09.01.04, 23:57
Nie każda
*
Nie każda kobieta
dla panów podnieta
I pierwszą damą
choć upudrowaną

**
Nie każdy, jak leci
co rymy kleci
poetą bywa
bo sam się nazywa

Nie każde g...
co pływa równo
wymaga powagi
i mojej uwagi

/RT/
Obserwuj wątek
    • Gość: bums Re: Dla LejDi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 00:25
      Fajny gostek. Fan Jadwigi.
      • buggi Re: Dla LejDi 10.01.04, 00:33
        Gość portalu: bums napisał(a):

> Fajny gostek. Fan Jadwigi.

tylko dlaczego na tym forum?????
        • cza_ha Re: Dla LejDi 15.01.04, 22:57
          Taka praca - sprzątanie i usuwanie brudów.

" tylko dlaczego na tym forum????? "
          • buggi Re: Do persona ingrata 15.01.04, 23:15
            cza_ha napisał:

> Taka praca - sprzątanie i usuwanie brudów.

Wiesz co: Gwizdze sobie. Wind of Change.

>
            >
            > " tylko dlaczego na tym forum????? "
            • cza-ha Re: Do persona ingrata 15.01.04, 23:19
              Sprzątać brudy - to moje powołanie. Ja się nie chwalę - w tej dziedzinie mam
              talent!
              No i mam dużo brudów. Jestem hepi!!!
    • buggi Re: Dla Dileja 10.01.04, 00:30
      Najwiecej rozumu trzeba,
      kiedy z durniem sprawa,
      choc jest jasna jak plat nieba,
      lecz rozumu duzo trzeba.

Malo z takiej maki chleba,
      nim zjesz, technie strawa,
      najwiecej rozumu trzeba,
      kiedy z durniem sprawa.

/RK/

PS bez dalszego odbioru.
      • niech Re: Dla Dileja 10.01.04, 00:34
        "Najwiecej rozumu trzeba, kiedy z durniem sprawa"
        No to ja nie mam. Rolotomasi = czaha = rambo.. = inne nicki = dowod na slabosc
        NFZ. Wypisali aspiryne zamiast psychotropow. Wypisali psychotropy zamiast
        elektrowstrzasow. Wypisali elektrowstrzasy zamiast eutanazji. Ile razy mozna
        sie pomylic?
        A ile razy pomyli sie Buggi i Elzbieta?
        • buggi Re: Dla Dileja 10.01.04, 00:53
          Jest pózno, wiec napisze tylko tyle, ze ochote mam wielka na Po Godzinach
          sobie popisac i robie to od wczoraj, dzieki Atobowi, który postami
          swoimi "postawil" to forum, choc krotko na nogi. Natomiast do faktu, ze pani
          Jaadwiga wraz z przyklejonym do niej Tomasi zakladaja tu Stowarzyszenie
          Umarlych ( moze lepiej Upadlych) Poetow odnosze sie tak, jak w moich postach
          do tego ostatniego. Poczytaj i nie wal z grubej rury. Fajnie, ze znowu
          piszesz:)
          • Gość: Elżbieta Re: Dla Dileja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 02:23
            Poczytaj, przypomnij sobie
            i nie wal z grubej rury, Buggi:)
            PS.Moja ręka nie popełniła tu żadnej "poezji" od dawna...
            PS2. Witaj, Niechu:)
            Pewnie jeszcze nieraz się pomylę,
            bo talentu hackera we mnie nie uświadczysz,
            a i wszystkie IP i te różne "podchody"
            jakos mi z moją naturą nie w zgodzie...
            PS3. Jesli to prawda, żeś kontuzjowany - zdrowiej szybko!
        • rambo_negro Re: Do Niecha 10.01.04, 02:33
          niech napisała:

> "Najwiecej rozumu trzeba, kiedy z durniem sprawa"
          > No to ja nie mam. Rolotomasi = czaha = rambo.. = inne nicki = dowod na
          slabosc
          > NFZ. Wypisali aspiryne zamiast psychotropow. Wypisali psychotropy zamiast
          > elektrowstrzasow. Wypisali elektrowstrzasy zamiast eutanazji. Ile razy mozna
          > sie pomylic?
          > A ile razy pomyli sie Buggi i Elzbieta?
          >
          Och! Ach! Niechu!
          Jak ty delikatnie dotykasz!
          Oj Ty to jesteś... mmrrrrrmm mmmmmm !!!!!!!!!
          A znasz inne tehniki poza tymi ,które wypisujesz?
          Że też jeszcze samotność takim jak Ty doskwiera,
          a może to twoja domena?
          Zapisz się do dyskutantów z twoim problemem:
          "
          Piszę do Ciebie by porozmawiać o tym, co się dzieje z mężczyznami...
          Socjologowie przytaczają liczby i fakty na potwierdzenie, że to my, kobiety,
          stałyśmy się bardziej dynamiczne i aktywne. Wy - zdezorientowani i defensywni.
          Ostatni spis powszechny pozbawił nas reszty złudzeń. W dużych miastach mieszka
          więcej świetnie wykształconych i dobrze zarabiających kobiet niż mężczyzn,
          którzy mogliby być dla nich partnerami. Nie możecie czy nie chcecie nimi być? A
          może myślicie, że to my Was nie chcemy, nie rozumiemy, nie potrzebujemy?
          Napiszcie nam o tym. Socjologowie straszą, że z "panów świata" zmienicie się w
          maskotki, uroczych towarzyszy życia dla nas - dzielnych kobiet. Jak Wam się to
          podoba? Śmiejecie się? My nie. Siła już dawno nie jest dla nas najważniejszą
          męską cechą. Nie chcemy być zdominowane, ale nie chcemy też dominować. Nie
          chcemy panować, być głową, ani nawet szyją. Czy nie możemy być wspólnikami? Czy
          w związku musi być szef? Może czas przestać myśleć, kto jest czy powinien być
          silniejszy? To powoduje, że zawsze ktoś czuje się pokrzywd! zony i przegrany.
          Jak to możliwe, że wciąż nie możemy się dogadać, chociaż tyle o sobie wiemy? My
          pozwalamy Wam płakać, Wy powoli przestajecie uważać, że to kobieta jest
          odpowiedzialna za porozumienie w związku. Chcemy wychodzić za mąż, marzymy o
          mężu przyjacielu. A Wy czego pragniecie? Proponujemy zawieszenie broni w
          wiecznej walce między słabymi i silnymi. I tak nikt już nie wie, która płeć
          jest silniejsza, która piękniejsza. Pożyczamy od siebie, zamieniamy się
          cechami, przymierzamy do różnych ról. Może są i takie, które chcecie zachować
          tylko dla siebie? Powiedzcie nam o tym!
          Redakcja ELLE
          List podpisały także:
          Joanna Brodzik, Magdalena Cielecka, Katarzyna Groniec, Katarzyna Kolenda-
          Zaleska, Małgorzata Kożuchowska, Ilona Łepkowska, Magda Mołek, Maria Peszek,
          Anna Przybylska, Danuta Stenka, Magdalena Stużyńska, Małgorzata Szumowska,
          Dorota Terakowska, Grażyna Wolszczak, Magda Wuensche"
          • Gość: Elżbieta Re: Do Rambo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 02:50
            Jesteś obrzydliwy, rambo.
            O b r z y d l i w y...:(
            • rambo_negro Elżbieta??? 10.01.04, 03:05
              Gość portalu: Elżbieta napisał(a):

> Jesteś obrzydliwy, rambo.
              > O b r z y d l i w y...:(

???????
              Eee tam, takie to Twoje babskie gadanie....
              • cza_ha Re: Dla lejDi 11.01.04, 00:15
                toto pisało : „ Rolotomasi = czaha = rambo.. = inne nicki = dowod na”

Mania prześladowcza – tak to się nazywa w psychiatrii –czyli wróg czai się
                wszędzie.
                Sam to forum wysprzątałem i do orderów wieszania też sam wystąpię, o!
                • Gość: przyjaciel gizma czolem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 00:45
                  No to juz wiecie - Buggi i Elzbieta - to co bylo jasne dla mnie od dawna - i
                  nie tylko dla mnie. Macie do czynienia ze swirem. Powiem jasniej - macie do
                  czynienia z osobnikiem umyslowo niezrownowazonym. Co zrobicie z ta wiedza -
                  wasza sprawa. Ale przynajmniej wiecie jak to jest trafic na forum na swira.
                  Monotonnie, nudno i zalosnie.
                  PS. Elzbieto, nie IP czyni czlowieka. To styl. Swiry maja niepowtarzalny.
                  Najpozniej w trzecim poscie wypadaja im niezrealizowane recepty z kieszeni.
                  PS2. Drogi debilu. Wyczyscic to mozesz najwyzej swoja bielizne. A warto bo nie
                  ma juz w tym kraju pralni ktora to przyjmie. Nawet ci tego nie spala bo to
                  grozi globalna katastrofa ekologiczna.
                  • buggi Re: czolem przyjacielu gizma 11.01.04, 11:39

Nie dalej jak wczoraj wyczytalam cos, co kazalo mi szeroko oczy ze zdumienia
                    otworzyc...nie konfrontacja z przywolanym przez Ciebie osobnikiem, a jej
                    skutki bynajmniej do przyjemnych nie naleza. Jak sie cieplej zrobi wymienimy
                    spostrzezenia, przyjacielu gizma. :)
                    • cza_ha Re: Dla lejDi 11.01.04, 17:55
                      Całkiem pasowny ten wierszyk dla Warszafki, u samej góry.
                      • cza-ha Re: Dla lejDi 15.01.04, 23:01
                        Ale jednak moja poezja jest o niebo lepsza:
                        Iki tiki dwa patyki,
                        ja mam pałkę z gramatyki,
                        a Monika szóstkę z plusem,
                        bo Monika jest lizusem.
                        • buggi Re: Dla lejDi 15.01.04, 23:17
                          Tak sie spiesze, ze scenotypuje. Zbiore wszystkie wierszyki i tomik wydam.
                          Taki talent nie moze sie zmarnowac.
                          • cza-ha Re: Dla lejDi 15.01.04, 23:21
                            Sam sobie wydam. Papier już mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka