony przez pracodawcę. W trakcie szkoleń, jestem zobowiązany do stroju koszula z długim rękawem oraz spodnie materiałowe. Jeans jest wprost zakazany. Natomiast do pracy przychodzę w T-schirtcie, krótkich spodenkach i sandałach, bo jest mi tak wygodnie. W ciągu 5 minut po wejściu do firmy przebieram się w strój roboczy, bo inaczej nie zostanę dopuszczony do pracy. Proste jak cytryna:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_slayer Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką 05.08.09, 15:45 mam nadzieje że się nie stosujecie do tego chorego zarządzenia ,nie dawajcie sobą pomiatać konstytucja wam gwarantuje prawo do ubierania się wedle własnego gustu i jakiś pajac nie może być ponad prawem w tym względzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Chrószc Krótkie spodenki lepiej zostawić przed fabryką IP: *.internetunion.pl 27.05.10, 00:43 Też jestem doktorem:) Co z tego? Nie wiem. Obawiam się, że panowie z zarządu mają za durzo czasu. Co komu do krótkich spodenek? Prawda jest taka, że np.: na Słowacji (Nitra-znam z autopsji), nikt nie zwróci uwagi, kiedy przy 30 stopniowym upale ktoś przyjdzie w szortach. Wszystko jedno czy to jest Słowacka Akademia Nauk czy knajpa. Ludzie! Trochę dystansu i ni dajmy się ubrać w uniformy;) Z poważaniem Aleksander Chrószcz dr n. wet. Odpowiedz Link Zgłoś