kuti_master 03.08.03, 23:12 I tak oto ogłaszam II edycję FORligi za otwartą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 03.08.03, 23:14 No to,panowie zaczynamy zabawę. Samych sukcesów. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 03.08.03, 23:22 Jestem w FORlidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.izacom.pl / 192.168.1.* 04.08.03, 00:29 Obronca tytułu zglasz sie na start Team juz gotowy "Adee Team P-ń" Prezes Adee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaru Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: 217.8.191.* 04.08.03, 00:51 Witam wszystkich i zycze powodzenia forligowcom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 05.08.03, 21:00 Witam, samych sukcesow zycze wszystkim FORligowcom. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
klimon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 05.08.03, 22:50 niech wygra najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 06.08.03, 08:49 Witam wszystkich. Wreszcie znowu będa emocje. Wytyczmy zadania, zadeklarujmy cele i do boju FORligo ! A tak na poważnie to moja wizja składu drużyny zmienia się niemal co godzinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.ustronie-morskie.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:25 Ja mam tylko 1.5 godz na wszystkie zakupy.Ciekawe co mi z tego wyjdzie.Podobno co nagle to po diable.Az sie boje.No niewazne jakos to bedzie.Najwyzej nigdy nie napije sie browara ktore obiecal stawiac Ugi jak ktos zdobedzie wiecej punktow od niego(chodzi ofkors o Beer Commando). Spadam lezec jak slon na plazy ale po drodze strzele sobie tyskacza za 3 zeta. Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 06.08.03, 15:25 no tak prezes pije piwko na plaży ...nic tylko pozazdrościć... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 06.08.03, 13:56 Ja z grona 6piłkarzy muszę wybrać trzech i kadra FCMK będzie skompletowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 06.08.03, 21:06 Ja już kadrę skompletowałem z dwa dni temu.Teraz tylko słucham,czy któryś się nie przeziębił. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: FORliga 2003 - runda jesienna 06.08.03, 22:16 Witam!!! Mam nadzieję,że w tym sezonie powalczę o coś więcej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.08.03, 19:50 Ludzie piszcie coś,bo nie chce mi się szukać tematu po wszystkich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: 212.69.68.* 07.08.03, 21:43 coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.izacom.pl / 192.168.1.* 07.08.03, 23:58 Moze prezes założyciel rozeslałby kod do naszej ligi?? Uprzejmi proszę adrian.b@gazeta.pl (moze zbytnio sie spiesze ale lepiej dmuchac na zimne) Adee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tompie Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.icpnet.pl 08.08.03, 16:58 Wpadłem w panike!!! Potwierdzam udział wszedzie tam gdzie powinienem zrobic to juz dawno i jeszcze kompletuje druzyne.Totalna panika Oczywiscie zgłaszam sie do FORLigi i bede bronił wicemistrzostwa Tompie Świt Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 08.08.03, 21:42 Gość portalu: Tompie napisał(a): > Oczywiscie zgłaszam sie do FORLigi i bede bronił wicemistrzostwa wicemistrzostwa? a to dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 08.08.03, 21:35 > Moze prezes założyciel rozeslałby kod do naszej ligi?? Uprzejmi proszę > adrian.b@gazeta.pl (moze zbytnio sie spiesze ale lepiej dmuchac na zimne) Adee No właśnie, przydałoby się. Ja wyjeżdżam jutro na tydzień na urlop i nie wiem jak będzie u mnie z dostępem do netu, więc wolałbym go dostać jak najszybciej. W każdym razie z konieczności będę musiał już jutro do południa :( ustalić skład na następną kolejkę. Pozdrawiam Elektron Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Wtopa na dzieńdobry 08.08.03, 21:40 Historyczny lider (czyli ja :) kapitalnie rozpoczyna sezon z Tkoczem, Sadzawką i Moimszalikiem w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Wtopa na dzieńdobry IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 08.08.03, 21:43 Nie łam się.Do końca daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Wtopa na dzieńdobry 08.08.03, 21:51 Gość portalu: krzrek napisał(a): > Nie łam się.Do końca daleko. "Nie łam się... połam się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: Wtopa na dzieńdobry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 20:39 Ja kibel na calego. Zreszta jak zawsze na inauguracje. POwiem tylko ze kapitanem u mnie byl Saganowski. Wiecej szczegolow chyba nie potrzeba. Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antulio Re: Wtopa na dzieńdobry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 17:25 Gość portalu: Okeciak napisał(a): > Ja kibel na calego. > Zreszta jak zawsze na inauguracje. > POwiem tylko ze kapitanem u mnie byl Saganowski. > Wiecej szczegolow chyba nie potrzeba. > > Pozdrawiam Oke No to będzie ciekawy wynik naszego meczu bo u mnie także Sagan kapitanem :) Ale poza tym Legia górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek FORliga 2003 -po 1-szej 10.08.03, 19:45 No to jak poszło Prezesom w inauguracji. Słyszałem już,że co niektórym puściły nerwy. U mnie skromnie,coś koło 48pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Re: FORliga 2003 -po 1-szej IP: *.izacom.pl / 192.168.1.* 10.08.03, 22:02 ja jakies 51 tyz przed kolejka sprzedalem sagana+ sprzedalem rockiego- i nowackiego- a zakupilem zurawia itd czyli ogolnie wyszedlem na 0 Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 11:29 Witam! Do końca wahałem się kogo kupić do pomocy... Młodych: Nowackiego i Sobolewskiego, czy doświadczonych: Górskiego i Dembińskiego... Miałem nawet zamiar wystawić dwie drużyny (sic!)... Po burzy mózgu postawiłem na jedną drużynę z... duetem G&D i na dzień dzisiejszy pluję sobie w brodę (czytaj: minus 11 pkt.)... Jednak transferów nie dokonam, gdyż w zeszłej edycji nerwowe ruchy drogo mnie kosztowały... Liczę, że zgredziki się przebudzą... Po pierwszych doniesieniach (ok.50 pkt.), liczę na ulokowaniu się gdzieś w środku stawki naszej ligi, co będzie idealną pozycją wyjściową do ataku na szczyty tabeli... A więc... ...DRŻYJCIE! PZDR. UgU Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 11:39 A ja na ostatnim zgrupowaniu przed rozpoczęciem I kolejki miałem wizje i zamieniłem Sikorę na Slusarskiego. nie muszę teraz dodawać że była to czarna wizja... niestety nie mam tak stalowych nerwów i pogoniłem rezerwowego Lechitę. pzdr ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 14:33 To jeszcze nic, ja przy ustalaniu składu do WL miałem drużynę z Piekutowskim w bramce i obroną Groclinu - gdy przyszły Piłkarzyki postanowiłem jednak zmienić Groclin na Gieksę... Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 15:13 haha no to przyznaję Ci palmę pierwszeństwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl nieoficjalnie 1 kolejka IP: 157.25.130.* 11.08.03, 16:02 złocistokrwiści 55pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambroz Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 17:39 a o mnie zapomniałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 18:03 Ambroz, jako ze jestes zaliczany do piwoszy - to miales dostac kod na gg od pozostałych kompanów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 11.08.03, 18:33 Czekam na zapisanie się do ligi. -Cirkon -Chechaouen -Jarek55 -Lucas -Mufan -Tompie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Wtopa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 19:21 Nawet nie bede pisal ile zdobylem punktow. Szkoda gadac. Wstyd jak beret. Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek normalka IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 11.08.03, 20:14 Zaczynam tradycyjnie.Środek tabeli,potem powinien być lekki spadek i wreszcie marsz do góry.A czy się sprawdzi?Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: normalka IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.08.03, 20:25 u mnie 49, kak dla mnie to moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: 157.25.130.* 12.08.03, 09:21 Jarek55 będzie dostępny koło czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 12.08.03, 09:15 A więc nie było tak najgorzej 48 pkt na początek daje niezłą sytuację wyjściową do ataku...po - 2 Adżema z GKS byłem juz pełen najgorszych przeczuć. sytuację uratował Piekutowski, Nowacki, Kryszał i cpt Żurawski. Paru zawodnikow zawiodło i są juz na mojej prywatnej czarnej liście...a jednego odstawiłem juz na pociąg do Poznania :) pzdr i nara! Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 13.08.03, 12:22 Pełno pseudokiboli odwiedziło nasze forum - toteż muszę podbić nasz wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Druga kolejka... 15.08.03, 11:28 Jak zapowiadałem: nikogo nie kupiłem, nikogo nie sprzedałem... Wymieniam tylko Górskiego na Jarzębowskiego... Plan minimum - 60 pkt. Drżyjcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Druga kolejka... IP: 212.69.68.* 15.08.03, 12:36 ja wymieniłem Pastuszkę (koniec sentymentów- kepszy był jak grał w Koronie) na Władzię z Wisły (jeszcze dosyć tani, lecz powinien w przyszłości punktować). W składzie dam pograć kilku rezerwowym. Zieniłem też kapitana. Trochę pokerowe zagranie lecz może się opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Druga kolejka... IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 15.08.03, 15:08 LOL. chcialem sprzedac Terleckiego i... nie trafilem we wlasciwy trojat, zamiast niego sprzedalem nie chcacy Brasillie;))) kompromiacja! no i startuje do 2 kol z -6 na koncie (wczesniej pozbylem sie Sagana). a Brasilli juz nie kupilem, bo to dupa nie skrzdlowy. mam nadzieje ze nie zaszaleje nagle w meczu z Polkowicami. ale z tym Terleckim to zaszalem, ale wstyd;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek W rozterce IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 15.08.03, 22:05 Dopiero jeden mecz za nami,a ja już jestem w wielkiej rosterce. Co prawda zagrało u mnie tylko 4 piłkarzy,ale 23 pkt.zrobili.No i nie wiem,czy powoli cieszyć się,że wynik będzie ładny,czy mając w pamięci występ Sagana w ostatniej kolejce,czekać cierpliwie do ostatniego gwizdka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: W rozterce IP: 212.69.68.* 15.08.03, 22:18 ja też miałem 4 i "tylko" 16 pkt krzrek tak trzymaj a MaLuK będzie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: W rozterce IP: 212.69.68.* 15.08.03, 22:26 korekta mam na razie 22 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: W rozterce IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 16.08.03, 11:24 Gość portalu: marsl napisał(a): > ja też miałem 4 i "tylko" 16 pkt > krzrek tak trzymaj a MaLuK będzie najlepszy no to chlopaki zaraz wam zanize srednia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: FORliga 2003 - runda jesienna 15.08.03, 22:56 U mnie bez rewelacji.Wystawiłem Burego i Kryszała i prawdę mówiąc liczyłem na więcej.Coś mi się wydaje,że początek tego sezonu niezbyt mi się udaje.Chyba się starzeję jak nasz Franio Smuda :-(.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 14:35 Mi tez cos nie idzie w tym sezonie. Znow bede mial z 20 punktow no moze deczko wiecej. NIe wiem co sie dzieje. No i pisze ten post coby podciagnac Forlige bo przez tych spamerow wyladujemy zaraz na drugiej stronie Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 17.08.03, 18:54 Sprzedałem przed kolejką muszalika 8pkt (za samego gola) + 2za prowizję w plecy!! (bez komentarza) Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Kuti, HELP!! 18.08.03, 06:36 Przypadkowo wypisalem sie z FORligi :( Kliknalem ten durny banerek "Wypisz sie" i ciaaach! Wiec plizzz, podeslij mi jeszcze raz kod asap. Z gory dzieki! :-) Pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Dzieki krzrek! Alarma odwolana ;) 18.08.03, 10:36 A tak btw, to bylo nas w lidze 18 ekip w zeszlym sezonie, a obecnie jest 17, czyli na ile jestem biegly w rachunkach brakuje jednego teamu... pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Dzieki krzrek! Alarma odwolana ;) 18.08.03, 11:12 Nie wpisał się jeszcze Tompie - a wracając do drugiej kolejki to powiem jedno: n ę d z a Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 II kolejka.... 18.08.03, 13:35 Nędza to mało powiedziane... tak słabo nie zacząłem żadnej z dotychczasowych edycji Piłkarzyków. ok 35 pkt w tej kolejce to wynik baaardzo daleki od oczekiwań. polityka transferowa przed sezonem nie wypalila a zmiany w trakcie są bardzo bolesne - punktowo oczywiście. życzę tymczasowym liderom naszej elitarnej by mocno punktowali i wyniesli naszą lige jak najwyżej. ja nastawiam się już na pogoń i to chyba nie szybciej niż w drugiej części sezonu.pzdr! P.S Mój siostrzeniec który nie ma pojęcia bladego o polskiej skopanej i obstawiał w ciemno bo mu się np nazwisko spodobało walnął koło 50-u a ja musze teraz samotnie znosić upokorzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: II kolejka.... 18.08.03, 19:43 mirekl3 napisał: > Nędza to mało powiedziane... tak słabo nie zacząłem żadnej z dotychczasowych > edycji Piłkarzyków. ok 35 pkt w tej kolejce to wynik baaardzo daleki od > oczekiwań. polityka transferowa przed sezonem nie wypalila a zmiany w trakcie > są bardzo bolesne - punktowo oczywiście. życzę tymczasowym liderom naszej > elitarnej by mocno punktowali i wyniesli naszą lige jak najwyżej. ja nastawiam > się już na pogoń i to chyba nie szybciej niż w drugiej części sezonu.pzdr! > > P.S Mój siostrzeniec który nie ma pojęcia bladego o polskiej skopanej i > obstawiał w ciemno bo mu się np nazwisko spodobało walnął koło 50-u a ja musze > teraz samotnie znosić upokorzenie... Ja jeszcze bardziej się upokarzam. Gram również w lidze zawodników grających w Fifę - jako Mistrz Pl (skromność) powiedziałem, ze w Piłkarzykach jestem długo grającym prezesem, więc resztę stawki wdepczę w ziemię... na razie jestem na 3msc a myślałem, że będę miał już sporą przewagę nad resztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach Nędza:( w 2kol IP: *.futuro.zax.pl 22.08.03, 20:04 Nędza? Ale info dnia! Trzeba grać w Grocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 18.08.03, 11:16 Witam! Tak jak zapowiadałem - uczyniłem... 60 pkt. stało się faktem... Pewnie część z Was ma już dość moich lamentów nad zmianą (w ostatniej chwili) kapitana z Rasiaka na Kryszałowicza, ale zrozumcie to mi pomaga... *-) Pierdło przez to 5 (słownie pięć) punkciorów... Olabogalaboga! *-) Dobra, czas się pozbierać... Pierwszy w tej rundzie transfer: Podbrożny - out; Rocki - in (ponownie myślałem o Sobolewskim, ale chyba się już wyprztykał)... Myślę, że po kolejnej kolejce, transakcja zwróci mi się z nawiązką... Obecnie w ekipie pięciu kopaczy z Groclinu... Coś mi mówi, że dobra to taktyka... PZDR. wszystkich tradycyjnym - DRŻYJCIE! UgU Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 18.08.03, 16:29 Bede na Lecznej, wiec jako pierwszy dowiem sie, czy Ugu dobrze wykombinowal ;) Mam nadzieje, ze taktyka oparta na grajkach z Grodziska przynajmniej w najblizszej kolejce nie wypali hehehe. pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek GKS? IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 18.08.03, 20:17 Czy ktoś zorientowany w tym całym bałaganie z GKS,wytłumaczy mi skąd Wróbel ma u mnie 4pkt. i czy jeszcze dostanie 1 za zwycięstwo. Tyle co ja wiem - 2 za podstawowy skład,(-1)za żółtko,1 za zwycięstwo,to mi daje 2 pkt.Dlaczego ma już 4? a być może jeszcze jeden. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: GKS? IP: 212.69.68.* 18.08.03, 20:38 kochana redakcja die dała +! za zwysięstwo. Podobno dopiszą po 3 kolejce mimo wszystko MaLuK na 1 miejscu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 20.08.03, 10:46 Jestesmy na 79 miejscu w rankingu lig. Mysle, ze to dobry punkt wyjscia do ataku na czolowke tabeli! ;-) pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 20.08.03, 14:50 Byćmoże na 79, ale zapewne jesteśmy pierwszą uczciwą ligą w rankingu - bez tysiąca przypadkowych prezesów i łapaniu najlepszych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 20.08.03, 15:20 No i z tradycjami! :-) (jak to niektorzy mowia: 'z zaslugami' hehe) Szkoda tylko, ze Tompie sobie odpuscil... pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl 20.08.03, 22:26 Tompie wróci.Tak mi się wydaje.Jak nie,to w następnym sezonie dostanie na wejściu z 50 pkt.karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: FORliga 2003 - runda jesienna 21.08.03, 13:51 Jak ktoś Wam okrada mieszkanie to trudno myśleć o piłkarzykach i latać codziennie do kafejki-to odnośnie Tompiego.Sam to przerabiałem przez jakiś czas...tak więc ma wybaczone... A wracając do ligi to pomysł z braniem pod uwagę średnej punktów byłby lepszy... Ja sam zastanawiam się nad zmianą trenera,bo tak odległe miejsce jest poniżej oczekiwań.Drużyna potrzebuje mocnego kopniaka...i oby go dostała już w 3 kolejce...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tompie Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.icpnet.pl 22.08.03, 18:34 Witam Wszystkich Szanownych Prezesow. Dzisiaj jeszcze ustalam skład i taktyke nie z klubowego gabinetu ale z kafejki. No ale w koncu znalazła sie kasa w domowym budzecie na nowego kompa i pewnie około srody nowy składak bedzie dumnie stał na moim prezesowskim biurku.Wreszcie bede mogł poudzielac sie na forum strasznie mi juz tego brakuje. A wiec do srody wirtualni przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: FORliga 2003 - runda jesienna 22.08.03, 21:57 Brawo Tompie, ja natomiast kontynuuje serial "Rewelacyjne transfery" Rasiak za Franka (który strzelił bramkę...) Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 23.08.03, 13:33 A ja zakupiłem Rasiaka za Jelenia, a Franka i tak posiadam. Ale mimo wszystko znów będzie chyba lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
okeciak Re: FORliga 2003 - runda jesienna 23.08.03, 09:56 Ja sie nie udzielam bo z moimi dokonaniami w tym sezonie to wstyd dzioba otworzyc. Pozdrawiam Oke Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 23.08.03, 19:50 > Ja sie nie udzielam bo z moimi dokonaniami w tym sezonie to wstyd dzioba > otworzyc. > He, he skąd ja to znam. Zacząłem co prawda znakomicie, ale z braku czasu nie przyłożyłem się jak należy do ustalania składów i teraz zbieram owoce swojego lenistwa :(. Ale od następnej kolejki na pewno się poprawię. Elektron Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Dekapitacja stanie się faktem?!? 24.08.03, 10:40 Witam! W ekipie - chwilowego - lidera ligi - zadyszka... Wszyscy zawodnicy spisali się grrrrrubo poniżej oczekiwań (grać bedzie jeszcze Jarzębowski, ale na kokosy nie liczę)... Circa about: 30 pkt. - DRAMAT! Prezes podejmie decyzje personalne po powrocie z Ciechocinka (środa/czwartek)... W krótkiej, telefonicznej rozmowie z trenerem oświadczył, iż nie życzy sobie więcej kolejki na tak żenującym poziomie... Minimum na następny weekend to 60 pkt. *-) W innym wypadku gilotyna rdzewiejąca w lochach pod płytą boiska przypomni sobie lata świetności... Polecą głowy! Ciekawym, na jakim miejscu wyląduje... Jeddnak niezależnie od pozycji zapowiadam bezpardonową walkę o powrót na fotel lidera! Drżyjcie! UgU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 25.08.03, 13:45 i wszystko wróciło do normy... ;) oczywiscie zartuję, ja wcale nie jestem zarozumialy i pewny siebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 25.08.03, 14:30 Gratulacje dla nowego lidera !!! Widzę że wicemistrz z poprzedniej edycji odzyskuje formę. Ja na razie cieszę się z wejścia do dziesiątki. chociaż nie zaspakaja to moich ambicji w żaden sposób. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Po 3-ciej kol. IP: *.smlw.pl 25.08.03, 18:25 Totalna klapa.Nie ma o czym pisać.Trzeba przeanalizować tak kiepski występ,znaleźć przyczyny i wyciągnąć wnioski. Jeśli to nie pomoże,to nic tylko palnąć sobie w łeb. Pozdrawia zasmucony prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Po 3-ciej kol. IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 27.08.03, 00:58 bylo by lepiej gdybym Vuko nie wywalil, a tak tylko 52 pt. wrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Wrażenia po trzech kolejkach 25.08.03, 20:34 Wreszcie zabieram się do roboty. Choc wynik jest nadzwyczaj dobry w stosunku do poniesionych nakładów, to jednak teraz wychodzi "wąskie pole manewru", które sam sobie zrobiłem sklecając na szybko drużynę na 1-szą kolejkę. Jak chyba większość czekam na uzbieranie 175pkt aby móc podpisać umowę z najbardziej hojnym sponsorem. Oj, przydałoby się podreperować budżet, nieprawdaż?? Niezbędne transfery zostały co prawda dokonane, choć nie jest to jeszcze skład jaki prezes widziałby u siebie. No i najważniejsze. Prawdę mówic do roboty musimy wziąść się wszyscy, bo miejsce naszej FORligi... no panowie musimy choć wskoczyc do setki! Życzę wszystkim powodzenia Elektron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Wrażenia po trzech kolejkach IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 26.08.03, 00:46 Czy ktoś może przedstawić końcową tabelę FORligi z zeszłej rundy??? Byłbym wdzi ęczny... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Wrażenia po trzech kolejkach 26.08.03, 01:13 Wolałbym 1kol zeszłej rundy (FC Masters - historyczny lider - to były czasy:D), ale końcowa wyglądała następująco: 1 Adee Adee Team Pozna Elf 712 69 2 chechaouen FC Chechaouen Elf 662 69 3 Tompie Świt Poznań Elf 657 70 4 Mirekl FCJeleniag Elf 655 64 5 krzrek KS Leszcze Multibank 633 72 6 Kuti Masters Kraków Elf 630 71 7 Elektron Electro Boyz Multibank 627 76 8 Jan Lewandowski Cyklon Lębork Blue Sky Travel 625 57 9 klimon Gladiatory Elf 618 57 10 cirkon LKS Drzewce Elf 606 52 11 Yaru FC Sulejówek Elf 606 60 12 OKECIAK F.C.OKECIE Elf 600 63 13 ugugunan ugugunana Elf 591 78 14 Bachus Triceps Squad Elf 586 58 15 ambroz ambroziki Multibank 559 62 16 marsl Złocistokrwiści Elf 544 43 17 Mallina zdolne chlopaki Elf 530 60 18 lucas_emperor EMPEROR Kielce Elf 517 54 Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Liderzy 26.08.03, 14:36 W rundzie wiosennej FORliga miała dwóch liderów (FC Masters Kraków w 1kol i od 2. aż do końca rozgrywek Adee Team Pozna). Natomiast na jesień mamy po trzech kolejkach już trzech różnych liderów (podopiecznych kolejno: Elektrona, Ugugunany oraz Chechaouena)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Liderzy IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 26.08.03, 14:51 no to może już starczy tych zmian ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Liderzy 26.08.03, 23:53 Dochodzą mnie słuchy, że szykowany jest czwarty,... podobno z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Re: Liderzy IP: *.izacom.pl / 10.2.1.* 27.08.03, 00:18 ..a ja słyszaęłm ze planowany jest powrót do najbardzeij doswiadczonego w liderowaniu prezesa z Poznaia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Liderzy IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 27.08.03, 00:57 i tak Kielce zawsze gora... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Liderzy 27.08.03, 12:27 Wycinek jakiejś gazety wpadł mi w rece: "III liga - 1kol: Wisła Kraków II - Kolporter Korona Kielce 2-0" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Liderzy IP: 212.69.68.* 27.08.03, 20:20 było tak Korona - Wisła II 0-1 ale teraz w lidze Koroneczka na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Liderzy 27.08.03, 20:29 Zapomniałem dodać, że gazeta była poplamiona klubową kawą... Odpowiedz Link Zgłoś
olenap SmOCzyc4 zaprasza do ligi Zi3LOnI 27.08.03, 22:57 ja witam i zapraszam na moje pokoje :))) 7934036481 - dla przyjaznych ziółkom i kotom. SE wszystkich - oczywiście:D:D:d Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 ...przed IV kolejką 28.08.03, 11:32 Szykuje się w klubie bratobójcza walka napastników w tej kolejce. Nie jestem przekonany ,że to dobry pomysł , ale jak zwykle mądrzejszy będę po weekendzie. A tak na marginesie szykuję do gry jedno lub nawet dwa egzotyczne nazwiska z legendarnego a nieco upadłego ostatnio klubu. Może znowu wpuszczam się w niezły kanał ale za to jak ładnie czyta się skład wyjściowej jedenastki... hehe może to kryterium pomoże w uzyskaniu jakiegoś konkretnego wyniku . pozdr dla all ! Mirekl Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: ...przed IV kolejką 28.08.03, 11:53 Ja się czuje jak Drago Okuka jak po raz pierwszy przyjechał do Polski. Czytam terminarz IV kolejki i totalnie nie wiem o co chodzi :D Wydaje mi się (i jestem w błędzie, ale zero koncepcji), że wszystkie mecze powinny skończyć się remisami - poza Grockami. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: ...przed IV kolejką 28.08.03, 12:02 faktycznie kolejka po zbóju...tez mi sie wydaje że Groclin powinien pewnie wygrac. pytanie tylko na kogo postawi w lini pomocy, przy takiej kadrze , Radolsky ? zwłaszcza że po "pasjonujacym" (i w sensie sportowym jak i odbioru technicznego - ta trzęsąca się antena z kroplami deszczu na wizji była fantastic !) meczu w uefa niektorzy pewniacy moga usiąść na ławie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: ...przed IV kolejką IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 28.08.03, 15:30 a u mnie twardy orzech... obrona Amiki i atak Wisły:( mimo to poratuje się chyba tylko jednym transferem i wykopię Skrzypka. w sumie, jezeli chodzi o obroncow to marnowanie punktow na transfery w obawie przed duzą utratą goli danych defenderów, jest malo oplacalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: ...przed IV kolejką IP: 157.25.130.* 28.08.03, 16:35 tak. tez mam obrońów Amiki. na szczęście mam zmienników. Transerów nie robię bo nie mam gdzie. Mój kochany pracodawca zablokował mi wejście na www.gazeta .pl :((((((( Niestety zrobiłem błąd i z firmowego konta chciałem wejść nc czata. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: ...przed IV kolejką 29.08.03, 15:37 Ja cały tydzień biłem się z myślami, czy wmiast mocno słabujących Jarzębowskiego i Górskiego nie sprawić sobie Mili... W końcu przedłożyłem kolektyw nad emocje i nie dokonałem żadnego transferu... Pewnie znowu będę sobie pluł w brodę ale co tam... Atakuje pozycję lidera składem: Lib,Jar,Gęs,Paw,Myn,Bra,Dem,Roc,Ras(c),Kry,Fra... Nie mam więc bólu głowy związanego z meczem Wisła Amica, ważne aby kibice zobaczyli festiwal strzelecki... Najbardziej boję się o postawę Jarzębowskiego... Mam nadzieję, że mnie mile zaskoczy... A Mila dostanie czerwoną...*-) DRŻYJCIE! P.S. Po uzyskaniu 175 pkt. (mam nadzieję po tej kolejce) z całą pewnością wzmocnie zespół jakimś rasowym plejmejkerem... W grę wchodzą wspomniany Mila i ostoja Białej Gwiazdy - niejaki Szymkowiak, ale to odległa przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: ...przed IV kolejką IP: 157.25.130.* 29.08.03, 16:16 zapomniałeś dodać że Żuraw przestrzeni 2 karniaku, walnie swojaka a po tem pobije sędziego , dostanie czerwo , a Kolator da mu dyskwalifikację na sezon ;)) A i jeszcze gazeta 3 minuty po meczu zmieni jego cenę na 0.3M pz gdzie oglądasz dzisiaj mecza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: ...przed IV kolejką IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 29.08.03, 16:23 a ogladacie gdzies razem? planowalem dluzej zostac w pracy (jest tu c+) ale moze gdzies sie spikniemy w jakiejs knajpie na browarku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: ...przed IV kolejką IP: 157.25.130.* 29.08.03, 16:31 zawsze ta sama knajpa na rakowcu. UgI tam ze 2 samochody przepił. A oke motorynkę Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: ...przed IV kolejką 29.08.03, 18:48 Z cyklu lokalny patriotyzm: nie ma to jak knajpa na krakowskim rynku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: ...przed IV kolejką IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 29.08.03, 19:08 gdzie to dokladnie jest, bo moze wpadne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Artur Boruc! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 30.08.03, 09:15 Artur Boruc! Artur Boruc! Artur Boruc! człowiek, który skasował mnie na 9 punktów:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Artur Boruc! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 31.08.03, 20:14 Gość portalu: chechaouen napisał(a): > Artur Boruc! Artur Boruc! Artur Boruc! > człowiek, który skasował mnie na 9 punktów:((( i jeszcze Choto, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Fatum!!! 30.08.03, 18:28 2kol - Muszalik 3kol - Frankowski 4kol - Kryszałowicz... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: Fatum!!! 01.09.03, 08:36 Ja zmieniłem Kryszała na Sagana i tutaj nie było jeszcze takiego nieszczęścia. ale postawiłem na Juliano i Lelo z Widzewa a jedyny obrońca który nie stracił bramki to Adżem z Gieksy ...tyle tylko że nie zagrał ani minuty :( tak licze i licze i nie przekrocze w tej kolejce 20 pkt. spadne chyba na samo dno FORligi. teraz zdaje się 2 tygodnie przerwy i całe szczęście bo juz nie mam siły i nerwów . pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś