Gość: Dante IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.04.04, 00:05 Tu siem wtargał mały błąd! Bitwy w swojim mieście nie wygrałem! Co prawda byłem blisko, ale nie wygrałem. Zwycięzcą został Rufin! o! tak to było... www.WUTEELE.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow1sekr Hip-hop. Bitwa 08.04.04, 00:52 W rytmie hiphopowym proszę śpiewać: Ja, ja, ja, ja, nie jestem żadnym niemcem, mcem, hej panienko, zpojrzyj w moje okieńko!!! Hej, ha, hej ha, wojna na słowa, wojna idzie zła, hej pańieńko, na mięko, tutaj się nie wymięką. A ona ja kocham cię, jakocham cię. A on ja też cię kocham, tylko, że rzeczwistość jest nie tak. Polska Francja, bezrobocie, a za 800 złotych nie pokonasz, hej panieńko, z telewizora do ciebie wołam, dlaczego, nie będzie, nie będzie, nie będzie, nie będzie tak!!! Tak mówie ja i Tupak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terrel Darnell Re: Hip-hop. Bitwa IP: *.dialup.ufl.edu 08.04.04, 06:33 spiewamy dalej: jou jou, jestem bialy choc murzynem chce byc nigdy wiecej juz nie bede sie bic jestem emce i na slowa sie bije mysle ze wychowalem sie na melinie choc w zyciu na bruklinie nie bylem jestem bialy i tam byl oberwal i z panienka zerwal jou jou aa, aaa reprezentuje do pelnosci, slowo do gory do moich ludzi, yo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andante rante Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:53 A gdzie spontaniczne rymy, kolego rapperze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiercioch Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: 81.15.135.* 08.04.04, 00:53 yyy... poniewaz z artykulu niewiele zrozumialem (choc pochwalam sprostowanie dantego) - to zeby sie odprezyc przy nieco innej muzyce zapraszam na U2-party. 24 IV; Taxi-Bar w Szczawnie-Zdroju; start 19.00; wstep 3zl; muzycznie bedzie slicznie, dzieki projekcjom vhs i dvd materialow znanych, jak i niezbyt popularnych wsrod mniej zorientowanych (czyli jakas tam 'bitwa' tez bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikez Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.04, 01:06 ja rymuje najlepiej ja wygram bitwe niustajaca gonitwe siedze sobie na lawce i pale skreta z ziomalami nie ma to jak stan po trawce i rozmowa z lalami mam szerokie spodnie opuszczone o polmetra bo zrobilem w nie kupe tak mi jest wygodnie bo zamiast glowy mam dupe i ucze zyc dzieciaki jestem dla nich wzorem mimo ze jestem cpunem mam problem z alkoholem bo jestem taki madry emce uczcie sie ode mnie jak zyc zjadlem wszystkie rozumy mam same powody do dumy yo dzieciak ucz sie ode mnie bo jestem taki madry yo elo ziomal choc zapalimy skreta elo yo dzieciak yo daj browca, ale fajne swinie ida,cipyyyyy!ale fajne jestescie jo elo dzieciak ziom yo dzieciak ucz sie ucz ode mnie sluchaj mojej muzy a bedziesz taki fajny i madry jak ja yo elo ziom yo elo elo elo dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris bitwa plocka IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 08.04.04, 01:11 dostałem kiedyś taki plik avi od znajomego, takiej bandy idiotów naprawdę długo przed i dłuuugo po nie widziałem, freestylerzy od siedmiu boleści, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Nieprawda, w zeszlorocznej WBW wystepowali mc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 01:16 rowniez spoza stolicy ;)-" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qdel Już lepiej by było: 'hip-hop.. IP: 80.48.60.* 08.04.04, 01:18 ...bitwa na Kałachy, CKM-y itp"! POzabijaliby się wszysxy nawzajem i byłby ostateczny koniec tej tandety hiphopem zwanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metalloman Re: Już lepiej by było: 'hip-hop... IP: 80.48.60.* 08.04.04, 01:21 Tak, niech sie porozwalaja! Mi nie bedzie szkoda! Tylko miejsca w wiezieniach sie zwolnia jak te zakaly Narodu Polskiego odleca w niepamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dizzie Rascal Re: Już lepiej by było: 'hip-hop... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 14:50 Co za baran. Idź lepiej na dwór i powyżywaj się na pierwszym spotkanym kocie. Nie masz o niczym pojecia stary. "(...) zakały Narodu Polskiego" - hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co jest pojeby? Re: MOrdaaaa śmecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 20:17 Co wy kurwa wiecie na ten temat śmecie?POjeby zazdrościcie talentu?Pierdolebi MEtalowcy,też jestem fristajlowcem i kazdemu z was bym wrzuty w ryj narobił,wyzej sracie niz dupy macie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarli Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.zmarciniak.pl / *.zmarciniak.pl 08.04.04, 07:10 DJ 600 Volt, producent płyt nazywany ojcem chrzestnym polskiego hip-hopu???? Kto tak go nazywa ?? Chyba on sam i autor tego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pindolek duli duli Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: 213.17.209.* 08.04.04, 07:52 masz racje ziom;-) przeciez ojcami chrrzestnymi hh sa marek sierocki i hirek wrona;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:47 Prymitywny, nacystyczny młocie! Z taka ortografia i gramatyka powinieneś spiewać pod kościołem. Może ktoś dałby Ci z litości parę złotych na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak16 Re: Hip-hop. Bitwa na słowa 08.04.04, 14:01 A bedzie transmisja na zywa np. na vivie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.stoen.pl 09.04.04, 07:04 chip chop...kocia muzyka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qdel Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 09.04.04, 09:33 Nie obrażając kotów można i tak powiedzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODWAJLER Re: Hip-hop. NAJLEPSZA MUZYKA IP: *.elpos.net 16.04.04, 15:47 Gość portalu: Pudel napisał(a): chip chop...kocia muzyka...:))) HIP HOP TO NAJLEPSZA MUZA NIE WIESZ CO KRYTYKUJESZ PUDELKU A ZEBY KTOS KRYTYKOWAL MUZE KTORA TY SLUCHASZ TO BYS SIE CIESZYL DLA MNIE ROCK JEST KOCIA MUZYKA JAK SLYSZE GITARE TO PRZELACZAM NA INNY KANAL ROKOWCY NIE MOGA ZNIESC POPULARNOSCI HIP HOPU I CO RAZ KRYTYKUJA NASZA KULTURE DOMYSLAM SIE ZE TY TEZ JESTES ROKOWCEM TE BURAKI BLOKUJA NASZA MUZE W RADIU ONI MYSLA ZE ICH MUZA BEDZIE WIECZNIE POPULARNA JAK 10 CZY 15 LAT TEMU JA ZACZALEM SLUCHAC HIP HOPU W 95 ROKU WTEDY BYL ON JESZCZE W PODZIEMIU A DZIS TO NAJPOPULARNIEJSZY GATUNEK W POLSCE Z CZEGO SIE CIESZE I SMIEJE SIE Z NIEKUMATYCH KRYTYKANTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁABY EMCE Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.elpos.net 16.04.04, 15:31 dzis rano wstalem troche sie nastukalem do sklepu poszedlem browara wypilem zielsko sfajczylem iduzo zeczy robilem nielegale walilem na obiad zarobilem potem sie wnerwilem szybe wybilem i spac poszedlem RYMOWAC KAZDY MOZE TROCHE LEPIEJ LUB GORZEJ CZASAMI CZLOWIEK MUSI INACZEJ SIE UDUSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riwal Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:49 Żałosna jast ta pojebana bitwa na słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODWAJLER Re: Hip-hop. Bitwa na słowa IP: *.elpos.net 22.04.04, 08:18 Gość portalu: Riwal napisał(a): Żałosna jast ta pojebana bitwa na słowa A czy ty słuchasz hip hopu? Bitwa na słowa to fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś