rubelek 16.10.04, 09:46 Przypominam i zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie Stowarzyszenia Gejów w LOT, jakie odbędzie się dziś o 19 w Lolku. Z pozdrowieniami. T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: none Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 22:21 załóżcie ZWIĄZEK ZAWODOWY debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOTnik Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.lot.pl 19.10.04, 22:46 Hmmm...skoro inne linie lotnicze ( BA, LH, Air Canada, KLM ) maja gejowskie zwiazki zawodowe, dlaczego nie LOT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:51 Bo tam to są prawdziwi geje, a u nas, to niestety same _p e d a ł y_ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:50 Jak mozecie sie tak chamsko zachowywac?Pedro, None sami jestescie debile, brak mi juz slow na te chamskie komentarze, skoro caly czas obrzucacie miesem gejow to cos z wami jest bardzo nie tak widocznie sami mace jakies problemy z ktorymi nie umiecie sobie poradzic. To co robicie swiadczy o tym ze jestescie beznadziejnie dziecinni, niedojrzali i nie macie za grosz KLASY! mam nadzieje ze nigdy w realu was nie spotkam w przeciwienstwie do pogodnego i usmiechnietego, mimo tych ciaglych idiotycznyck komentarzy, Rubelka. Ludzie GET A LIFE! jestescie juz nudni w swojej glupocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:55 A tak btw czym sie rozni gej od pedala??? roznica polega na tym ze albo ktos ma klase i kulture osobista i nie obraza innego czlowieka tylko dlatego ze jest GEJEM albo tez ktos jest prostakiem, chamem tudziez kryptogejem ktory nie potrafiac pogodzic sie z wlasna odmiennoscia zwalcza wszelkie jej przejawy dookola siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Do stewardów z LOT-u 20.10.04, 11:09 Mini - rozumiem i podzielam Twoje wzburzenie, ale najlepszym lekarstwem na takie chamskie zachowania jest po prostu olewanie takich postow. Niestety zawsze sie znajdzie ktos (lub wiecej ktosiow) z malym fiutkiem, kto na forum "samoloty" lub "personel pokladowy" bedzie pisal "wy pedaly z LOT-u, hyhyhy" i uwazal ze to taki swietny dowcip. Palantow w tym smutnym kraju nie brakuje i dlatego np. samoobrona jest w sejmie. A dla Rubelka respect. 3-maj sie! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
manzana2 Re: Do stewardów z LOT-u 20.10.04, 12:05 Macie racje tylko skad sie bierze takie prostactwo? Ja tego nie moge pojac! Jak czytam te ciagle ujadanie pt. pedaly, debile itp. to juz mi slow brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Do stewardów z LOT-u IP: 212.180.161.* 20.10.04, 16:39 Gadacie ze sa pedalami i gejami, a nie zwracacie na jedna rzecz uwagi. Jak pracuja, jak sie zachowuja w stosunku do pasazerow. Moze na poczatku na tego typu sprawy byscie zaczeli rozwazania. A nie na temat tego z ktorym z kolegow spi itp. Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:43 > Gadacie ze sa pedalami i gejami, No doobra! Już nie będziemy tak gadać. Teraz jedynie będziemy mówić, zgodnie z prawdą, że są HOMOSEKSUALISTAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_z_was Re: torebka go !!! 20.10.04, 17:59 Co masz na mysli mowiac i po klopocie??? Znasz ich,pracujesz z nimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek torebka go !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 21:32 brzydzil bym sie pracowac z tym prostactwem co obraza manzane i kolegow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_z_was Re: torebka go !!! IP: 212.180.161.* 22.10.04, 12:43 Skoro Cie brzydza stewardzi to sie nie wypowiadaj. A prostaccy to oni na pewno nie sa. Predzej ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek torebka go !!! IP: *.u.mcnet.pl 22.10.04, 13:48 a czy ja cos powiedzialem o stewardach ??? w szczegolnosci - czemu ich podejrzewasz o prostactwo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_z_was Re: torebka go !!! 23.10.04, 12:56 Gość portalu: jacek napisał(a): > brzydzil bym sie pracowac z tym prostactwem co obraza manzane i kolegow > To sie nie brzydz i nie odzywaj skoro prawie o nich nic nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: torebka go !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 08:59 Wiem, wiem, jedenma fajne pyłki na życie ;) Przyjemnie je lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek przyjemniej niz sie podszywac IP: *.u.mcnet.pl 25.10.04, 10:35 nie masz swojego nicka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_z_was Re: przyjemniej niz sie podszywac 25.10.04, 16:08 Mam i jak widzisz pisze z niego. A co podszywania to pozostawiam to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Do stewardów z LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:03 > A tak btw czym sie rozni gej od pedala??? Ano mniej więcej tym samym czym: gospodarz domu od ciecia, pracownik ochrony od stróża, account manager od kierownika, konserwator powierzchni poziomych od sprzątaczki. Czyli głównie dobrym samopoczuciem tego drugiego, jak się go nazwie tym pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś