Dodaj do ulubionych

odn. strzeleckiej

15.10.06, 18:56
na jakie z zajęć uczęszczałyście? na jakie nadaje się wiotka i nieruchawa
osoba mojego pokroju? czy po można wziąść gdzieś prysznic (czy w klubach w
ogóle można wziąść? bo nigdy nie chodziłam)? z góry dzięki. mnie pasowałyby
albo ta 8 godzina, albo 20.20, ale to są zaawansowani:/
Obserwuj wątek
    • luca28 Re: odn. strzeleckiej 16.10.06, 10:13
      no właśnie mnie to też interesuje, może ktoś wie czy ten plan zajęć umieszczony
      na górze jest jeszcze aktualny
      • jusiadyk Re: odn. strzeleckiej 16.10.06, 14:10
        Przypuszczam, że ten plan na górze jest orientacyjny ale nie do końca aktualny.
        Pewnie po wakacjach jakieś zmiany były. Jak tylko ja albo bratowa się tam
        wybierzemy to zakosimy nowy plan i wtedy będą zmiany zamieszczone. Chętne np.
        wieloszkę uprzedzam, że zajęcia u ani z reguły sa forsowne, toteż nie polecam
        dla skostniałych zaczynający osób zajęć dla zaawansowanych a nawet dla
        średnozaawansowanych moga być forsowne. Sama zamierzam od niedzieli zacząć a
        miałam chyba ze 4 miesiące przerwy i się boję.
        • wieloszka Re: odn. strzeleckiej 16.10.06, 21:53
          spróbuję z początkującymi:) dzięki, no zobaczę jak mi pójdzie. aha no i czy
          jak raz na tydz pójdę to jakieś efekty "zewanętrzne" będą?:) bo że kondycja
          lepsza to nie wątpię
          • jusiadyk Re: odn. strzeleckiej 16.10.06, 23:30
            Na zewnętrzne efekty to chyba jednak należy ze 2-3 razy w tygodniu pochodzic,
            no chyba, że do tego 1 raza dorzucisz jeszcze jakąś siłownię, basen, bieganie
            etc. Ale nawet dla kondycji i samozadowolenia warto. Ja tez na dniach wracam i
            tez pewnie częściej niż raz w tygodniu się mi nie uda.
            • luca28 Re: odn. strzeleckiej 02.11.06, 10:58
              jusia podaj mi proszę nr tel. na strzelecką
    • sylaba_01 tel. 379 22 61, 606 310 952 02.11.06, 20:04

• luca28 Re: odn. strzeleckiej 27.11.06, 14:06
      wybieram sie jutro na 20 na pilates. Moze sie znajdzie jakaś chętna ??????

byłam tam na strechingu 2 tygodnie temu - super, bardzo polecam po raz pierwszy
      od wielu lat poczułam sie tak giętka i zrobiłam kilka ćwiczeń których nie byłam
      w stanie zrobic wcześniej. ;)
    • luca28 Re: odn. strzeleckiej 27.11.06, 14:32
      nooooo :)
      • jusiadyk Re: odn. strzeleckiej 27.11.06, 19:11
        Idźcie dziewczyny, idźcie. Ja też niedawno wróciłam i w niedzielę przegięłam bo
        poszłam na gimnastykę spalającą i teraz połamana jestem. No niestety, ambicję
        trzeba jeszcze shować do kieszeni i znów wrócić na pilatesy i początkujące. Ale
        teraz jestem połamana. Gdzieś czwartek/piątek się znów wybiorę na coś. Ale Ania
        daje wycisk co?
        • luca28 Re: odn. strzeleckiej 28.11.06, 08:28
          oj daje choć po strechingu czułam sie świetnie dopiero nastepnego dnia tak koło
          18 czułam skutki ćwiczeń.
          Justyna podziwiam, ze poszłaś na gimnastykę spalającą - widziłam dziewczyny
          które schodziły do szatni po takiej gimanstyce całe mokre były.
          W czwartek też planuje sie wybrać może sie spotkamy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka