niech 17.04.04, 21:40 Dzisiaj taki napis znalazlem na przystanku tramwajowym na Moscie Poniatowskiego. Atob dziala po drugiej stronie Wisly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 21:50 Atob jest wszędzie Teraz prawdopodobnie rozpacza Jana Kowalskiego przepraszam,ale nie powinno go to interesowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: "Roboty po godzinach" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.04.04, 22:02 :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 22:09 kixx napisał: > Atob jest wszędzie > > Teraz prawdopodobnie rozpacza Nie rozpaczam Kiksiku ,,,a wiesz czemu? Dlatego ze ja jestem na dobre i zle z (L) ... Jak kocham to kocham na zawsze ...jak nienawidze to na wieki . Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 22:13 nie chciałbym miec takiego wroga jak Ty! Legia na mistrza!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 23:33 Jan Kowalski zjawi sie lada chwila i zacznie narzekac niczym stara ciotka, ze pieklo i degrengolada. Osobiscie uwazam, ze bez niego to mamy tu niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 22:12 W sumie to moze przestane pic ...tymbarka. Bo to nigdy nie wiadomo co mi strzeli do "lba" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: "Roboty po godzinach" 17.04.04, 23:04 atob napisał: > Bo to nigdy nie wiadomo co mi strzeli do "lba" :) niech zgadne...kapsel?;-) Odpowiedz Link Zgłoś