82misia 04.10.03, 13:57 Jak wyobrażacie sobie wasze zaręczyny... no chyba że juz je przeszłyście wiec jak sie one odbyły... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frutelka Re: Zaręczyny.... 04.10.03, 14:21 ho ho ho:) ja juz mialam taki nasze zareczyny ale do slubu to nam sie nie peiszy moze wcale nie wezmiemy a jak juz to cywilny:) kiedys poprostu gadalismy o tym i on powiedzial ze jak kiedys zmienie zdanie na temat slubow to on by chcial zebym byla jego..wife:) a ja 31 grudnai rok temu mu pwowiedzialam ze jezeli to jest nadal aktualne to ja chce zeby byl moim husband:) i tyle!:)) bylo slodko bo on sie nie spodziewal byl sylwester fajerwerki itd:)pozniej kiedys kupilismy duuzo szmpana zjedlismy kolacje i zalozylismy obraczki mowiac sobie ze bedziemy ze soba zawsze :) ale sie rozpisala... ale i tak nie umiem tego opisac:) Odpowiedz Link
fadeintoyou Re: Zaręczyny.... 19.10.03, 17:26 ja wychodze za maz 5 listopada, zareczylam sie 21 wrzesnia. Moj przyszly maz kazal mi usasc przy nim na kanapie i zaczal gdzies dzwonic, po minucie sie skapnelam ze zadzwonil do urzedu stanu cywilnego i zarezerwowal date!!!!! szczeze mowiac spodziewlaam sie ze kiedys sie to stanie bo obje od pewnego czasu o tym rozmawialismy i bardzo tego chcelismy!!!!!za 2 tyg i 3 dni bede miss. Jones!!!! pet Odpowiedz Link