Gość: nowicjusz. IP: *.net.pbthawe.eu 10.04.10, 14:05 Mam problem. czy są jakieś kłopoty z zabraniem laptopa na samolot ? Lecę do Egiptu. Proszę o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawiedliwy Re: Laptop. IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.10, 20:09 Gość portalu: nowicjusz. napisał(a): > Mam problem. czy są jakieś kłopoty z zabraniem laptopa na samolot ? Nie, ale lepiej zapakuj go "głównego" bo w podręcznym będziesz musiał go otworzyć, odpalić a czasami nawet rozebrać (w ramach tego co można wyjąć bez narzędzi - dysk, napędy, baterię na pewno) czym doprowadzić do szewskiej pasji pozostałych pasażerów, którzy będą przez Ciebie musieli niepotrzebnie czekać, a wierz mi - przed odlotem nic tak nie irytuje jak bezczynne czekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: Laptop. IP: *.aster.pl 11.04.10, 20:40 Gość portalu: sprawiedliwy napisał(a): > Gość portalu: nowicjusz. napisał(a): > > > Mam problem. czy są jakieś kłopoty z zabraniem laptopa na samolot ? > > Nie, ale lepiej zapakuj go "głównego" bo w podręcznym będziesz musiał go > otworzyć, nie słuchaj go. laptopa trzeba mieć zawsze przy sobie. może się zdarzyć, że nie będzie działał po otwarciu walizki, od rzucania bagażu po taśmie może stłuc się ekran, a co więcej w ogóle możesz go tam nie znaleźć. przewoźnicy często zaznaczają, żeby cenne rzeczy mieć przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
miskidomleka Re: Laptop. 11.04.10, 23:23 Oczywiście, mnóstwo ludzi lata z laptopami w bagażu podręcznym, przecież często nawet pracują w trakcie lotu. Trzeba go tylko wyjąć z torby/plecaka przy prześwietlaniu i prześwietlić osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.jacek Re: Laptop. 19.04.10, 15:02 Nie ma problemu zabrraniem laptopa, musisz go tyllko zapakować do torby podręczznej, przy odprawie będziesz musiał go wyjąc i otworrzyć Odpowiedz Link Zgłoś