Dodaj do ulubionych

Strona okęcia nie działa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:50
wie kotś co się dzieje? A może tylko u mnie?

Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Minu Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:57
      Już działa - to musiało być coś u mnie.
      • Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.oi.pg.gda.pl / *.oi.pg.gda.pl 25.02.05, 13:59
        Stronka dziala. Kurcze, a juz mialem nadzieje, ze szykuja nowy, lepszy site, ze
        sledzeniem lotow on-line i innymi bajerkami :)
        • Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:44
          czlowieku zejdz na ziemie, jestesmy w polsce jakie ty bajerki chciales ogladac
          na stronach PPLu na niektorych lotniskach PAPI in ciezko zalozyc a co dopiero
          bajerki w internecie;-)
          zobacz na stronke portu w pradze jak chcesz bajerki ;-)
          • Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.05, 19:57
            A tam bede schodzil na ziemie, za daleko mam :) A tak serio - slyszalem kiedys,
            ze planuja unowoczesnic site'a ale co znaczy slowo "plan" w polskich realiach,
            to my juz dobrze wiemy ;-)
            • Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:53
              mysle ze maja to totalnie gdzies, kaska leci strumieniami (niedlugo jeszcze
              wieksza bedzie) to co se tylek zawracac strona i jej wygladem, jakas jest wiec
              po co nowa robic?
    • math04 Re: Strona okęcia nie działa 25.02.05, 14:55
      Tak się jakoś dziwnie składa że ta strona często się blokuje i działa tak jak
      urzędnik któremu tzw. państwo płaci za to co jest, a nie za to co robi. No cóż,
      nie pozostaje nic innego jak się przyzwyczaić!
      • Gość: ex-ray Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:34
        żebyście się nie zdziwili już niedlugo... w marcu rusza on-line.
        • Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:58
          co rusza online ??
          • Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.05, 16:49
            Pewnie chodzilo mu o rozklad lotow online ale to tylko moje przypuszczenia
            oczywiscie...
            • Gość: ex-ray Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:06
              ROZKŁAD LOTÓW ON-LINE kolego no.
              A tak w ogóle to co to znaczy strona Okęcia? Czy na tej stronie choć raz jest
              użyte słowo Okęcie? To lotnisko już dawno nazywa się inaczej.
              • math04 Re: Strona okęcia nie działa 28.02.05, 19:33
                to że będzie rozkład on-line nie znaczy że strona nie będzie się blokować: to
                zależy od serwera, łączy, a nie od dodatkowych skryptów!
                Blokuje się, bo ileś ludzi chce na nią wejść, a ona nie wydala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka