Gość: Miniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:50 wie kotś co się dzieje? A może tylko u mnie? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minu Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:57 Już działa - to musiało być coś u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.oi.pg.gda.pl / *.oi.pg.gda.pl 25.02.05, 13:59 Stronka dziala. Kurcze, a juz mialem nadzieje, ze szykuja nowy, lepszy site, ze sledzeniem lotow on-line i innymi bajerkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:44 czlowieku zejdz na ziemie, jestesmy w polsce jakie ty bajerki chciales ogladac na stronach PPLu na niektorych lotniskach PAPI in ciezko zalozyc a co dopiero bajerki w internecie;-) zobacz na stronke portu w pradze jak chcesz bajerki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.05, 19:57 A tam bede schodzil na ziemie, za daleko mam :) A tak serio - slyszalem kiedys, ze planuja unowoczesnic site'a ale co znaczy slowo "plan" w polskich realiach, to my juz dobrze wiemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:53 mysle ze maja to totalnie gdzies, kaska leci strumieniami (niedlugo jeszcze wieksza bedzie) to co se tylek zawracac strona i jej wygladem, jakas jest wiec po co nowa robic? Odpowiedz Link Zgłoś
math04 Re: Strona okęcia nie działa 25.02.05, 14:55 Tak się jakoś dziwnie składa że ta strona często się blokuje i działa tak jak urzędnik któremu tzw. państwo płaci za to co jest, a nie za to co robi. No cóż, nie pozostaje nic innego jak się przyzwyczaić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-ray Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:34 żebyście się nie zdziwili już niedlugo... w marcu rusza on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:58 co rusza online ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuMike Re: Strona okęcia nie działa IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.05, 16:49 Pewnie chodzilo mu o rozklad lotow online ale to tylko moje przypuszczenia oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-ray Re: Strona okęcia nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:06 ROZKŁAD LOTÓW ON-LINE kolego no. A tak w ogóle to co to znaczy strona Okęcia? Czy na tej stronie choć raz jest użyte słowo Okęcie? To lotnisko już dawno nazywa się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
math04 Re: Strona okęcia nie działa 28.02.05, 19:33 to że będzie rozkład on-line nie znaczy że strona nie będzie się blokować: to zależy od serwera, łączy, a nie od dodatkowych skryptów! Blokuje się, bo ileś ludzi chce na nią wejść, a ona nie wydala! Odpowiedz Link Zgłoś